Volkswagen a lansat aplicatia Geneva Salon 2010 pentru iPhone

De Iulian Cazacu
Publicat Luni, 01.03.2010
Producatorul german a lansat aplicatia pentru iPhone numita Geneva Salon 2010. Aceasta poate fi descarcata de pe site-ul oficial Apple.

Geneva Salon 2010 e numele noii aplicatii pentru iPhone lansata de Volkswagen. Aceasta este foarte utila vizitatorilor Salonului Auto de la Geneva si poate fi descarcata gratis din AppStore.

Aplicatia are mai multe functii utile, una dintre ele fiind  galeria de prezentare pentru masinile VW de la Geneva, cu date tehnice si pozitionarea fiecarui model in cadrul salonului. Clientii VW pot chiar sa isi programeze un test drive cu ajutorul aplicatiei de iPhone.

De remarcat este meniul Highlights, care ofera articole si informatii interesante despre premierele de la salon. Harta integrata ofera o privire de ansamblu asupra expozitiei de la Geneva, dar ofera si detalii despre fiecare stand. O alta functie utila este Geneva City Guide, care prezinta harta orasului, cu peste 1450 de puncte de interes (hoteluri, restaurante etc.)

Geneva Salon 2010 nu este prima aplicatie pentru iPhone lansata de Volkswagen. Germanii au mai lansat in 2009 trei jocuri, pentru noul Polo, Golf GTI si Scirocco.

Pentru Raliul Dakar 2010, cei de la VW au lansat o aplicatie care permitea vizualizarea live a clasamentului competitiei.

Via | Germancarscene.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru