EXCLUSIV: Rolls Royce Ghost, spionat aproape necamuflat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.05.2009
Viitorul Rolls Royce Ghost a fost spionat recent, cu camuflaje timide, pe strazile din Munchen. Testele versiunii de productie anunta un posibil debut in cadrul Salonului de la Frankfurt.

Dupa ce a dezvaluit la Geneva conceptul 200EX, Rolls Royce se pregateste sa aduca la Frankfurt versiunea de productie a modelului entry-level, despre care s-a spus recent ca se va numi Ghost.

Primele informatii despre viitorul model au aparut in mass-media in urma cu un an. Speculatiile au fost confirmate de primele seturi de fotografii spion, care au surprins complet camuflat prototipul botezat cu numele de cod RR4 (al patrulea model Rolls de la preluarea BMW).

Dupa ce a prezentat la Geneva conceptul 200EX, Rolls Royce a anuntat in cadrul Salonului de la Shanghai ca versiunea de serie se va numi Ghost, in cinstea modelului de lux cu acelasi nume produs intre 1906 si 1925.

Rolls Royce se pare ca inca lucreaza la testele versiunii de productie, asa cum o dovedesc cele mai recente poze spion. Imaginile au surprins un prototip de teste, camuflat timid, pe strazile din Munchen. Aspectul frontal incepe sa prinda contur impreuna cu forma blocurilor optice fata si spate. Asa cum era de asteptat, Ghost va prelua o serie de linii ale conceptului 200EX dar va respecta liniile traditionale ale fratelui mai mare Phantom.

Bazat pe platforma noii generatii BMW Seria 7, noul Ghost ramane o masina de dimensiuni mari, multumita extinderii ampatamentului.

Limuzina masoara 5.4 metri lungime, cu 33 de cm mai mare decat un Seria 7, 1950 de mm in latime si 1550 mm in inaltime, ampatamentul totalizand 3.3 metri.

Sub capota viitorului Ghost se va afla un nou motor V12 bi-turbo, de 6.6 litri, capabil sa dezvolte 544 de cai putere si un cuplu motor de 750 Nm. Unitatea va fi completata de o cutie automata cu opt rapoarte, furnizata de ZF.

via | CARpix

Comentarii (2)

  • ce-mi place
    ce-mi place cum suna. "entry-level". O sa rivalizeze cu Loganul? :)))))))
    0 0
  • Handicapation
    DA!
    Domnilor seamana cu Chrysler 300!!!!!!!!! Daca nu ma credeti da-ti un search pe google!
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru