Vorsteiner a creat un pachet estetic pentru BMW Seria 7

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.03.2010
Vorsteiner a prezentat noul sau pachet pentru BMW 750i. Acesta se numeste VR-7 Sportiv Aero si este realizat din fibra de carbon.

Tunerii de la Vorsteiner au prezentat noul lor pachet estetic pentru BMW Seria 7 F01 si F02. Acesta este disponibil atat pentru versiunea standard a lui Seria 7, cat si pentru versiunea cu ampatament marit a acestuia. Pachetul aerodinamic pentru BMW Seria 7 continua filozofia Vorsteiner de sportivitate si eleganta. Noul pachet aerodinamic pentru BMW Seria 7 se numeste VR-7 Sportiv Aero si este realizat din fibra de carbon.

Pachetul VR-7 Sportiv Aero este compus dintr-un spoiler fata, o bara spate si un difuzor de aer pentru bara spate. Elementul montat pe bara fata mareste apasarea aerodinamica pe puntea fata si stabilitatea lui Seria 7 fara a-i fura din eleganta. Caracterul agresiv al limuzinei din Munchen este subliniat de fusta spate si de noul difuzor de aer integrat in bara spate.

Cei de la Vorsteiner ofera si noile jante V-102 Forged Monoblock pe 21 de inch alaturi de pachetul estetic VR-7 Sportiv. Aceste jante sunt echipate cu anvelope Michelin Pilot Sport PS2 pe 255/30-21 pentru puntea fata si 285/30-21 pentru rotile spate.

Optional, limuzina bavareza de lux poate fi echipata cu o suspensie sport H&R, care reduce garda la sol a acestui model cu 48 de milimetri si ofera un plus de fermitate.

Via | BMWBlog

Comentarii (3)

  • nici nu se compara cu un Audi tunarit la colt la vitan :)
    2 2
  • bine mah ca e asta tunarit la colt in Rahova...!!!
    2 3
  • anonim
    pur si simplu...nai cuvinte...e supertare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru