Stiri Video

Duminica, 15 Septembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Ferrari pune la încercare noul 458 Speciale într-un clip video oficial

Cel mai nou model Ferrari, 458 Speciale este prezentat în acțiune pe circuit. Timpul înregistrat pe un tur al circuitului Fiorano este de 1 minut și 23.5 secunde.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Mercedes-Benz Intelligent Drive - încă un pas către automobilul autonom

Una din premierele Mercedes la Frankfurt a fost modelul S 500 Intelligent Drive. Un vehicul prototip cu ajutorul căruia Mercedes studiază un viitor model ce se va conduce singur.
Joi, 12 Septembrie 2013 | TV: Saloane auto

VIDEO Frankfurt 2013: Opel ne explică design-ul exterior al lui Insignia facelift în standul său

Şeful departamentului de design exterior de la Opel ne prezintă liniile lui Insignia facelift în cadrul standului mărcii germane de IAA Frankfurt 2013
Joi, 12 Septembrie 2013 | TV: Saloane auto

VIDEO Frankfurt 2013: Skoda ne prezintă noul Rapid Spaceback

Skoda a lansat a doua versiune de caroserie a lui Rapid la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul propune o abordare mai tinerească a segmentului hatchback-urilor compacte.
Joi, 12 Septembrie 2013 | TV: Saloane auto

VIDEO Frankfurt 2013: Standul Maserati, înnobilat de Ermenegildo Zegna

Italienii de la Maserati au venit la Frankfurt cu versiunile diesel ale lui Quattroporte şi Ghibli, alături de o ediţie specială a lui Quattroporte, prezentată în versiunea concept, aceasta fiind personalizată de Ermenegildo Zegna.
Joi, 12 Septembrie 2013 | TV: Saloane auto

VIDEO Frankfurt 2013: Kia Niro, expresia jucăuşă a designului coreean

Kia a expus la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul Niro. deşi a intrat în scenă timid, refuzând să pornească în cadrul conferinţei de presă, Niro a atras mulţi jurnalişti la standul coreean.
Luni, 09 Septembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Peugeot ne prezintă noul RCZ R, versiunea de 270 CP a coupe-ului său

Francezii de la Peugeot vor lansa la Frankfurt versiunea de serie a lui RCZ R. Modelul are un motor 1.6 THP de 270 CP şi 330 Nm, ceea ce îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puţin de şase secunde.
Luni, 09 Septembrie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Un şofer american imploră omologii săi să nu conducă după ce au consumat alcool

Un şofer vinovat de uciderea din culpă a unui alt participant la trafic din cauza conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice îşi spune povestea în faţa şoferilor din lumea întreagă, în speranţa că aceştia nu vor conduce după ce au consumat băuturi alco
Vineri, 06 Septembrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă cu iz de Mission Impossible pentru Infiniti Q50

Infiniti loveşte în tipologia mărcilor germane premium în cel mai recent spot publicitar dedicat pieţei din Statele Unite. Acesta vine cu un aer SF interesant.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: McLaren P1, testat la temperaturi infernale în deşertul american

McLaren a publicat un film de prezentare al noului P1, supercarul lansat în primăvara acestui an la Geneva. Modelul britanic este supus unor teste de foc într-unul din cele mai încinse locuri de pe glob.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Audi promovează versiunea TDI a lui A8 cu un spot inteligent

Audi îşi promovează versiunile diesel ale modelelor sale pe piaţa din Statele Unite ale Americii printr-o serie de reclame amuzante care atacă prejudecăţile privind motoarele cu aprindere prin compresie.
Joi, 05 Septembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Ferrari F40 şi F50, analizate pe circuit de Chris Harris

Chris Harris a avut ocazia de a conduce atât Ferrari F40, cât şi Ferrari F50 pe un circuit. Jurnalistul britanic a disecat fiecare trăsătură a celor două supercar-uri şi expune punctele forte ale creaţiilor din Maranello.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Septembrie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: 40 de milioane de Toyota Corolla: inside story

Cea mai vândută maşină din lume, Toyota Corolla, a împlinit 40.000.000 de clienţi. Inginerii japonezi ne duc prin povestea modelului japonez şi ne explică de ce acesta a devenit reperul industriei auto.
Marti, 03 Septembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Ford Fiesta R5 ajunge pe stradă în mâinile englezilor de la Evo

Englezii de la Evo au vrut să afle cât de greu este să conduci un Ford Fiesta R5 pe stradă. Modelul de competiţie oferă 90% din performanţele de care este capabil echivalentul său WRC la doar 40% din preţ.
Marti, 03 Septembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Volkswagen Golf R - primul clip oficial de pe circuit

Volkswagen a publicat primul clip oficial al noului Golf R, cea mai puternică versiune de performanţă din istoria modelului german. Imaginile prezintă folosirea celor 300 de cai pe circuit.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Video | 20 comentarii

VIDEO: Elon Musk, fondatorul Tesla, critică Chevrolet Volt şi Nissan Leaf

Elon Musk, omul care a pus bazele Tesla şi a dat naştere noului Model S, una dintre cele mai apreciate maşini electrice ale prezentului, vorbeşte deschis despre rivalii Chevrolet Volt şi Nissan Leaf.
Luni, 02 Septembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă între Porsche 911 Turbo S şi McLaren MP4-12C

Autocar s-a gândit la un comparativ mai puţin pretenţios între Porsche 911 Turbo S şi McLaren MP4-12C. britanicii au aliniat cele două supercaruri la startul unei liniuţe. Câştigătorul ar putea fi unul neprevăzut pentru unii.
Luni, 02 Septembrie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer pentru jocul Grand Theft Auto V

Unul dintre cele mai populare jocuri video al ultimului deceniu, Grand Theft Auto, se pregăteşte de partea a cincea. Maşinile care vor alerga pe străzile jocului propus de Rockstar Games sunt surprinse în primul trailer oficial.
Luni, 02 Septembrie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: BMW i8 - teaser video înainte de prezentarea oficială de săptămâna viitoare

BMW a publicat un teaser video pentru modelul i8 în care putem intui câteva din liniile viitorului automobil. BMW i8 va fi prezentat oficial pe 10 septembrie, în prima zi a Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 02 Septembrie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: McLaren MP4-12C a primit un sistem multimedia cu Android

Clienţii lui McLaren MP4-12C şi P1 pot comanda un sistem infotainment care rulează sistemul de operare Android. În clipul alăturat remarcăm o scurtă prezentare realizată de un ultilizator.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru