Cel mai puternic Passat de serie debuteaza in UK

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.04.2008
Britanicii se vor putea bucura incepand cu aceasta saptamana de cel mai puternic Passat de serie: R36.

Esential

300 de cai putere se ascund sub capota versiunii Volkswagen Passat R36.
39.400 de euro costa varianta sedan a modelului Passat R36.

Atunci cand vrei un Volkswagen foarte rapid dar cu suficient spatiu pentru tine si familia ta, Golf GTI nu poate fi o alegere prea inspirata. De aceea Volkswagen s-a gandit la o versiune de performanta a modelului Passat in versiunile sedan si break.

Asa a luat nastere Passat R36, cea mai puternica versiune de serie a modelului german, care va fi disponibila pe piata britanica chiar de saptamana aceasta. Sub capota Passat-ului R36 se afla un motor V6 de 3.6 litri aspirat natural care dezvolta 300 de cai putere si un cuplu motor de 350 Nm.

Intreaga putere a motorului este transmisa prin intermediul unei cutii automate DSG ambelor axe, sistemul de tractiune integrala 4Motion reusind, la nevoie, sa canalizeze cuplul motor catre puntea cu aderenta scazuta.

Performantele modelului Volkswagen sunt demne de invidiat: ambele variante de caroserie au o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h si pot sprinta de la 0 la 100 de km/h in 5.6 respectiv 5.8 secunde (in cazul versiunii Estate).

Versiunea de performanta R36 a modelului Passat va scoate din buzunarul viitorilor clienti 39.400 de euro pentru varianta sedan si 40.750 de euro pentru Estate.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • speedy
    asta da passat
    ii super iar spoilerul acela fata cu gurile de aerisire mari si agresive ...i tare de tot si mias dori ca vw passat r gt sa fie produs in serie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru