EXCLUSIV: Saab 9-5 in timpul testelor de viteza pe Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.04.2009
Fotografii de la CarPix au surprins noul Saab 9-5 in timpul testelor de viteza si manevrabilitate organizate pe circuitul german Nurburgring.

Dupa ce Automarket v-a prezentat in urma cu o luna imagini cu noul Saab 9-5 spionat in Suedia, precum si primele imagini spion cu acest model in urma cu trei luni, va prezentam noul Saab 9-5 in timpul testelor de viteza pe Nurburgring. La fel ca numeroase modele din segmentul sau, Saab 9-5 incearca sa ofere performante dinamice cat mai bune.

Modelul are o lungime de aproape cinci metri si rivalii sai principali sunt BMW Seria 5, Mercedes E-Klasse si Audi A6. Saab testeaza acest model pe Nurburgring pentru a putea compara performantele acestuia cu cele ale competitorilor sai. Prototipurile testate la Nurburgring sunt echipate cu un motor ce dezvolta 210 CP, care a fost conectat atat la o transmisie manuala, cat si la o transmisie automata.

Dupa cum puteti observa in imagini, pilotul de test al lui 9-5 duce masina la limita in fiecare viraj, ceea ce inseamna ca acest model o sa aiba caracteristici dinamice cel putin interesante. Dupa ce Saab isi va gasi un nou proprietar, marca suedeza va putea prezenta noul model la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie.

Conform intelegerii semnate cu GM, noul Saab 9-5 va putea folosi tehnologii si platforme GM pentru urmatorii cinci ani.

Comentarii (4)

  • cristian
    care e exclusivitatea
    EXCLUSIV e cand faceti voi stirea si pozele, nu cand o copiati de pe worldcarfans.com. Chiar daca aveti acordul lor, nu e nici o exclusivitate. Si noi stim de site-urile de pe care voi copiati.
    Ati putea sa aveti un pic de coloana vertebrala cand faceti stirile si sa scrieti cateva cuvinte,,,de la voi,,,ca de copiat....stim si noi
    0 0
  • exclusiv
    cred ca e vb de exclusivitate pe poze pentru romania, dupa cum vezi pozele nu au watermarkul celor de la worlcarfans.com si oricum nu ei fac pozele ci le cumpara la randul lor de la aceiasi sursa de unde le cumapra si automarket.
    0 0
  • Andrei Monciu
    haha
    tu chiar crezi ca le cumpara? :))
    0 0
  • am uitat ca in romania totul se fura
    dar poate unii se dezic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru