VIDEO: Noul BMW Seria 5 GT de serie, dezvaluit pe site-ul BMW TV

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.03.2009
BMW a dezvaluit prin intermediul site-ului sau versiunea de productie a lui Seria 5 GT.

Versiunea de productie a lui BMW Seria 5 GT a fost dezvaluita neoficial in cadrul unui interviu cu Hans-Jurgen Branz publicat pe site-ul BMW TV. Germanul este liderul echipei insarcinate cu dezvoltarea lui Seria 5 GT.

Versiunea de productie a acestui model a pastrat o mare parte din elementele stilistice exterioare ale conceptului cu acelasi nume prezentat acum o luna la Geneva. Diferentele notabile intre concept si varianta de serie a acestui Progressive Activity Sedan (PAS) stau la nivelul oglinzilor, care au fost montate cu ajutorul unor elemente clasice, si al interiorului, care pare sa fi primit un aspect ceva mai conventional, dificil insa de distins in urma imaginilor din acest video. Versiunea de productie a lui BMW Seria 5 GT va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt.

Via | Autoblog

Comentarii (22)

  • marius
    asta e ...
    va trebui sa ne obisnuim cu un astfel de "efort" din partea celor de la Bmw`si nu numai ...acela de a schimba radical imaginea unei masini...totul depinzand de cat de receptivi suntem noi la ideile lor...pana la urma e o chestie de gust si de adaptare...
    0 0
  • BAVARIAN MAN
    BAVARIAN MAN
    ARATA SUPERB.
    BMW e foarte bun.
    Are un design AGRESIV GATA DE LUPTA in orice vreme pe orice timp.
    FORMULA 1
    XDRIVER .
    0 0
  • bbbbbbaaaaaaaa
    care luna ba de la geneva??? de-abia de 4 zile s-anchis salonu!!!
    0 0
  • wow!!!!!
    mda....are un design placut....dar totusi nu mai arata ca un model de clasa mare....parca e un crossover........se desprinde clar de vechiul model.....de fapt vechiile modele seria 5.....e mult mai inalta....si parca ma mica in lungime....si spatele e asemanator cu cel al lui X6....ce sa zic....ma bucur totusi ca bmw a reusit sa ma surprinda cu ceva.....pentru ca in ultimu timp bmw nu ma surprins cu nimic .....chiar daca scoate masini bune mai ales tehnic.........ultima masina cu care bmw a mai reusit sa ma surprinda e paradoxal.....tot seria 5.....modelul asta care va fi inlocuit.....dar serios.....asta ma surprinde fff tare.....oameni buni asta chiar va fi viitorul model seria 5 de la bmw????poate va fi un nou crossover.....
    0 0
  • mie
    pur si simplu nu-mi place si asta e ...........n-o sa dea faliment ca nu-mi place mie
    0 0
  • andr3i
    bmw
    e ceva gen struto-camila... o combinatieintre seria 7 si X6 = seria 5 GT.
    0 0
  • E60
    BMW GT arata superb si pe dinafara si pe dianuntru.
    Ramane numai sa vedem ce MOTORIZARI VA AVEA.
    0 0
  • surescitat
    Poti spune altceva inafara de "MAMA DOAMNE CE MASINI FAC ASTIA!" ?

    Minunat: Fata de la seria 7, spatele si lungimea lui X6, agresivitatea unui M5 :D

    Formele astea de hatchback-uri cu alura de roadster au facut istorie mereu. Si GT-ul asta o sa faca istorie cu siguranta.

    Absolut SUPERB !

    Multumim pt articol.
    0 0
  • super
    0 0
  • LauCalin
    bmw
    Nu sunt fan BMW insa nu pot sa nu zic ca arata nu interesant iar din punct de vedere tehnic este poate cel mai bun. Singurul lucru care imi place este faptul ca geamurile nu au rame. Imi plac astfel de masini :)
    0 0
  • luxxxien
    mda
    Reinventam apa calda...
    Renault nu stiu cat Nevada...
    Ford Sierra...
    Si cate si mai cate modele care au avut forma asta...
    Carti din carti se scriu...
    0 0
  • Gabriel
    Nu imi place ...
    Sper sa scoata si o varianta de seria 5 fara una semenea spate ..personal la proportii imi place mai mult vechea generatie de seria 5 . Cel mai mult cred ca deranjeaza al treilea geam lateral , nu prea este in spiritul BMW ( intra pe terenul Audi , Ford Mondeo etc ..) Fata este reusita .
    0 0
  • 10 ani
    dragi prieteni si tovarasi, nu am mai scris de mult, ca nu am timp, dar salonul auto de la Geneva sa inchis de 5 zile

    cat despre masina, astept sa vad "ofocial" masina prezentata. sicer nici eu nu vad mari diferente intre masina din poze si cea de la geneva, dar nu bag mana in foc ca aceasta ar fi oficiala

    pam-pam
    0 0
  • mircea
    @yoyo, @eu
    Textul se refera la momentul prezentarii conceptului, nu la cel al inchiderii salonului. Sunt doua lucruri complet diferite. Iar conceptul 5GT a fost prezentat in 13.02, deci acum mai bine de o luna.

    Multumesc.
    0 0
  • PAS
    se numeste PROGRESSIVE si nu PASSIVE
    0 0
  • mircea
    @onu
    Corect, s-a corectat.

    Multumesc in numele lui Sebastian :)
    0 0
  • Astia de la bmw au innebunit ce sa caute pe piata a masina atat de urata cat asta,plus mai este si criza,nu va vaea succes precis !!!
    1 0
  • nemtalau
    unde este "criza"?
    saptaminal o firma de masini scoate un nou model, asta sa fie oare criza?
    0 0
  • "old school"
    E clar ca a fost schimbat cel care se ocupa cu arhitectura si designul noilor modele. Pacat!...Scoate niste modele esec pe piatza, in ciuda inovarilor tehnologice. Pentru mine personal seamana cu boacana care au facut-o cei de la Hummer cand au scos ei H3, iar tot cel mai iubit model a ramas cel vechi, H2. Eu sociez asta cu 5 GT si X6. Mie tot X6 imi place mai mult....muuuult mai mult!
    0 0
  • Flaviu C
    hehe
    daca or facut 'masina care nu se leaga nicicum' si anume x6-le si or avut succes cu el pt ca e performant (si nu din alte considerente) probabil vor avea succes si cu asta...desi cam intind coadra...oricum ar fi...se vede clar cui i se adreseaza
    0 0
  • first_yoyo
    ups
    ups, cam multi yoyo paci, deci tre sa imi aleg alt nick, ca eu nu as face o masina de la BMW urata ever, chiar daca nu mi-ar place.

    bai celalalt yoyo, nu te uita la o masina doar ca e frumoasa pe exterior, ca si femeia cand o iei la inceput e frumoasa si tace, apoi vezi tu pe >:-)

    nenea Oly, acest concept este facut tot pe vremea lui nenea Bangle, si drept urmare inca cel putin 3-5 ani o sa fie lansate modele care poarta semnatura lui

    oare olandezul ce va scoate in locul lui?

    si se numeste inovatie, nu inovare

    pam-pam
    0 0
  • alex blesa
    new bmw
    nu exista ceva superior buni mei, personal conduc serie 5 de 11 ani, asa ca va rog, respect ptr acest model deosebit ... 10 cu felicitari...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru