Stiri Video

Miercuri, 06 Mai 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Evoluţia Ferrari din ultimii 30 de ani prezentată prin patru maşini: F40, F50, Enzo şi LaFerrari

Dario Benuzzi, un pilot de teste legendar de la Ferrari, a fost ales de compania italiană să prezinte în ordine cronologică evoluţia modelelor care au format vârful lancei în ultimele trei decenii.
Marti, 05 Mai 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Porsche 911 GTS ţine piept supercarului Mercedes SLS AMG

AutoExpress s-a gândit la un comparativ interesant, între două modele sportive care, la prima vedere, sunt aruncate într-un duel dezechilibrat. Totuşi, Mercedes SLS AMG are competiţie serioasă din partea lui Porsche 911 GTS.
Luni, 04 Mai 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Renault Sandero RS, prima probă de forţă pe circuit

Renault continuă să pregătească terenul pentru lansarea versiunii sportive Sandero RS pe piaţa din Brazilia. Hot Hatch-ul a fost dezvoltat de inginerii din America Latină şi ar putea beneficia de maxim 150 de cai putere.
Luni, 04 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Aventura unui Ferrari Testarosa în drumul său către deşertul Sahara

Harry Metcalfe, unul dintre cei mai cunoscuţi editori ai revistei britanice Car, a supus un Ferrari Testarossa la testul suprem: un drum de 3200 de kilometri către deşertul Sahara. Alături de supercarul italian s-a aflat mereu un Dacia Duster.
Luni, 04 Mai 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Off-road-ul american împotriva celui german: Ford Raptor vs. Mercedes G500 4x4

Chiar dacă situaţia show-ului de televiziune Top Gear este în continuare neclar, echipa britanicilor testează două SUV-uri create pentru provocări off-road dificile: Mercedes G500 4x4 şi Ford Raptor.
Duminica, 03 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Poate deveni noul Jaguar XE un rival de temut pentru BMW Seria 3?

La această întrebare încearcă să răspundă jurnaliștii britanici de la Xcar, după ce au pus la încercare noul Jaguar XE.
Sambata, 02 Mai 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Două automobile total diferite puse față în față: Dodge Charger SRT Hellcat vs. Tesla Model S P85D

Americanii de la Head 2 Head au decis să facă un comparativ nebunesc. Au pus față în față puternicul muscle car Dodge Charger SRT Hellcat cu automobilul electric al momentului: Tesla Model S P85D.
Sambata, 02 Mai 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un automobil rar: Davis Divan din 1948

Jay Leno ne prezintă un automobil cu trei roți construit în 1948 în California, Statele Unite ale Americii. Compania Davis a avut o viață scurtă și tumultoasă construind doar 15 exemplare.
Joi, 30 Aprilie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Renault Sandero RS la prima ieşire pe circuit

Renault se pregăteşte să lanseze o versiune RS a lui Sandero în America de Sud. Până atunci, vedem maşina camuflată pe circuit, într-un video teaser interesant mai ales din punctul de vedere al sunetului.
Joi, 30 Aprilie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Skoda FUNstar Pickup: cum transformi o Fabia normală într-o mini-utilitară

Skoda a pregătit o versiune inedită a noii generaţii Fabia cu ocazia reuniunii VW Group de la Worthersee. Fabia Pick-up poartă şi un nume oficial: FUNstar
Joi, 30 Aprilie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Lecţie de drift cu Stig şi monstrul american Hennessey VelociRaptor 600

Chiar dacă Top Gear a intrat într-un con de umbră după scandalul care l-a avut în prim plan pe Jeremy Clarkson, Stig continuă să testeze la limită pe circuitul emisiunii. Ultima ”victimă” este Hennessey VelociRaptor 600.
Joi, 30 Aprilie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Audi RS3 se naşte din pântecele vechiului R8 într-o reclamă emoţionantă

Pentru a sugera cât mai bine înrudirea noului Audi RS3 Sportback cu vârful gamei din Ingolstadt, supercarul R8, constructorul german a pregătit un spot publicitar neobişnuit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Skoda Superb şi senzorii de... cuptor

Cum ar fi dacă în viaţa de zi cu zi ai avea la dispoziţie elementele tehnologice disponibile pe Skoda Superb? Ne răspunde cel mai recent clip publicitar cu noua generaţie Superb.
Marti, 28 Aprilie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: O privire în detaliu asupra noii generaţii Audi Q7

Noua generaţie Audi Q7 nu mai este o surpriză pentru nimeni. Şi totuşi, germanii s-au gândit să ne ofere o descriere minuţioasă a SUV-ului până când primele exemplare vor ajunge pe stradă.
Marti, 28 Aprilie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Lamborghini Huracan se întrece cu un snowmobil

Chiar dacă am ieşit de ceva vreme din iarnă, AutoExpress a făcut o călătorie în nordul îngheţat al Europei pentru a vedea cum se descurcă Lamborghini Huracan pe zăpadă. SUpercarul a fost pus alături şi de un snowmobil.
Luni, 27 Aprilie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Cum luptă Richard Hammond cu plictiseala, în lipsa unui contract cu Top Gear

Înt-un context tensionat, în care tot mai multe voci se întreabă ce se va întâmpla cu vedetele rămase în echipa Top Gear, Richard Hammond propune o abordare amuzantă, alături de un Lagonda din 1931.
Luni, 27 Aprilie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Audi A7 Sportback face o vizită neconvenţională în Dubai

Audi a publicat un clip promoţional al vizitei neconvenţionale făcute de un A7 Sportback în Dubai. Coupe-ul cu patru uşi s-a înfruntat cu dunele de nisip din Dubai.
Duminica, 26 Aprilie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Mercedes-AMG GT S a fost pus la încercare pe circuit

Jurnaliștii britanici de la publicația Evo au testat noul Mercedes-AMG GT S pe circuit și ne comunică impresiile lor după ce au parcurs câteva tururi la volanul puternicului model german.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: BMW M3 şi X5 hibrid, vedete în trailerul noului film Mission Impossible

BMW şi-a asociat din nou numele cu un film din seria Mission Impossible. Constructorul german contribuie la acţiunea peliculei cu două modele noi: BMW X5 xDrive40e şi BMW M3.
Joi, 23 Aprilie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Porsche 911 Turbo S, testat în forţă pe circuit

Publicaţiaa britanică Evo şi-a adus aminte că pe lângă noul val de supercaruri de la McLaren sau Audi, există în continuare o opţiune la fel de incitantă şi în gama Porsche: actualul 911 Turbo S.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru