Premiera: Audi Q7 Coastline

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.03.2008
Audi a pregatit pentru Geneva o editie speciala a viitorului Q7 V12 TDI. Botezata Coastline, editia se inspira din designul iahturilor de lux.

Esential

1000 de Nm este cuplul maxim al modelului Q7 Coastline.
500 de cai dezvolta propulsorul instalart pe Q7 Coastline.

Audi va dezvalui la Geneva, alaturi de cel mai puternic SUV diesel Q7 V12 TDI, si o editie speciala a acestuia, botezata Coastline. Inspirata de designul si finisajele intalnite pe iahturile de lux, Coastline preia cateva accesorii care personalizeaza foarte bine interiorul SUV-ului german.

Culoarea alb perlat, intalnita la majoritatea iahturilor de lux, a fost folosita la exterior si in mare parte si la interior. Spoilerele restilizate cu prize mari de aer, bosajele mai largi si grila supradimensionata, regasite pe Q7 V12 TDI, au fost preluate si de editia Coastline.

La interior pasagerii vor fi tratati cu tapiserie de plus, matase si piele Valcona, insertii lemnoase la nivelul pragurilor si al montantului B precum si accente din aluminiu in portiere. Insertiile din nuc american, la nivelul cotierei, schimbatorului si franei de mana, si din stejar negru in interiorul portbagajului si in spatarul scaunelor fata completeaza rafinamentul si exclusivitatea habitaclului.

Sub capota, clientii vor beneficia de serviciile aceluiasi propulsor diesel foarte puternic, un V12 de 6.0 litri capabil sa dezvolte 500 de cai putere si 1000 de Nm intre 1750 si 3000 de rotatii.

Multumita acestui bagaj de putere, Q7 Coastline poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 5.5 secunde si poate atinge o viteza maxima, limitata electronic, de 250 Km/h.

via | MotorAuthority

Taguri: Audi, Q7, Q7 Coastline

Comentarii (7)

  • Anonymus
    Asa, si?
    0 0
  • cressty
    pt Anonymus
    bai mortal kombat.... ce ai vrut sa zici cu commentul ala?
    0 0
  • cosmin
    interesant portbagajul....e cumva pt carat peste?
    0 0
  • Ha, ca toma' ce-am zis-o ...
    ..cu barcile Audi in celalat material de Q7 :-)) Pe bune ca nu l-am vazut p-asta inainte :-)))Ca sa fim carcotasi pana la capat, cuplul maxim la motorul in cauza, daca e "acelasi propulsor..", atunci e 1000 Nm pana 3250 rpm, daca mariti poza cu pricina din articolul precedent...In rest, ferea la cojile de semintze!!! :-)))
    0 0
  • @Automarket:
    Mosidicati si aici: "...1000 de Nm intre 1750 si 3000 de rotatii" > ".... 3250 de...", bine?La mai mare!
    0 0
  • @Automarket
    Sorry, se intampla si la specialisti ca mine :-)))) : a se citi " Modificati, va rog " :-)
    0 0
  • Audi Q7 super SUV
    salonul este super tare, il impli cu gagici si hai la distractie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru