Jaguar si Land Rover intra in ACEA

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 09.06.2008
Marcile britanice de lux, Jauguar si Land Rover vor deveni de la 1 iulie membre ale ACEA.

Esential

16 membri va numara ACEA dupa intrarea Jaguar si Land Rover.

Asociatia europeana a producatorilor auto (ACEA) a anuntat ca va accepta cererea Jaguar si Land Rover de a deveni membri ai organizatiei. Cele doua marci britanice de lux vor deveni membre efective incepand de la 1 iulie 2008.

ACEA are in componenta sa urmatorii jucatori de pe piata auto: BMW Group, DAF Trucks, Daimler, Fiat, Ford Europa, General Motors Europa, MAN Nutzfahrzeuge, Porsche, PSA Peugeot Citroen, Renault, Scania, Toyota Motor Europa, Volkswagen si Volvo.

Le uram celor de la Jaguar si Land Rover bun-venit in asociatia noastra si suntem convinsi ca vor avea o contributie semnificativa”, a declarat Ivan Hodac, secretarul-general ACEA.

Scopul nostru este sa lucram in parteneriate puternice alaturi de principalii jucatori de pe piata auto din Europa. Este un pas important ca cel mai mare angajator auto din Anglia sa intre intr-o asociatie europeana de profil”, a declarat David Smith, CEO Jaguar si Land Rover.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru