FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu viitorul BMW M5 pe Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.05.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu BMW M5 F10 din timpul testelor de pe Nurburgring. De data aceasta, prototipul are alte jante şi o evacuare modificată.

Germanii de la BMW testează din nou viitorul M5 pe circuitul de la Nurburgring. Modelul este echipat cu un motor V8 bi-turbo ce dezvolta circa 560 CP si un cuplu motor de aproximativ 720 Nm. Având în vedere stadiul în care se află acest model, putem estima ca M5 va debuta la un salon auto important din urmatoarele şase luni. După cum puteţi observa din imagini, modelul are doar capota motor, profilul şi posteriorul acoperite de camuflaj. Bara faţă şi grila frontală sunt şi ele acoperite de camuflaj, probabil pentru a ascunde fantele de aerisire suplimentare şi eventualele modificari ale barei de protecţie faţă.

În comparaţie cu exemplarele testate până acum, modelul din imagini are jante diferite şi o evacuare mai mare. Mai mult decât atât, evacuarea are patru ţevi care sunt scoase în afară şi nu arată a fi gata de producţie. Există posibilitatea ca inginerii BMW să testeze mai multe variante pentru a alege sistemul de evacuare optim pentru acest model, problema nefiind legată de performanţele dezvoltate, ci de sunetul pe care îl percep pasagerii.

BMW M5 ar trebui să devină etalonul în materie de performanţă în segmentul său, iar inginerii care lucrează la acest model sunt mai mult decât conştienţi de impactul pe care îl va avea munca lor.

Constructorul bavarez trebuie să ţină ştacheta cât mai sus, pentru a tine M5 în topul preferinţelor publicului şi jurnaliştilor auto din lume atât din punctul de vedere al performanţelor dinamice resimţite, cât şi din punctul de vedere al specificaţiilor tehnice.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • M5
    Viitorul M5 va rupe tot
    9 0
  • edward
    Super tare M 5-ul
    Inceput: E criminal. Esapamentul mult iesit in afara denota pura sportivitate plus jantele de dimensiuni mari prin care se vad enormele discuri pe frana accentueaza din nou aceasta sportivitate caracteristia a BMW-ului aici incluzand si grila radiatorului foarte agresiva specifica un pradator.
    Cuprins:E primul M5 care o sa ajunga la notorietatea M3-ului sau chiar o sa-l depaseasca. E o masina mai mare dar cu elemente mult mai definite prin care Bavarezi arata pura si extrem de placuta sporivitate
    FINAL:In mod cert , sigur si fara doar si poate i-mi doresc unul sau macar pot sa visez la o astfel de masina. Din nou:E criminal ba mai mult e un pacat al soselelor:)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru