EXCLUSIV: Mercedes CL devine S-Klasse Coupe. Vezi primele imagini spion

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.02.2009
Mercedes va inlocui modelul CL cu versiunea coupe a lui S-Klasse. Automarket va prezinta primele fotografii spion cu noul model.

Dupa ce a renuntat la modelul CLK si l-a inlocuit cu E-Klasse Coupe, Mercedes va renunta la modelul CL in favoarea lui S-Klasse Coupe. La origine, Mercedes-Benz CL este un coupe bazat pe sasiul si aspectul exterior al lui S-Klass. Prima generatie Mercedes CL a fost bazata pe S-Klasse W140. Modelul a fost denumit 500 SEC, respectiv S600 SEC in 1993, ca apoi sa devina S500 Coupe, respectiv S600 Coupe. Incepand cu anul 1998, acest model a primit numele CL, si cele doua versiuni au fost denumite CL500 si CL600.

Mercedes a creat primul coupe bazat pe S-Klasse in 1981, odata cu introducerea modelelor 380 SEC, 420 SEC, 500 SEC si 560 SEC, bazate pe S-Klasse W126. Aceste modele au fost create pentru a inlocui legendarul R107 SLC, care era versiunea alungita roadster-ului SL cu un acoperis fix si scaune pentru pasagerii din spate. Modelul actulal Mercedes CL este pe piata din 2006 si va primi un facelift, precum si un nume nou.

Versiunea AMG a lui Mercedes-Benz S-Klasse Coupe a fost surprins de fotografii spion in decursul unor teste. Modelul din imagini are blocuri optice noi si pozitii cu LED-uri in interiorul acestora, pe cand semnalizatoarele sunt amplasate in partea inferioara a acestora.

Grila fata este inclinata diferit si este strabatuta de o singura bara cromata, la fel ca viitorul SLC.

Comentarii (4)

  • asa da, asa nu
    cei de la BMW ar trebui sa se uite in curtea Mercului sa vada ce insemna revolutie prin evolutie. Sper ca gogosarul american, mai cunoscut ca bengal, sa nu mai intre vreodata in sediul BMW!
    0 0
  • Crysty
    Poze
    Daca vroiau sa camufleze intr-adevar aceasta masina nu lasau jantele originale cu sigla Mercedes asa la vedere! Si acest fotograf spion care va dat pozele era camuflat intr-un elan cu coarne mari si atunci cand a trecut cu CL-ul pe langa el a cascat gura mare si a facut poze !!! Sunt doar simple poze!
    Si inca ceva... Imi place tunsoarea pilotului ! De ce nu i se arata fata? Este cautat de politie?
    0 1
  • Ungaro_
    !!!
    Se schimba numele numai del CL la S coupe,mare schimbare nu va avea modelul nou cu numele nou fata de CL !!!
    0 0
  • Maka...
    Promite...
    la cum seamana farurile astea cu cele de Corolla sau Camry.

    Sa fie ei sanatosi si sa se bucure aia 100 care au bani in tara asta sa -si ia.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru