Salonul Auto de la Paris 2012

Chevrolet Spark facelift - primele imagini ale surprizei pentru Paris

Publicat Marti, 28.08.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 8
Chevrolet Spark facelift - primele imagini ale surprizei pentru Paris - Poza 1
Chevrolet Spark facelift - primele imagini ale surprizei pentru Paris - Poza 2
Chevrolet Spark facelift - primele imagini ale surprizei pentru Paris - Poza 3
Chevrolet Spark facelift debutează oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul american adoptă o serie de modificări estetice discrete şi un interior revizuit.

Chevrolet va propune un facelift discret pentru actualul Spark în cadrul Salonului Auto de la Paris, din această toamnă. Constructorul american a vrut să aducă un aer proaspăt modelului de clasă mini şi a pregătit o serie de retuşuri estetice.

Lista acestora include o grilă frontală nouă, un spoiler faţă cu prize de aer revizuite şi proiectoare încadrate de elemente cromate. În partea posterioară, designerii Chevrolet au pregătit linii noi pentru blocurile optice şi o a treia lampă de frână, înglobată în eleronul de pe acoperiş. Faceliftul este completat de un set de jante de 15 inch, cu design diferit.

Pentru interior, americanii au modificat instrumentele de bord pentru a fi mult mai lizibile, iar planşa de bord a primit un nou loc de depozitare. Bineînţeles, odată cu faceliftul apar şi materiale noi, modele de tapiţerie diferite şi culori proaspete.

Urmareste Automarket
Nici o modificare pentru gama de motorizări, Spark urmând să fie propulsat de aceleaşi motoare de 1.0 şi 1.2 litri, de 68, respectiv 81 de cai putere, cu 93 şi 111 Nm.

via l autoblog


Comentarii (8)

  • patratanu george alin
    INTERESANT MODEL ,MODIFICARI LA BOTUL SAU ,WOW!
    4 5
  • una din masinile care arata mult mai bine in poze decat in realitate...in acest sens cazul de fata e....mai mult decat reprezentativ....acest face lift.
    10 3
  • O masina cu un pret corect insa care din pacate are niste motoare destul de gurmande in oras pentru clasa mini. Intr-un trafic ca cel din Bucuresti consuma si 9.
    10 3
  • Total nenteresant acest Spark!
    2 4
  • constantin
    Pai nu-s masini americane cat ai vrea sa-ti consume 6l
    1 0
  • Am inchiriat o masina din asta cand am fost in concediu in Grecia. Acum nu stiu care a fost problema cu ea, daca era masluita sau nu, dar am scos un consum la pompa undeva la 13-14% pentru 100 de km, in conditiile in care singura scuza ar fi drumul de punte sinuos pentru ca nu am folosit AC si am menajat-o cat s-a putut (folosit frana de motor la greu, fara forja etc.). Ca sa nu mai spun ca motorul de 1L este foarte anemic. In rest este o masina simpatica, ideala pentru fete as spune.
    2 1
  • aririnru
    interesanta dar doar atat nu se compara cu concurenta nici la pret si nici la dotari ... hyundai i20 da esp, abs, geamuri fata, AC, VSM, 6 airbag-uri si 5 ani garantie fara limita de km transferabila, consum de 4.9 ... deci doar interesanta si atat.
    1 3
  • Nu compara Spark cu I20. Spark e mini ca si I10; Aveo e clasa mica ca si I20. Nu mai comparati mere cu pere.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru