EXCLUSIV: Noul Skoda Superb Kombi, spionat in timpul testelor

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.07.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion cu noul Skoda Superb in versiunea Kombi.

Fotografii de la CarPix ne-au furnizat cele mai clare imagini-spion realizate pana acum cu noul Skoda Superb in versiunea Kombi. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt in aceasta toamna si va fi disponibil in primavara anului 2010. Diferentele stilistice dintre versiunea Kombi si versiunea Sedan a lui Skoda Superb sunt minore la nivelul partii frontale si la nivelul profilului, pe cand la nivelul posteriorului acestea sunt dictate de modul in care este configurat modelul.

Mai exact, designerii si inginerii Skoda au creat noul Superb Kombi respectand liniile de design ale modelului Superb in versiunea Sedan si le-au aplicat pe stilul de caroserie Kombi, cu toate implicatiile acestuia. Este de mentionat faptul ca forma stopurilor prezente pe modelul din imagini este una falsa, stopurile reale aflandu-se sub stickerele de camuflaj.

Gama de motorizari a noii versiuni Skoda Superb va fi preluata direct de la versiunea Sedan a acestui model, propulsoarele lui Superb Kombi oferind intre 125 si 260 CP, pe cand unitatile pe diesel vor oferi intre 105 si 170 CP. In functie de motorizari, Skoda va echipa modelele Superb Kombi cu transmisii manuale cu cinci sau sase trepte, iar cutiile de viteza DSG vor fi disponibile optional.

Pe langa asta, Skoda va oferi modelul Superb Kombi si in versiunea cu tractiune integrala, disponibila prin intermediul sistemului Haldex.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru