Gheorghe Hagi a primit un BMW 750Li din partea Automobile Bavaria

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
In baza parteneriatului sau cu Automobile Bavaria, Gheorghe Hagi a intrat astazi in posesia unui BMW Seria 7 de generatie noua.

Fostul mare jucator de fotbal Gheorghe Hagi si-a ridicat astazi noul sau BMW 750Li, model pe care l-a primit in urma colaborarii pe care unul dintre cei mai cunoscuti romani o are cu dealerul BMW Automobile Bavaria. Aceasta limuzina inlocuieste modelul X5 pe care celebrul fotbalist il conducea pana acum.  Din anul 2003, Automobile Bavaria livreaza automobilele BMW conduse de Gheorghe Hagi.

Pretul de pornire al navei amiral a BMW este de 79.700 euro fara TVA, iar modelul condus de Hagi este dotat cu numeroase optiuni suplimentare. Noua masina a lui Gheorghe Hagi are culoarea Black Sapphire, iar interiorul este imbracat cu tapiterie din piele. Printre echipamente mai putem enumera un volan sport incalzit imbracat in piele, trapa, scaune cu ventilare activa si functii multiple, functie TV si sistem audio profesional, navigatie, Head-up Display, camere la mersul cu spatele si laterale, Dynamic Drive, precum si numeroase alte dotari.

Via | BMW

Taguri: 750Li, 750i, BMW, Seria 7

Comentarii (9)

  • marius
    roman adevarat
    bravo Hagi !
    0 0
  • Nici pe mine nu m-ar fi deranjat...dar am auzit ca sunt proaste
    0 0
  • Ce ironie
    Ce ironie ca pe aceeasi pagina sunt 2 stiri cu exercitii de imagine ale BMW si Mercedes.

    De pe aceeasi pagina de Stiri de la Automarket transpare clar care este profilul cumparatorilor celor 2 marci.

    Bmw: fotbalisti, sportivi in general, vedete de show-biz, can-can-uri, adaos comercial, oameni cu mobilitate mare.

    Mercedes: oameni cu un status confirmat, rafinament sedimentat, cultura, intelect, eleganta, detasare obiectiva.

    Ambele premium, ambele excelente, dar cu o viziune aspura condusului si a vietii la volan total diferita.
    0 0
  • pfff
    Mai bine ii dadeau si un set de haine la masina ca jeansii aia vor zgaria pielea din bemve. Super masina, pacat de cele doua maimutze nearanjate de langa ea. Macar pt poza puteau sa isi dreaga hainele putin...
    0 0
  • Opinie
    Draga Gaby cred ai dreptate partial! Daca tipul de la BMW AB trebuia sa fie la 4 ace in cazul lui Gica lucrurile stau altfel. E drept ca blue-jeansii sunt cam sifonati, dar eu nu-l vad pe Hagi tipul de 4 ace sau rafinament sedimentat (si aici doar vestimentar) cum spune Maka. Hagi e cel care onoreaza BMW si nu invers. Personal, cred ca lui Gica i se potrivea o Alpina 7 sau un M5, dar impactul la multime nu mai era acelasi. Cat despre maimute, mai usor!
    0 0
  • frumoasa masina
    0 0
  • Fara cenzura Automarket,avem dreptul de a ne exprima parerile liber !!!
    0 0
  • macaua
    De acord la asta cu cenzura; fiti si voi mai democrati fireati ai dracu' ca sunteti simpatici...
    0 0
  • roon3y
    fuck
    Nu merita masina asta nici pe departe. Masina e superba dar nu ii dadeam lui masina. E prea scumpa ca sa o merita mai ales pe gratis.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru