Prima imagine cu Opel Insignia OPC

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.01.2009
Opel Insignia OPC a fost surprins la o intalnire a dealerilor Opel, si va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Opel a prezentat versiunea OPC a modelului Insignia la o conferinta a dealerilor, iar o fotografie cu acesta a aparut ulterior pe internet. Modelul prezinta aceleasi fante de aer verticale amplasate in bara fata cu cele ale lui Opel GTC Concept. Acest concept a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva in 2007 si prefigura limbajul de design al lui Insignia.

Propulsorul lui Insignia OPC va fi un V6 biturbo care va dezvolta circa 320 CP. Tractiunea va fi integrala iar jantele vor avea dimensiunea de 20 inch. Hans Demant, directorul de management Opel, a declarat ca versiunea OPC a lui Insignia a inregistrat un timp de circa 8 minute la parcurgerea circuitului Nurburgring. Spre comparatie, modele precum BMW M3 E92 si Audi R8 au inregistrat timpi mai mici de 8 minute si 10 secunde pentru parcurgerea aceluiasi circuit.

Opel Insignia OPC va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, iar versiunea sa de productie va fi prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, cu posibilitatea de a fi dezvaluita chiar mai devreme de aceast eveniment.

Via | EVO

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru