Alfa Romeo MiTo este cea mai apreciata masina accesibila din UK

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 13.04.2009
Un studiu efectuat de revista britanica Auto Trader a relevat faptul ca Alfa Romeo Mito este cea mai "cool" masina accesibila.

Publicatia britanica Auto Trader a organizat un sondaj in randul cititorilor sai pentru a afla care este cea mai cool masina de pe piata din Anglia. Pe primul loc al clasamentului s-a situat modelul Aston Martin V12 Vantage, pe cand locul doi a fost castigat de Alfa Romeo MiTo. Cea mai accesibila masina din acest top este astfel Alfa Romeo MiTo, urmata de Fiat 500 Abarth. Cititorii au raspuns la intrebarea "Care este cea mai cool masina?".

Pozitia a treia a acestui clasament a fost ocupata de Fiat 500 Abarth, iar cea de-a sasea pozitie a ocupat-o Volkswagen Golf GTI. Mercedes CLS a ocupat cel de-al patrulea loc, pe cand Gumpert Apollo a ocupat pozitia cinci in cadrul clasamentului. Modele precum Renault Twingo, Volvo C30 si Mazda MX-5 au ocupat locurile sapte, opt si noua ale clasamentului, pe cand Kia Soul a ocupat locul 10 al acestui top.

Britanicii au apreciat si modele cum ar fi Audi A3, Shelby SSC Ultimate Aero TT, Ford Fiesta si Ka, Skoda Superb, MINI Cabrio, Honda Insight si Citroen C2. Rezultatele sondajului facut de Auto Trader sunt oarecum surprinzatoare deoarece modelul Mini Cabrio ar fi trebuit sa obtina o pozitie in fruntea clasamentului intocmit de publicul britanic.

In urma acestui sondaj aflam ca publicul britanic apreciaza modelele italiene, precum si modelele europene cu un design expresiv.

Model Voturi obtinute
 Aston Martin V12 Vantage 8.378
Alfa Romeo MiTo 8.045
Fiat 500 Abarth 7.896
 Mercedes-Benz CLS 7.787
Gumpert Apollo 7.623
Volkswagen Golf GTI 7.418
Renault Twingo 7.414
Volvo C30 7.194
Mazda MX-5 7.174
Kia Soul 6.947
Audi A3 6.849
Shelby SSC Ultimate Aero 6.616
Ford Fiesta 6.455
Ford Ka 5.995
Skoda Superb 5.920
Mini Cabrio 5.881
Honda Insight
5.402
Citroen C2
5.313

Via | Autotrader

Comentarii (13)

  • Bethurbazal
    Opinie
    Am vazut MiTo si sincer nu m-a impresionat. Chiar daca am vazut una neagra n-am avut impresia ca nu e destinata doar femeilor. Ce m-a impresionat cu adevarat a fost intalnirea cu Kia Soul. Masina aceasta e cu adevarat cool. Despre celelalte nu-mi dau cu parerea caci unele sunt de ceva vreme pe piata, iar altele nu ma intereseaza (Aston Martin, CLS, Gumpert).
    0 0
  • schumi
    "Opinie"
    Daca Alfa MiTo e doar pt femei, cu siguranta Kia Soul e doar pt domnisori :D.
    0 0
  • "inteligentza" pe 4 roti...patrate
    foarte inteligenta incercarea asta de a imparti masinile: masina pentru domnisoare, pentru domni, pentru gay, pentru frizeri, pentru pitipoance, pentru cocalari, pentru tarani, etc.....de-a dreptul "inteligenta"
    0 0
  • Bethurbazal
    Alta opinie
    Ati vazut cele doua masini pe viu? Daca nu, nu e normal sa va dati cu parerea. Vreti sa va mai dau exemple de masini pentru femei? Iata: Fiat Panda, Fiat 500, VW Lupo, VW Fox, Seat Arosa. Asta imi vin primele in minte. Nu zic ca barbatii nu pot circula cu ele, dar arata ridicol in ele. Si eu am fost ridicol cativa ani cat am circulat cu un Tico, dar n-aveam incotro caci era masina de serviciu. Nu zic ca nu mergea de la punctul A la B, ca avea consum ok, dar barbatii arata ridicol in astfel de masini. Asta e parerea mea.
    0 0
  • kia soul? ---de 2 ORI?!
    KIa soul puncteaza de 2 ori ?
    PAI, asta e cea mai tare:))

    Kia Soul 6.947
    ...
    Kia Soul 5.313 !?
    0 0
  • Ridicolous Absurdus
    O alta opinie- a tzaranului cu tractor
    Masina de tzaran (Bethurbazal), exemple: toate tractoarele cu numele generic de Jeep (le stiti voi). Excelent de a impresiona tzaranii de cartier si piztipoancele de club, de a te dat shmecher de Bucuresti sau oricare alta localitate . Eu cred ca arati mai penibil in tractor decat in masina mica, doar daca nu esti offroad (pe camp, in padure), unde e de fapt locul acestei masini.
    Daca tu ai condus Tico si te-ai simtit ridicol, este pentru ca esti ridicol. E ca si cum ti-ar fi rusine de penisul (e cuvant din Dex) tau mic, si iti faci o prelungire inutila ...ca oricum e flasc. In trafic, nu numai in Bucuresti sa vezi ce e si in alte orase, e deadreptul stupid sa mergi cu o masina mare..., dar tu oricum esti ridico si nu bagi de seama. Daca o femeie merge cu un tractor mai su amintit ..e ridicola pentru ca i s-ar potrivi mai bine intr-o maina mica? Eu cred ca si ea este ridicola la volanul unui tractor. Nu jignesc pe nimeni cand zic tractor , americanii ii zic chiar Trak.
    Hai ciau...ca imi esti simpatic!
    0 0
  • acum 2 zile am vaz pt prima data un mito.==>prima impresia?? masina parca e dezvoltata pe verticala (f ingusta dar mai inalta decat 90% din autoturismele din clasa ei..ma intreb dc o sa ii afecteze cx-ul), farurile parca sunt ochii unui emo kid, spatele mai spala din pacate! @ridicolo..bla bla "Daca o femeie merge cu un tractor mai su amintit ..e ridicola pentru ca i s-ar potrivi mai bine intr-o maina mica?" din cate inteleg eu Bethurbazal se referea la barbati...te lasam pe tine sa mergi intr-un nissan micra decapotabil, eventual roz ca cel testat de hammond acum cativa ani! se presupune ca un barbat e mai sobru ,nu gayish ..cum vezi un domn la costum intr-un e-klase si cum arata un pokemon intr-un mito!??...
    0 0
  • Bethurbazal
    @R.A.
    Ti-ai gasit un nick de minune! Chiar ti se potriveste. Hai sa-ti spun mai multe! Toate mini-urile mi se par ridicole pentru un domn. Dar cum tu nu intri in aceasta categorie (parerea mea) poate ca tie ti se potriveste. Cand ai s-o vezi pe viu poate-ti schimbi parerea. Sau poate o sa-ti placa si mai mult. Eu am avut puterea sa recunosc ca am fost ridicol intr-un Tico. Faptul ca traficul e greu in Bucuresti si in alte orase din Romania e vina noastra nu a masinilor pe care le conducem. In alte tari gasesti locuri de parcare si pentru masini mari si asta in zonele centrale ale oraselor. Cum ti-am spus, noi suntem de vina pentru traficul greu nu masinile.
    0 0
  • I.R.A. (Armata republicana irl
    problema e intre scaun si volan
    Un domn poate parea ridicol si in bermude si cu slapi,si nu tot timpul te imbraci la cravata. Ideea este ca iti iei masina pentru ca iti este utila pentru a calatori 1) in oras, 2) drumuri dese intre orase, 3) off road, 4) pe mai multe suprafete de rulare, etc.In functie de ce iti aceste lucruri iti iei masina. Trebuie sa fii stupid sa mergi 90% din timp in oras si sa iti iei tractor american cu sute de cai. La fel daca mergi mult intre orase, e stupid sa iti iei masina mini. Nu conteaza de sexul peroanelor ce conduc un anumit autovehicul.
    Ai o problema daca te simti ridicol intr-o masina fie ea si TICO. Ce sa zic " imi e rusine ca nu am haine de firma"-asa suna idea ta.
    Binenteles ca noi suntem de vina pt trafic, daca s-ar interzice masinile mari in orase, ar fi mai multe locuri de parcare. Daca s-ar interzice accesul oricarei masini pe combustie interna in centrele istorice ale oraselor, am avea mai mult loc si mai mult aer sa raspiram.
    0 0
  • Bethurbazal
    @IRA
    Nu cred ca trebuie blamati cei care au masini mari si umbla cu ele in orase. Isi permit sa aiba aceste masini, multi si le-au cumparat pentru ca sunt masini bune, le ofera confort si siguranta si, in plus, platesc impozite mai mari decat cei cu masini mici. Pe mine nu ma intereseaza cum se imbraca unii in masina lor si consider ca poti fi elegant si daca n-ai haine de firma. Eu am zis ca m-am simtit ridicol in Tico datorita dimensiunilor ei (mai ales interioare), confortului oferit si sigurantei care mi-o oferea. Si asta e valabil la toate mini-urile!
    In Romania nu cred ca-si permit multi cate o masina pentru fiecare scop al calatoriei si daca vrei sa te simti aproape oriunde ok intr-o masina atunci aceasta nu trebuie sa fie un mini.
    0 0
  • Alfa accesibila??? Ptiu drace...
    La fel ca acum Razor am vazut masina si am impresia ca cineva a facut "drag and drop" in sus cu masina si farurile alungite in sus au o expresie mirata mai pronuntata decat in poze.
    Masina pare Nissan Micra face-lift.

    In rest nimic de spus, Alfa are motoare bune si probabil se conduce frumos.

    INCA CEVA: De cand e Alfa Romeo o masina accesibila??? Mi se pare o mare ofensa adusa istoriei Alfa care are in palmares primele masini care au castigat Formula 1 si niste exemmplare minunate ca 159, Brera ...sau 33 Stradale.
    0 0
  • Ca usor se rezolva totul daca traduceati < cea mai accesibila masina "cool">
    0 0
  • Alfa
    Cred ca este chestia de interpretare....Daca GG BKL ar conduce un Spark cu buline verzi si violet , s-ar spune despre el ca este EXCENTRIC . Daca acelasi Spark este "manuit "de un amarat de agent de vanzari de 23 de ani si 1,90 m s-ar zice ca este ridicol . In rest , subscriu la comentariul lui IRA . MiTo se doreste a fi un coupe ptr tineri ai caror parinti nu au bani ptr ceva de peste 200 CP , dar nici nu considera ca ale lor odrasle se pot initia in ale sportivitatii , cu un Grande Punto ( a carei clona de lux este !) ... In rest , de gusti bus .....Personal , ma asteptam sa arate altfel acest mini brera . (mai cool !)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru