Stiri Video

Vineri, 29 Mai 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Cum au fost filmate scenele de urmărire ale peliculei Mad Max

Cel mai nou film al seriei Mad Max a implicat o mulţime de scene de acţiune. Nu au lipsit urmăririle între cele 130 de maşini create special pentru acest film. Imaginile de pe platoul de filmare confirmă eforturile depuse la turnarea filmului.
Vineri, 29 Mai 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Emoţie şi istorie cu Jaguar în Mille Miglia 2015

Jaguar reuşeşte, în doar 5 minute, să ne transporte în atmosfera excepţională a uneia dintre cele mai cunoscute şi apreciate curse istorice ale lumii: Mille Miglia.
Vineri, 29 Mai 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Test retro: BMW M6 E24, sub lupa unor pasionaţi din Statele Unite

Unul dintre primele M-uri adevărate, versiunea M6 E24, e testată de Everyday Driver şi analizată prin filtrul pasiunii pentru maşinile secolului trecut.
Vineri, 29 Mai 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Mazda ne demonstrează echilibrul perfect al noului MX-5

Noua generație Mazda MX-5 a fost gândită ca o mașină perfect echilibrată, cu o masă totală repartizată egal pe ambele punți. Următorul clip demonstrează perfect acest echilibru.
Joi, 28 Mai 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Duel în zona de lux: Bentley Mulsanne Speed vs. Mercedes-Maybach S-Klasse

Mercedes-Benz a readus în prim-plan denumirea Maybach pe o versiune ultra-luxoasă a lui S-Klasse. Cum se descurcă însă acest nou model într-un duel direct cu Mulsanne Speed, cea mai performantă versiune a limuzinei Bentley?
Joi, 28 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Plusurile și minusurile noului Volvo XC90

Britanicii au avut deja ocazia de a testa noul Volvo XC90, SUV-ul de top al constructorului suedez. Primele impresii sunt bune, însă este loc și pentru câteva bile negre.
Joi, 28 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Test pe larg cu BMW M4

Dacă sunteţi fan al mărcii BMW sau pur şi simplu vă plac maşinile, testul americanilor de la The Hooniverse cu noul M4 vă prezintă "cel mai fun BMW pe care-l poţi cumpăra la această oră".
Joi, 28 Mai 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Copiii spun lucruri trăznite în cel mai recent spot pentru monovolumul Ford C-Max

I-ar minţi părinţii vreodată pe copii lor? Ford a avut ideea de a "interveva" câţiva copii în cel mai recent spot pentru monovolumul compact C-Max. Vă lăsăm să vedeţi ce-a ieşit în videoclipul următor.
Miercuri, 27 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Autocar scoate untul din Porsche 911 GT3 RS pe circuit

Autocar a avut ocazia de a testa noul Porsche 911 GT3 RS pe circuit. Laudele britanicilor la adresa supercarului descriu foarte bine capacităţile sale pe circuit.
Miercuri, 27 Mai 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno testează o Honda S600 cu motor de motocicletă

Jay Leno pune la încercare un hot rod construit pe baza unui roadster Honda S600 din 1964. Proprietarul a modficat maşina pentru a folosi un motor de motocicletă preluat de la o Honda CBR 1000 RR din 2007.
Marti, 26 Mai 2015 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M2 este perfecţionat pe Nurburgring

Inginerii BMW au testat din nou viitorul M2 pe Nurburgring, iar echipa de testare a fost surprinsă de fotografii specializaţi în spionarea prototipurilor. Iată cum sună şi cum merge pe circuit viitorul BMW M2.
Duminica, 24 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează noul Porsche 911 GT3 RS

Celebrul Chris Harris pune la încercare puternicul Porsche 911 GT3 RS pe șosea și circuit. Porsche 911 GT3 RS folosește un motor boxer de 4.0 litri ce dezvoltă 500 CP la 8.250 rpm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Adevăratele performanțe ale supercarului Ferrari LaFerrari

Ferrari nu a permis până acum măsurarea performanțelor noului LaFerrari de către publicațiile de specialitate. Jurnaliștii aericani au spart însă gheața, iar cifrele obținute de supercarul italian sunt impresionante.
Vineri, 22 Mai 2015 | TV: Reclame

Povestea unui şofer aşa cum o vede Mazda

Cel mai recent spot pe care Mazda l-a publicat în SUA captează prin emoţie. Filmul urmăreşte viaţa unui şofer de la examenul pentru permis la momentul în care e un bărbat împlinit.
Vineri, 22 Mai 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer al viitorului joc din seria Need For Speed

Un nou joc din seria Need For Speed se pregătește să iasă la suprafață. Primul trailer anunță spectacol pe șosele și o grafică de invidiat.
Joi, 21 Mai 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă între Tesla Model S şi Porsche Panamera

Încă de când a fost lansat Tesla Model S P85D, cea mai puternică versiune a sedanului electric, toţi s-au întrebat ce rival ar putea să pună la încercare performanţele sale. Răspunsul e simplu: Porsche Panamera Turbo S.
Miercuri, 20 Mai 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Mercedes-Benz GLE Coupe, rivalul lui X6, va juca în noul film Jurassic Park

Cel mai nou film din seria Jurassic Park, care va avea premiera în această vară, i-a rezervat un rol important noului Mercedes-Benz GLE Coupe.
Miercuri, 20 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Ford Focus ST diesel a încercat imposibilul: Londra-Nurburgring-Londra cu un plin

Focus ST diesel, primul ST alimentat cu motorină, are 185 de cai şi un rezervor de 62 de litri. Ford ne demonstrează că maşina poate să parcurgă cu un plin 1300 de kilometri pe traseul Londra-Nurburgring şi retur, plus o tură pe circuit.
Miercuri, 20 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează Koenigsegg Trevita CCXR alături de fondatorul mărcii

Jay Leno, celebrul comediant american, a avut ocaza de a testa modelul Koenigsegg Trevita CCXR în compania lui Christian von Koenigsegg, fondatorul mărcii suedeze.
Luni, 18 Mai 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Lamborghini Aventador Super Veloce parcurge Nürburgring-ul în mai puţin de şapte minute

Lamborghini Aventador Super Veloce a devenit al patrulea cel mai rapid autoturism de serie la Nürburgring în timpul unui test de anvelope derulat de Pirelli cu P Zero Corsa. Iată cum s-a văzut totul de la bord.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru