Asa va arata urmatoarea generatie Opel Astra?

De Cătălin Dinu
Publicat Luni, 23.06.2008
Automarket prefateaza designul noului Opel Astra, model care urmeaza sa efectueze schimbul de generatie.

Esential

2009 este anul in care urmeaza sa fie lansata a patra generatie a lui Opel Astra.

Inginerii germanilor de la Opel lucreaza intens la dezvoltarea celei de-a patra generatie Astra, model vandut la nivel global si prin intermediul celorlaltor branduri din cadrul Grupului GM: Vauxhall in Marea Britanie, Saturn in SUA si Holden in Australia. Pana in acest moment, in presa de specialitate au aparut doar cateva fotografii spion cu noua generatie Opel Astra, aflat in teste complet camuflat.

Cel mai probabil, noua generatie a lui Astra va fi lansata in versiunea cu cinci usi la Salonul Auto de la Geneva din 2009, urmand ca mai tarziu sa fie prezentate si versiunile cu trei usi – GTC, Caravan si cabriolet – Twin Top. Astfel, pentru a prefigura liniile noului model, Automarket va prezinta o propunere de design prelucrata digitala a noii generatii Opel Astra. Noul model compact urmeaza sa imprumute stilul lui Insignia – modelul imediat superior in gama producatorului german care va debuta in aceasta toamna la Salonul Auto de la Paris.

Noul Opel Astra este construit pe o platforma globala a celor GM, numita Delta, pe care se va baza si Saab 9-1.

Opel intentioneaza sa atace segmentul hatchback-urilor compacte, unde noul Astra va rivaliza cu Volkswagen Golf VI si Ford Focus. Motorizarile noului Astra vor fi similare cu cele utilizate pe actuala generatie, dar sunt asteptate si noile unitatile de propulsie ecologice la scurt timp dupa lansarea modelului.

Comentarii (2)

  • Foarte interesant...
    "Opel intentioneaza sa atace segmentul hatchback-urilor compacte"

    Interesanta afirmatie...si pana acum ce ataca? Nu din aceeasi clasa compacta fac toate parte de cand au aparut primele versiuni de Astra, Focus etc? Incercati sa folositi cuvinte pompoase dar va ies nonsensuri...
    0 0
  • Frumos
    Foarte frumos.Pacat ca masina din imagine este doar cu titlu de prezentare(vezi jantele de probabil 20 inchi care nu se vor regasi pe produsul final!) Nici macar optional...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru