Stiri Video

Marti, 09 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes SLS AMG Electric Drive - primul clip oficial, filmat pe circuitul Ascari

Mercedes a publicat un clip oficial pentru noul SLS AMG Electric Drive, prezentat în premieră la Salonul de la Paris. Echipat cu patru motoare electrice dispuse să ofere 740 de cai, coupe-ul aleargă pe circuitul Ascari.
Luni, 08 Octombrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu noul Volkswagen Golf 7 vine de la Autocar

Publicaţia britanică Autocar are din noua ocazia de a testa în premieră un model abia apărut. Este vorba despre celebrul Volkswagen Golf, abia lansat în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Sambata, 06 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno conduce modelul Lexus LFA Spyder

Există un singur exemplar în întreaga lume, dar Jay Leno a reușit să îl conducă. Este vorba despre supercarul japonez Lexus LFA Spyder animat de un motor V10 de 4.8 litri și 560 CP.
Sambata, 06 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse prezentat într-un spot video spectaculos

Bugatti a prezentat un spot video spectaculos în care își prezintă modelul Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Acest model de 1.200 CP a fost prezentat publicului în primăvară la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Designerul-şef Porsche explică designul conceptului Panamera Sport Turismo

Conceptul Panamera Sport Turismo, care va sta la baza liniilor viitoarelor modele Porsche, este disecat la nivel de design de mai-marele biroului de creaţie a mărcii germane.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Chevrolet Volt pe înţelesul tuturor

Chevrolet a prezentat un clip care explică modurile de funcţionare ale lui Volt. Acelaşi principiu este valabil şi pentru europeanul Opel Ampera.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Spot amuzant pentru serviciile de vanzare second-hand BMW din SUA

BMW rulează în SUA un spot distractiv prin care îţi promovează flota de modele second-hand şi serviciile legate de acest tip de maşini.
Joi, 04 Octombrie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Opel Astra OPC se întâlneşte cu strămoşul său, Kadett GSI

Într-o nouă încercare de promovare a proaspătului Astra OPC, Opel a pregătit o confruntare istorică cu strămoşul său, Kadett GSI.
Joi, 04 Octombrie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Provocările logistice ale Formulei 1

Pentru a ne aduce spectacol în weekend-uri, echipele de Formula 1 trebuie să organizeze transportul tuturor părţilor necesare unei curse. Mercedes GP ne arată cât de complex este acest aspect al Formulei 1.
Joi, 04 Octombrie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: 40 de ani de Honda Civic în două minute

Honda sărbătoreşte 40 de ani de la lansarea primei generaţii Honda Civic. Unul dintre cele longevive nume ale industriei auto este onorat de constructorul japonez cu un clip interesant care ne duce prin istoria modelului nipon.
Joi, 04 Octombrie 2012 | Video | 17 comentarii

2xVIDEO: Cum sună motorul BMW cu trei cilindri de 1.5 litri

BMW a echipat un Seria 1 cu noul său motor pe benzină, de 1.5 litri cu trei cilindri. Surprinzător, noul propulsor sună foarte bine pe compactul bavarez.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | TV: Saloane auto

VIDEO: Tur de orizont la standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la Paris

Dacia a adus la Paris noile Logan şi Sandero, iar jurnaliştii au venit să vadă cea de-a doua generaţie a celor două modele. Clipul realizat de Renault ne prezintă detaliile standului mărcii de la Mioveni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Clip spectaculos de prezentare pentru noul Jaguar F-Type

Serpentine, viteză şi cadre impresionante. Acestea sunt reţetele prin care Jaguar promovează noul Jaguar F-Type într-un clip de prezentare girat de vedeta pop Lana del Rey.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: SMS-ul la volan de-a lungul istoriei

Autorităţile canadiene au pornit o campanie de conştientizare a pericolelor pe care le presupune scrierea SMS-urilor la volan. Clipul rezultat este foarte reuşit.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes-Benz ne prezintă cel mai rapid model AMG din istorie: SLS AMG Electric Drive

Cu 3.9 secunde pentru 0-100 km/h, versiunea electrică a sportivei SLS AMG devine cel mai rapid model produs vreodată de divizia specială Daimler.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Nissan TeRRA Concept: prezentarea oficială

Nissan TeRRA concept, principala noutate adusă de constructorul nipon la Salonul de la Paris, este prezentată în detaliu într-un clip oficial.
Marti, 02 Octombrie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Tur rapid pe Nordschleife cu Porsche 911 Carrera S

Pilotul german Timo Kluck a reuşit să parcurgă cei aproape 21 de kilometri ai circuitului mare de la Nurburgring cu porsche 911 Carrera S într-un timp excelent: 7:37.9.
Marti, 02 Octombrie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Şoferul american al unui Nissan GT-R "decolează" după o depăşire neinspirată

Diferenţele de nivel de pe şosele le pot juca feste proprietarilor de maşini sportive care au prea multă încredere în ei şi în maşina lor. Acest proprietar de GT-R simte pe pielea lui efectele unei manevre prost gândite.
Marti, 02 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno conduce un Datsun 240Z în Japonia

Jay Leno a călătorit în Japonia pentru a merge cu un Datsun 240Z original, iar apoi îi întreabă pe oficialii mărcii Nissan dacă vor lansa un succesor în 2014.
Marti, 02 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Land Rover - Above and Beyond. Clip publicitar care evocă istoria mărcii

De la momentul conceperii şi până la apariţia celor mai noi modele de pe piaţă, Land Rover continuă să ducă tradiţia mărcii mai departe. Cel mai nou clip publicitar al mărcii subliniază moşternirea brandului britanic.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru