FRANKFURT LIVE: Bine ati venit in lumea BMW, Rolls si Mini!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Pentru ca a jucat pe teren propriu, grupul BMW si-a permis sa puna la punct o desfasurare impresionanta de forte in cadrul salonului de la Frankfurt. Mini si Rolls Royce au completat "lumea artificiala" a grupului bavarez.

Grupul BMW a pus la cale un show de zile mari in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Bavarezii si-au alocat una din cele mai mari suprafete ale evenimentului, pentru a oferi publicului o experienta de neuitat si pentru a reusi sa isi expuna in voie multimea de premiere.

Fanii grupului au putut admira in voie, pentru prima data, conceptul Vision Efficient Dynamics, primit foarte bine de presa de specialitate. Alaturi de acesta s-au aflat Seria 5 Gran Turismo, sosita in mai multe versiuni de motorizare, dar si editii speciale ale modelelor X5 si Seria 6. Nu au lipsit nici conceptele hibride X6 si Seria 7 Active Hybrid, primele eforturi ale bavarezilor pe acest segment.

MINI a promis si s-a tinut de cuvant. Standul britanicilor a gazduit debutul mondial al conceptelor sportive Coupe si Speedster. La randul sau, Rolls Royce a dovedit tuturor ca se afla pe val si planuieste sa isi extinda gama de modele. Noua limuzina entry-level Ghost, bazata pe platforma actualului Seria 7 a dovedit tuturor ca spiritul luxului s-a transmis si la un nivel mai mic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru