Irmscher il imbraca in haine de gala pe Bumblebee

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.08.2009
Casa de tuning Irmscher a creat un kit de design pentru Chevrolet Cruze. Datorita succesului avut de filmul Transformers, germanii au numit acest pachet "Bumblebee".

In urma succesului avut de filmul Transformers, Hasbro si cu Chevrolet au creat pentru fani modelul Camaro Transformers, care amintea de personajul Bumblebee. In aceeasi linie, cu doar cateva saptamani inainte de deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt, casa de tuning germana Irmscher a modificat un Chevrolet Cruze, botezandu-l Bumblebee.

Caroseria noului model este vopsita intr-o culoare neagra cu dungi portocalii. Garda la sol a sedanului compact a fost micsorata cu 30 de milimetri, iar in partea din spate intalnim un deflector de aer de culoare portocalie.

Jantele de 18 inch din aliaj si noua teava de esapament sunt vopsite in aceeasi culoare vie, completand astfel designul masinii. Americanii spera ca noul Bumblebee sa fie atractia standului Chevrolet la Salonul Auto de la Frankfurt.

via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Hmm...
    oare chiar nu au gasit un nr de inmatriculare mai potrivit?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru