Feedback

Stiri Masini electrice si hibride

Aşa se impulsionează vânzările: scutiri de impozite timp de 10 ani pentru germanii care cumpără maşini electrice

Germanii care cumpără maşini electrice vor fi scutiţi timp de 10 ani de la plata impozitelor pe vehicul, pe lângă bonusul de 4.000 de euro.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Model 3 nu a intrat în producţie, dar Tesla se gândeşte deja la viitorul Roadster: va fi mai rapid şi mai mare

Tesla se gândeşte la lansarea unei noi generaţii pentru modelul Roadster, iar oficialii companiei anunţă şi primele detalii despre acesta: va fi mai rapid şi mai puternic decât predecesorul său.

Pe urmele adversarilor: Mercedes ar putea crea un brand ecologic care să rivalizeze cu BMW i

Mercedes analizează varianta de a crea un brand separat pentru modelele ecologice similar cu divizia BMW i, ca urmare a numărului mare de maşini electrice şi plug-in hybrid pe care le pregăteşte.
Vineri, 13 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

O nouă ofensivă electrică: grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa primul model electric în 2019

Grupul PSA Peugeot - Citroen a semnat un parteneriat cu constructorul chinez Dongfeng pentru a lansa mai multe modele electrice. Primul dintre ele va apărea pe piaţă în 2019.

Inovaţie germană: BMW iNext, model electric cu funcţii autonome, se lansează în 2021

BMW promite că modelul electric cu funcţii autonome bazat pe conceptul Vision Next 100 va fi lansat în producţie de serie în 2021.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 18 comentarii

O nouă aniversare electrică: după Renault Zoe, şi Nissan Leaf atinge o producţie de 50.000 de unităţi în Europa

Nissan Leaf devine a doua maşină electrică cu o producţie europeană de 50.000 de unităţi, după ce Renault Zoe a reuşit aceeaşi performanţă cu numai câteva săptămâni în urmă.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Volkswagen nu se teme de Google şi Apple: "Cine lansează primul o maşină electrică cu internet şi funcţii autonome va deţine supremaţia auto"

Volkswagen consideră că are toate resursele pentru a câştiga o eventuală luptă cu Google şi Apple pentru lansarea unei maşini electrice conectate la internet şi cu funcţii autonome.
Marti, 10 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Cursă de 24 de ore cu mașini electrice? Organizatorii Le Mans plănuiesc introducerea unor prototipuri electrice în competiție

Cursa de la Le Mans se va îndrepta spre reguli care vor obliga prototipurile participante să fie full-electrice. "Așa ajutăm dezvoltarea mașinilor de stradă", spun organizatorii.

Maşinile alimentate cu hidrogen n-au nicio şansă în faţa celor electrice pe baterii: doar 70.000 de unităţi vor fi vândute până în 2027

Maşinile cu propulsie pe hidrogen vor ajunge la vânzări totale de numai 70.000 de unităţi până în 2027, întrucât clienţii vor prefera maşinile electrice pe baterii în special după creşterea autonomiei.
Vineri, 06 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 22 comentarii

Tesla acuză Germania de complot: "Ne-au exclus intenţionat din programul de bonusuri pentru maşini electrice"

Tesla susţine că producătorii germani au exclus în mod intenţionat Tesla Motors din programul de bonusuri pentru maşini electrice prin stabilirea unui plafon maxim de 60.000 de euro, mai mic decât preţurile lui Model S şi Model X.

Inevitabilul s-a produs: Japonia este prima țară din lume cu mai multe prize pentru mașini electrice decât benzinării

Numărul stațiilor de încărcare pentru mașini electrice l-a depășit pe cel al benzinăriilor. Se întâmplă în Japonia, prima țară din lume unde se observă o astfel de inversare a popularității.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Tesla anulează comenzile multiple pentru Model 3: un client va primi cel mult două unităţi

Tesla a anunţat că va anula comenzile multiple făcute pentru viitorul Model 3, după ce un investitor a depus cu succes mai multe cereri pentru un total de 20 de unităţi.
Marti, 03 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk culege roadele înainte de lansarea Tesla Model 3: "Industria auto s-a trezit după cele 400.000 de precomenzi pentru o maşină electrică"

Elon Musk susţine că industria auto a înţeles potenţialul industriei auto după ce viitorul Tesla Model 3 a primit aproximativ 400.000 de precomezi, deşi lansarea este programată abia în 2017.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Ford s-a răzgândit şi dezvoltă Model E, o maşină electrică cu autonomie de 300 de kilometri care să rivalizeze cu Tesla Model 3

Ford a confirmat că dezvoltă o maşină electrică cu o autonomie de 300 de kilometri care va avea drept rivali direcţi Tesla Model 3 şi Chevrolet Bolt. Numele modelului ar putea fi Ford Model E.
Joi, 28 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

De la iPhone-uri la automobile: Foxconn vrea să construiască maşini electrice premium

Foxconn, unul dintre cei mai importanţi producători de iPhone-uri şi iPad-uri pentru Apple, a fondat o companie în colaborare cu producătorul de servicii de internet Tencent pentru a dezvolta maşini electrice premium.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Marea dezintoxicare: Volkswagen va lansa trei modele electrice, inclusiv un SUV, până în 2020

Volkswagen va lansa trei modele electrice în următorii ani, inclusiv un SUV şi un sedan, ca parte a strategiei de electrificare a gamei de produse.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

În Germania, mai puţin înseamnă mai mult: nemţii primesc 4.000 de euro bonus la cumpărarea unei maşini electrice

Fiecare german care va cumpăra o maşină electrică va primi un voucher de 4.000 de euro, cu aproape 2.000 de euro mai puţin decât în România. Totuşi, bugetul total este de 1 miliard de euro, de 58 de ori mai mare decât în ţara noastră.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Nissan ironizează noul Tesla Model 3: ”De ce să plătești 1000 de dolari ca să stai la coadă, când poți avea acum o mașină electrică?”

Nissan Leaf este cel mai vândut model electric din lume. Prin urmare, își permite să ironizeze noul Tesla Model 3 în paginile celor mai importante ziare din SUA.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Se extinde reţeaua europeană de încărcare pentru maşini electrice: Tesla instalează staţii de încărcare pentru turişti în 13 ţări

Tesla a inaugurat 150 de staţii de încărcare pentru maşini electrice în 13 ţări europene. Acestea fac parte dintr-o nouă reţea de staţii Destination Chargers, care se montează la hoteluri sau staţiuni de schi şi sunt adresate turiştilor.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Volvo vrea să vândă un milion de maşini electrice şi hibride până în 2025: "Este un obiectiv ambiţios stabilit în mod deliberat"

Volvo şi-a stabilit ca obiectiv să vândă un milion de maşini electrice şi hibride până în 2025, mai mult decât planurile stabilite în octombrie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru