Seful BMW: "Trecem prin cea mai mare criza din istorie"

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 28.11.2008
Pozitia lui Norbert Reithofer, CEO BMW, este sustinuta si de liderii Mercedes, Toyota sau VW.

BMW a reusit sa-si dubleze vanzarile in ultimii zece ani, insa criza economica mondiala a lovit din plin principala companie a Bavariei.

Norbert Reithofer, CEO BMW, a declarat in presa germana ca brandul bavarez trece prin cea mai puternica criza din istoria companiei. De cealalta parte, Dieter Zetsche, CEO Daimler, admite ca industria auto trece prin cea mai grava criza de la Al Doilea Razboi Mondial incoace.

Scaderea vanzarilor si politica de leasing a brandului bavarez au dus la pierderi masive pentru BMW. In acest context, producatorii auto sunt nevoiti sa reduca productia si sa disponibilizeze din angajati.

Cele doua companii auto premium, Mercedes si BMW, cele mai mari din lume pe acest segment, nu sunt singurele lovite de situatia economica mondiala.Presedintii companiilor Volkswagen sau Toyota s-au aratat socati de magnitudinea la care a ajuns criza in industria auto.

Via | Leftlane

Comentarii (1)

  • Crysty
    Criza
    Oameni buni! E ceva pur si simplu "normal" aceasta criza!Produci, produci,produci,produci.... Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se stopeze in vreun fel productia imensa de automobile; si inca ceva nu sunt numai 2 producatori in lume, sunt sute, poate mii si fiecare vrea sa vanda... cat mai mult!
    Sa auzim de bine!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru