OFICIAL: Audi isi modifica logo-ul

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.08.2009
Audi a decis sa aduca o serie de retusuri subtile logo-ului prezent pe toate modelele sale, fara a altera insa forma care dateaza din 1932.

Pe langa noile modificari operate in gama sa de modele, Audi isi indreapta atentia si asupra logo-ului, ramas neschimbat din 1932. Constructorul din Ingolstadt a decis ca este momentul ca, odata cu celebrarea celor 100 de ani de existenta, sa dea o forma contemporana logo-ului traditional, care a insotit milioanele de modele produse de-a lungul istoriei.

Fanii nu au insa motive de ingrijorare, nemtii modificand subtil logo-ul. Cele patru cercuri celebre au primit un aspect slefuit, asemanator cu cel al cromului, iar fontul celor patru litere a fost modificat pentru a ilustra tendintele de design viitoare, spre care se indreapta brandul din Ingolstadt.

via | Audi

Comentarii (12)

  • carcotasu
    mare fas!
    Bun...cerculetele au primit un design mai modern...dar fonturile?...Cica reflecta noile tendinte...uita-te la un A5 si apoi la scrisul asta....va inspira vreo asemanare? Parerea mea ca cel vechi arata mult mai bine decat asta foarte simplu de copil de clasa a 4-a ce a dat de word.
    27 7
  • de acord cu carcotasu.....la inele nici a diferenta observabila, iar la font, au schimbat din niste litere misto, si pe care le asociai cu Audi....in Arial....sau ce naiba o fi.....cum a spus carcotasu, parca facut de un copil de clasa a 4-a in paint....
    11 8
  • si eu sunt total de acord cu cei de mai sus... scrisul era chiar reprezentativ... asta care l`au facut e parca din titlurile lui Diaconescu
    10 8
  • Ilustro
    poate tocmai asta e ideea ... vor sa treaca de la un design cat de cat la a fi unul demn de gramada din jur. poate ca tintesc sa se "ridice" la nivelul unui Logan sau mai stiu eu ... poate chiar Tata Nano :)
    3 10
  • Nimic nu stiti :))
    tare
    Articolul transmite foarte corect mesajul pe care Audi il transmite o data cu noile mici schimbari. Ce treabuia sa fie inteles este ca Audi va trece spre un deign mai "patratos" mai " colturos" cum vreti sa-i ziceti... de la cel cu multe rotunjimi in momentul de fata. iar sigla doar a fost adaptata pentru a se vedea corespunzator pe noile si tot mai populare HD-uri :)) lucru care si confirma "Progresul prin tehnologie" Slogan care nu se va schimba nici dupa 200 ani :) A fost o mica gluma cu HD-urile pentru cei care e cazul sa specific, a fost un fel de a spune ca se aliniaza standardelor de calitate a imaginii in prezent ;) O zi buna si sper ca ma numar printre cei care au inteles bine mesajul celor din Ingolstad.
    7 1
  • chiar trebuie sa fi destul de orb sa nu vezi ca sigla nu mai este rotunjita (o astfel deschimbare a beneficiat si sigla citroenului- numai ca schimbarea a fost facuta in sens invers de la forme drepte la forme rotunjite) bafta
    9 0
  • Enea Alin
    Calmati-va
    Scrisul ala e pus de cnv...in nici un caz de oficialii audi:)) sa fim seriosi mai bine arata scrisul precedent....iar audi nu o sa dea never inapoi.


    PS: Sunt fan BMW:D
    3 3
  • sunt si ei in pas cu moda europeana (mai) simpla si minimalista.
    1 0
  • Schimb foaie A4 cu Audi, acelasi model.
    3 0
  • @calin
    :)))))))))))))))))))))))))
    Bine punctat!
    0 1
  • mda...
    sunt mare fan Audi si sunt putin dezamagit....pt mine fontul cu Audi va ramane in forma veche........
    1 0
  • cineva
    Nemtii de la VAG chiar sunt in lipsa de inspiratie. Nu ca ar fi avut-o, dar la design sunt varza. Dupa "evolutia" Golf 5 la 6 adica aceeasi masina, Evolutiile la Audi sunt la fel. Seat Exeo ala e Audi cu faruri si stopuri schimbate. Parca fac masini cum facea Dacia odata cand mai schimba niste faruri la ea si era alt model. Acum cica schimba logo. Vai de ei...! Orice cal de cursa ajunge gloaba. :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru