BMW Seria 6 Gran Coupe, în România de la 83.576 euro

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.12.2011
Importatorul BMW în România a anunţat preţul de pornire al noului Seria 6 Gran Coupe pe piaţa internă. Versiunea 640i pleacă de la 83.576 de euro cu TVA inclus.

BMW Seria 6 Gran Coupe, primul coupe cu patru uşi din istoria mărcii din Munchen, va debuta pe piaţa din România la jumătatea anului viitor. Până atunci, imporatorul mărcii în ţara noastră a anunţat preţul de pornire al versiunii 640i. Acesta pleacă de la 67.400 de euro fără TVA, respectiv 83.576 euro cu TVA inclus. Clienţilor li se pun la dispoziţie opţiuni extinse de personalizare, care includ o ofertă bogată de la BMW Individual, alături de pachetul M Sport.

Cea mai ieftină versiune a lui BMW Seria 6 Gran Coupe este echipată cu un motor pe benzină cu şase cilindri în linie, care beneficiză de tehnologia TwinPower Turbo, un turbocompresor twin-scroll, injecţie directă şi Valvetronic. Unitatea dezvoltă 320 CP între 5.800 şi 6.000 rpm şi oferă un cuplu maxim de 450 Nm între 1.300 şi 4.500 rpm. Această versiune de motorizare accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde şi poate să atingă o viteză maximă de 250 km/h, limitată electronic la acestă valoare.Consumul mediu de carburant este situat între 7.7 şi 7.9 litri la sută, în funcţie de jantele şi anvelopele alese de client.

Toate versiunile lui BMW Seria 6 Gran Coupe se bucură de tehnologiile din gama EfficientDynamics şi sunt echipate cu un mod Eco Pro, care ajută şoferul să reducă consumul de carburant şi emisiile de CO2.

Pentru reducerea consumului de carburant, Seria 6 Gran Coupe vine în standard cu un sistem de recuperare a energiei cinetice pierdute la frânare, sistem Start-Stop automat şi comutator Driving Experience Control, care schimbă comportamentul vehiculului în funcţie de dorinţele şoferului. De asemenea, toate motoarele din ofertă beneficiază de tehnologia TwinPower Turbo şi depăşesc 100 de CP pe litru.

Via | BMW

Comentarii (20)

  • :)
    In putin timp vom vedea cateva si pe sosele patriei.

    Oricum,arata foarte bine.Mi-ar fi greu sa aleg intre el si Mercedes CLS.
    15 8
  • ATTILA
    Cam scump dar isi merita banii
    Ma asteptam ca pretul sa fie la peste 80 de mii si se pare ca am nimerit!!!Intradevar este o masina uimitoare au dat lovitura concuretilor sai astia de la BMW fara discutii!!!Cei care sunteti impotriva mai bine abtineti-va ca nu are rost(ma refer la cei cu mercedes si audi mai ales)
    9 18
  • impunator
    mda parca e peste cls ehhhhhh cand o sa castig doamne la loto
    3 12
  • IMPUNATOR SUBLIM ELEGANT
    BMW a cam dat lovitura
    5 15
  • sa ne abtinem ? adica? asta e chiar o incercare absolut esuata a celor de la bmw , probabil ca prima sau a doua dupa seria 5 gt. nu se poate compara la design sub nici o forma cu cls . e pur si simplu confundabil cu seria 5 . nici macar l audi a 7 nu se intampla asta atat de evident si daca se intampla , poate fi confundat cu a 8 nu cu un model pozitionat mai jos ca a 6. Oricum mercedes nu are rival in acest segment ca si originalitate . CLS arata fabulos si probabil e cel mai frumos sedan/coupe desenat vreodata. e cineva impotriva? vreau argumente clare
    21 9
  • mama ce pret
    83.000 euro :o
    enorml,o fi el BMW dar totusi,daca vrei coupe in 4 usi alegi MERCEDES totusi ca e tatal tuturor COUPE`urilor in 4 usi si e si mai bengos pe interior si exterior si mai ieftin cu vreo 21.000euro
    la 21000euro mai pui cva dotari pe cls si ajungi la pretu bmw`ului si ai dotari mult mai multe decat bmw.
    dar nu multi au clasa in ei ptr a-si permite un MERCEDES fata de a-si permite un BMW;)
    14 6
  • @BBR
    Ca nu se compara la design cu CLS e una, dar pe bune, o incercare absolut esuata? ai oferit tu argumente clare in comentariul tau? E confundabil cu seria 6, nu cu seria 5. Dupa parerea mea cel mai frumos sedan-coupe este fostul CLS
    8 3
  • asta este un seria 6 marit, nu seamana nici cu 5 nici cu 7. CLS si A7 sun bune, dar in realitate asta este super masina.
    3 11
  • M5 vs CLS
    Se pare ca cei 10 caluti in plus isi spun cuvantul : http://www.bmwblog.com/2011/12/14/video-new-bmw-m5-vs-mercedes-benz-cls63-amg/
    2 8
  • andrei
    La banii astia CLS are 400 CP, 5,2 sec pana la suta, GC 320 CP 5,4 sec, sun bune, dar GC are un design imperial.
    4 14
  • Fiecare cu gusturile lui. Dar mie imi place mai mult BMW 6 decat CLS:
    Oricum asa alege versiunea cu 2 usi nu cu 4.
    5 6
  • BMW Seria 6 Gran Coupe
    Desi sunt un admirator al marcii Audi, acest BMW este de departe cel mai placut privirii din clasa lui. CLS-ul parca are spate de asiatic si AUDI-ul parca ii ramane spatele in urma (asta fiind singurul model Audi care nu-mi place :) ).
    10 9
  • un seria 8 pe cand apare.......
    bmw ar trebui sa ofere si o noua generatie seria 8........
    deocamdata doar mercedes CL si Continental GT sunt in segment deci un al 3-lea nu ar strica
    un seria 8 cu motoru V12 de pe 760i/Li ar fi o optiune buna.......plus ca au si V8-ul de 4.4 de 400 de caluti.......
    daca neam gandi ca seria 7 arata chiar misto......un model coupe bazat pe acesta ar arata demential......
    9 2
  • @tzenu_bmw Seria 8 ar trebuii sa apara dupa ce scoate Mercedes
    noul CL.. Ca sa nu riste sa fie sub el....oricum va fi facut pe platforma comuna cu 6.
    5 2
  • Se pare ca nu prea isi spun deloc cuvantul . Daca te uiti atent observi cum M5 musca putin din cascaval la liniuta dar cu toate astea CLS vine tare din urma si bate M5. Cat despre circuit nu am vazut dovezi ca aia sunt timpii reali dar DIN MOMENT CE E POSTAT PE BMW BLOG DOAR NU NE ASTEPTAM SA RECUNOASCA CLS-UL INVINGATOR NU ? oricum amandoua sunt tari dar CLS pur si simplu arata mai bine. El este oricum the real winner.
    3 0
  • nu este un test facut de BmW. Asta este M5 a iesit la egalitate cu cls, GC cred ca ar fi iesit la o distanta mai mare, asteptam GC M.
    0 3
  • nu e un test facut de bmw , e un test facut de fanii bmw :))) hai las-o jos ca macane. amg-urile sunt peste m -uri la liniute cel putin
    4 1
  • Ai dreptate doar la liniute, cand incep curbele se pierd
    3 3
  • nu e chiar asa . oricum in viata de zi cu zi nu cred ca o sa ai prea des curbe ca pe circuit unde totusi orice amg se descurca excelent. nu va mai luati dupa teste . tesati voi daca Dumnezeu va va da ocazia si veti vedea.
    4 0
  • bmw s6 gc
    cei ce detin audi si mercedes au dat dislike-uri in prostie "haterilor" e un bmw foarte frumos !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru