Tehnologie TouchPad in noul Audi A8

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.08.2009
Audi este unul din constructorii de automobile ce tine pasul cu tehnologia. In acest scop producatorul a inclus in dotarile noului model A8 un TouchPad capabil sa recunoasca scrisul de mana.

Ne aflam intr-o era in care tehnologia se schimba zi de zi, iar dotarile electronice prezente in autoturisme incearca sa tina pasul cu aceasta. Constructorii auto doresc sa imbunatateasca conditiile sofatului si din aceasta cauza introduc sisteme noi pentru a oferi clientilor o calatorie cat mai placuta si facila. Insa, interiorul unei masini incepe sa semene tot mai mult cu carlinga unui avion, iar soferul trebuie sa invete sa utilizeze toate gadget-urile oferite de producator.

Audi este unul din constructorii care isi doreste sa ofere cilientilor sai o tehnologie avansata in ceea ce priveste dotarile din autoturisme. Noul Audi A8 va dispune de un TouchPad care poate recunoaste scrisul de mana. Cu ajutorul acestuia soferul isi va putea nota adresa unde doreste sa ajunga, in loc sa o tasteze. Tot ce putem spera acum este ca touch-screen-ul atasat acestui dispozitiv sa recunoasca toate literele. Noul Audi A8 va debuta luna viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt.

via | globalmotors

Comentarii (1)

  • Crysty
    Audi
    Si daca vor cumpara rromii din Romania un A8 si ei "nu stie" sa scrie?
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru