Acesta e Volkswagen Passat pentru China!

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.04.2009
Volkswagen a lansat un model exclusiv pentru piata chineza la Salonul Auto de la Shanghai. Acesta se numeste Passat Lingyu.

Producatorul german Volkswagen a dezvaluit in premiera mondiala noul Passat Lingyu la Salonul Auto de la Shanghai. Modelul este construit de Shanghai Volkswagen impreuna cu FAW-Volkswagen intr-un parteneriat de tip joint-venture. Alaturi de acest model, producatorul din Wolfsburg a prezentat inca 24 de modele in cadrul unui stand de peste 3.000 metri patrati, imbracat in alb si albastru.

Passat New Lingyu este un model al segmentului B care a pastrat aspectul elegant al generatiilor trecute Passat. Modelul are un ampatament de 2.803 milimetri, care ii confera un spatiu interior generos. Passat Lingyu beneficiaza de imbunatatiri atat la nivelul puterii dezvoltate de motor, cat si in materie de consumul de carburant al acestuia.

Spre exemplu, motorul supraalimentat de 1.8 litri al lui Passat Linhyu dezvolta acum 161 CP – cu 13 CP in plus fata de modelul precedent, pe cand consumul de carburant a scazut cu 15% pentru versiunea echipata cu transmisie automata si 11% pentru versiunea echipata cu transmisie manuala. Alaturi de noul Passat Lingyu, Volkswagen a prezentat si modelul Golf VI, precum si trei modele BlueMotion.

Producatorul german a dorit sa le arate consumatorilor chinezi puterea sa ca lider al industriei auto, cat si angajamentul pe care il face pentru piata auto din China.

Grupul VAG a fost cel mai mare expozant al Salonului Auto de la Shanghai, standul de 3.000 de metri patrati gazduind si marcile Audi, Skoda, Lamborghini si Bentley.

Via | Volkswagen

Comentarii (14)

  • VW
    imi place cum arata
    0 0
  • Passat?...
    Pai... in afara de singla, nu vad nici o tangenta cu Passat'ul nostru, dc nu i-or fi pus un alt nume?... E un fel de Phaeton mai mult...
    0 0
  • andrei
    e mai frumos decat cel din Europa
    0 0
  • VW Passat Lingyu
    Este bazat pe fosta generatie de Skoda Superb .
    0 0
  • abc_e?
    passat
    mai frumos decat cel pentru Europa
    0 0
  • Claudiu
    Subscriu, mult mai frumos decat cel pt Europa
    0 0
  • Etienne
    Superb I
    Are dreptate Vlad. E fosta SKODA Superb cu niste detalii mai reusite (faruri, grila, stopuri). Oricum masina e reusita si actuala.
    0 0
  • as21ro
    mda...
    mai frumos decat varianta europeana
    0 0
  • holsten
    brici
    ciudat dar acest Passat pare mai reusit decat cel european. As vinde pe loc noul Mondeo si as achizitiona acest Passat, atat de mult imi place! Ar trebui sa fie un semnal de alarma pt VW, in primul rand pt ca pe multe forumuri auto importante din Europa, parerea generala este la fel ca pe Automarket: MAI FRUMOS DECAT EUROPEANUL!!!
    0 0
  • passat lingitu
    de fapt mai vinde si VW niste platforme iesite din productie pentru europa si mai scoate niste bani ............doar nu credeati ca a dezvoltat ceva nou..............cum s-a spus mai sus e un superb restilizat sa semene putin cu vechiul passat cu alte faruri.......................un FRUMOS ceva de n-ar mai fi
    .......de fapt chinezii sunt trasi in piept la faza asta........daca o fac si din plastic ar fi tipic pietei......he he
    0 0
  • asmaticu
    passat verbal...
    1. "Acesta se numeste Passat Lingyu."
    2. "Spre exemplu, motorul supraalimentat de 1.8 litri al lui Passat Linhyu dezvolta acum 161 CP – cu 13 CP in plus fata de modelul precedent, pe cand consumul de carburant a scazut cu 15% pentru versiunea echipata cu transmisie automata si 11% pentru versiunea echipata cu transmisie manuala."
    3. "Alaturi de noul Passat Lingyu, Volkswagen a prezentat si modelul Golf VI, precum si trei modele BlueMotion."

    Deci: e Lin -g(yu) sau -h(yu) ??? o fi dezvoltat copiat pe hyunday... ha ha! Oricum suna "cool" amandoua denumirile in limba ro.
    0 0
  • bine ca nu e asta noul phaeton
    0 0
  • sdfsdf
    Super tare!
    Imi place mai mult decat actualul Passat de la noi (B6). (ma rog, B6 nu-mi place deloc, asa ca nu e greu sa-mi placa mai mult :)) )
    0 0
  • :))
    copy this!!! :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru