Lexus LF-A, prima aparitie publica

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Supercarul Lexus LF-A se pregateste sa isi faca debutul in cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Cu aceasta ocazie, doua exemplare de teste au fost prezentate publicului, vopsite in culorile echipei Gazoo Racing.

Dupa ce toata presa internationala a publicat saptamana trecuta noi imagini si video-uri spion cu prototipul viitorului Lexus LF-A, constructorul japonez a decis sa paseasca in lumina reflectoarelor cu noul sau supercar.

LF-A a fost prezentat publicului in faza de prototip, versiunea de serie, lasandu-se asteptata spre sfarsitul anului. Doua exemplare de test ale supercarului au fost dezvaluite cu ocazia prezentarii echipei Gazoo Racing in cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring.

Liniile de design au fost bine camuflate de finisajul caroseriei, care a fost vopsita in culorile echipei pentru care concureaza. Gazoo Racing se va bucura nu de unul ci de doua exemplare de test ale modelului.

Supercarul japonezilor va alerga cu un motor V10 de peste 500 de cai putere, capabil sa propulseze modelul asiatic pana la o viteza de peste 320 de km/h. In cadrul competitiei, Lexus LF-A va fi condus pe rand de piloti profesionisti, piloti de teste din cadrul Toyota, dealeri si un sofer enigmatic, botezat Morizo.

via | Zercustoms

Comentarii (2)

  • urata
    nici nu o sa termine cursa:P
    0 1
  • Sorescu
    ai, pe bune ?
    Sa mori tu ca nu termina ? Daca era plina de gadgeturi ca frantuzoaicele termina cursa nu ? Ma lasi :P
    Struguri sunt acri, normal :))))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru