Stiri Video

Joi, 18 Iulie 2013 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress se întreabă: Este Mercedes S-Klasse cea mai bună maşină din lume?

AutoExpress a vrut să se convingă dacă noua generaţie S-Klasse se ridică la înălţimea aşteptărilor publicului şi dacă poate fi considerată cea mai bună maşină din lume. Verdictul lor este mai jos.
Joi, 18 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul Chevrolet Corvette Stingray a sosit în Europa

Primul exemplar Chevrolet Corvette Stingray a sosit în Europa. Acest exemplar va fi folosit pentru testare de către Patrick Herrmann, manager tehnic la Chevrolet Europa.
Joi, 18 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Honda Mean, cea mai rapidă maşină de tuns iarba din lume

Divizia britanică a mărcii Honda a realizat, împreună cu partenerul său din BTCC, Team Dynamics, cea mai rapidă maşină de tuns iarba din lume. Aceasta dezvoltă 109 CP, ”face suta” în 4 secunde şi poate să atingă 209 km/h. Modelul urmează să apară şi la em
Joi, 18 Iulie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Vizită la fabrica Tesla, cel mai tânăr constructor de automobile al Americii

Americanii de la Wired au vizitat fabrica Tesla, unde se produce Model S. Documentarul scurt urmăreşte drumul unei maşini prin fabrică, printre roboţii controlaţi de calculator şi cei aproape 3.000 de muncitori.
Marti, 16 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW trece în revistă prima generaţie a lui Seria 7

În pregătirea pentru viitorul BMW Seria 7, aşteptat să debuteze peste doi ani, cei de la BMW trec în revistă noutăţile aduse pe piaţă de prima generaţie a lui Seria 7, lansată în 1977.
Marti, 16 Iulie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Mercedes S63 AMG - primul teaser care anunţă debutul noii generaţii

Mercedes ţine să ne anunţe că gama AMG se pregăteşte să primească un nou membru. Este vorba despre versiunea de performanţă a noului S-Klasse. Imaginile dezvăluie designul agresiv şi prezenţa unui V8 biturbo.
Marti, 16 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare pentru noul Mazda3

Mazda a publicat primul clip de prezentare al noului său produs compact. Mazda3 vine să îşi seducă publicul cu un design revoluţionar şi linii sportive.
Luni, 15 Iulie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Jenson Button a pilotat un McLaren P1 la Goodwood Festival of Speed 2013

Jenson Button, pilotul britanic de Formula 1, a avut ocazia să piloteze un McLaren P1 la Goodwood Festival of Speed. Button îşi descrie experienţa într-un scurt clip video.
Luni, 15 Iulie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Jay Leno ne arată motorul de pe propriul McLaren F1

Jay Leno, celebrul pasionat de automobile, ne arată în cadrul unui scurt clip cum arată motorul V12 scos de pe propriul McLaren F1 pentru întreţinerea regulată.
Luni, 15 Iulie 2013 | TV: Interviu

VIDEO: Fernando Alonso este intervievat pe Nurburgring la bordul lui Ferrari F12 Berlinetta

Fernando Alonso a fost intervievat de un reporter al televiziunii germane RTL în timp ce spaniolul făcea primul său tur al circuitului Nordschleife la bordul unui Ferrari F12 Berlinetta.
Vineri, 12 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Skoda Octavia RS se prezintă

Skoda a publicat clipul de prezentare al celei mai rapide Octavia create vreodată. Versiunea TSI de 220 CP accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.8 secunde. Lansarea a avut loc astăzi, la Festivalul Vitezei de la Goodwood.
Vineri, 12 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Vizită la fabrica Morgan, ultimul constructor mai foloseşte lemnul pentru caroseriile sale

Englezii de la Drive au vizitat fabrica Morgan. Constructorul este singurul producător de automobile care mai foloseşte lemn pentru caroseriile şi şasiurile modelelor sale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Iulie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Chris Harris a participat la Mille Miglia 2013 cu fostul Jaguar C-Type al lui Fangio

Chris Harris a avut ocazia să participe la Mille Miglia cu un Jaguar C-Type din anii '50, deţinut de Juan Manuel Fangio. Modelul valorează câteva milioane de euro, fiind construite doar 55 de exemplare. Iată povestea evenimentului.
Vineri, 12 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea saltului Jaguar: de la E-Type la F-Type în 50 de ani

Americanii de la Edmunds au trecut în revistă evoluţia roadsterelor de la Jaguar şi au analizat saltul în timp peste cinci decenii, de la E-Type la F-Type.
Joi, 11 Iulie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Audi RS6 Avant şi Mercedes E63 AMG Estate - duel arbitrat de AutoExpress

Audi şi Mercedes îşi dispută clienţii familişti care îşi doresc break-uri de sute de cai putere. AutoExpress arbitrează dueselul dintre cele mai puternice maşini de familie ale momentului: Audi RS6 Avant şi Mercedes E63 AMG Estate.
Joi, 11 Iulie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Cerere originală în căsătorie

Adrenalina dintr-o cursă de autoslalom s-a transformat pentru o tânără aflată scaunul copilotului într-un moment de neuitat.
Joi, 11 Iulie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Mini - prieten pe viaţă

Mini profită de spiritul mărcii pentru a prezenta un clip publicitar cu adevărat "Not Normal". Noul slogan al brandului britanic se regăseşte în conceptul acestui spot.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Infiniti ne prezintă aportul lui Sebastian Vettel la divizia sa de performanţă

Infiniti ne prezintă pe scurt sarcina lui Sebastian Vettel în cadrul departamentului de performanţă al mărcii. Pilotul german aniversează 100 de zile în cadrul mărcii japoneze.
Marti, 09 Iulie 2013 | TV: Underground

VIDEO: Noul Range Rover Sport, duel cu celebrul avion de vânătoare Spitfire

Duel de zile mari la Goodwood, acolo unde peste o săptămână începe celebrul Festival al Vitezei. Range Rover Sport şi-a încordat muşchii împotriva unuia dintre avioanele de elită ale celui de-al doilea Război Mondial: Spitfire.
Marti, 09 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche prezintă primul Panamera cu încărcare la priză

Porsche Panamera S E-Hybrid, primul hibrid plug-in al mărcii din Stuttgart, se prezintă într-un clip care disecă caracteristicile tehnice şi tehnologice ale maşinii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru