Stiri Video

Miercuri, 23 Mai 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Spot muzical pentru noul Kia Cee'd în Germania

Primul spot pentru noua generaţie Kia Cee'd vine din Germania, acolo unde Kia a folosit una dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei Buzzcocks pentru a-şi prezenta noua compactă.
Miercuri, 23 Mai 2012 | TV: Tuning

VIDEO: Cel mai rapid Volkswagen Golf din lume atinge 100 km/h în 2.3 secunde

Tunerii de la Boba Motoring au îmbunătăţit cel mai rapid Volkswagen Golf din lume. Motorul 1.8 Turbo dezvoltă acum 920 CP (alimentat cu E85) şi are nevoie de 2.3 secunde pentru a accelera până la 100 km/h.
Miercuri, 23 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un şofer norocos scapă cu viaţă după întâlnirea cu un TIR care se răstoarnă în faţa sa

Un şofer din Rusia a imortalizat un TIR care s-a răsturnat în faţa sa. Inerţia a împins cisterna până la maşina cameramanului amator, care a fost avariată uşor în urma impactului.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Video | 1 comentariu

4xVIDEO: Ferrari 458 Italia se răstoarnă în virajul "Tirbuşon" de la Laguna Seca

O întrunire a posesorilor de Ferrari 458 organizată pe circuitul Laguna Seca s-a sfârşit în mod neplăcut pentru un şofer care a abordat cu prea mult curaj celebrul "Tirbuşon" al circuitului din California.
Marti, 22 Mai 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Nissan GT-R se luptă cu secundele pe un traseu de îndemânare

O întâlnire a posesorilor de Nissan GT-R din SUA a adus laolaltă numeroase exponate ale lui "Godzilla", toate puse la lupta cu secundele pe un traseu de îndemânare.
Marti, 22 Mai 2012 | TV: Tuning

VIDEO: Primul BMW M3 electric care va alerga la Pikes Peak

Americanii de la EV West au pregătit o versiune electrică a lui BMW M3 E36. Modelul dezvoltă 700 CP la roată şi va alerga la Pikes Peak în mâinile experimentatului pilot Boris Said.
Marti, 22 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Efectul intoxicării cu monoxid de carbon asupra unui şofer

Un finlandez a înregistrat o sesiune de circuit care ar fi putut să-i fie fatală. Toyota MR2-ul pe care îl conducea avea scurgeri de gaze, iar monoxidul de carbon s-a infiltrat rapid în habitaclu. Iată cum a reacţionat şoferul la gazul otrăvitor.
Marti, 22 Mai 2012 | TV: Underground

VIDEO: Un grup de motociclişti aleargă o Toyota Supra de 1000 CP prin Suedia

Un grup de motociclişti din Suedia a înregistrat un clip în timp ce "fugărea" o versiune de 1000 CP a lui Toyota Supra. Distracţia suedezilor se termină la întâlnirea cu o maşină de poliţie.
Marti, 22 Mai 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Anastacia joacă în prima reclamă a noului Skoda Citigo

Skoda a început să promoveze deja noul Citigo, fratele ceh al germanului Volkswagen Up!. Prima reclamă are în prim plan sistemul de navigaţie şi pe cântăreaţa Anastacia.
Marti, 22 Mai 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Dacia Dokker - prima reclamă este una extrem de veselă

Dacia s-a gândit să promoveze noul Dokker cu o reclamă antrenantă, pe un fundal sonor vesel. A ieşit un spot care descrie relaxat principalele atuuri ale modelului românesc.
Luni, 21 Mai 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Noul BMW Seria 3 se întâlneşte cu strămoşul său în testul Autocar

Autocar a inaugurat o nouă rubrică video. jurnaliştii britanici aşează prima generaţie a unui model reprezentativ alături de varianta contemporană pentru a analiza diferenţele.
Luni, 21 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un şofer din Rusia se "uită în rezervor" cu un chibrit şi provoacă un incendiu la o benzinărie

Un şofer din Rusia a provocat un incendiu la o benzinărie după ce a dat dovadă de inconstienţă crasă şi a aprins un chibrit în timp ce îşi alimenta maşina cu carburant.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Tentativă eşuată de drift la bordul unui Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder

Şoferul unui Gallardo LP 560-4 Spyder a fost filmat în timp ce încerca să facă un derapaj controlat la ieşirea dintr-o parcare. După tentativa eşuată de drift, acesta s-a grăbit să plece şi a zgâriat o jantă de bordură.
Vineri, 18 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Clip de prezentare pentru noua generaţie Audi A3

Audi a publicat un film complet de prezentare pentru noua generaţie A3. Compactul, expus în premieră mondială la Salonul de la Geneva, se dezvăluie în cel mai mic detaliu.
Vineri, 18 Mai 2012 | TV: Reclame

VIDEO: "Tătăl meu este un extraterestru" - reclamă amuzantă pentru Audi A6

Audi a publicat o reclamă amuzantă pentru noul A6. Spotul se difuzează în Statele Unite şi are în prim plan o fetiţă care crede că tatăl ei este extraterestru.
Joi, 17 Mai 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ de lux - Bugatti Veyron vs. Lexus LF-A vs. Lambo Aventador vs.McLaren MP4-12C

Americanii de la Motor Trend au pus faţă în faţă patru dintre cele mai apreciate supercaruri ale anului 2012. Face faţă marele Veyron?
Joi, 17 Mai 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Opel Adam - teaser video cu cel mai mic membru al familiei mărcii germane

Opel a publicat un clip care ni-l prezintă pe noul Adam, viitorul model de oraş al nemţilor. Deocamdată, maşina se ascunde sub haine de camuflaj.
Joi, 17 Mai 2012 | TV: Reclame

VIDEO: O nouă reclamă pentru Dacia Lodgy - accentul pe familie

Cel mai recent spot publicitar care îl are în centru pe Dacia Lodgy nu mai pune accentul pe familie prin umor, ci prin polivalenţa interiorului noului monovolum al mărcii.
Joi, 17 Mai 2012 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: Lecţie despre riscurile acvaplanării

Ce înseamnă acvaplanarea şi cum se poate ieşi din situaţii în care maşina iese de sub control din cauza apei strânse pe şosele? Toate răspunsurile vin în clipul următor.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Video | 14 comentarii

VIDEO: Un Ferrari 599 GTO spulberă un taxi într-o intersecţie

Un exemplar extrem de rar Ferrari 599 GTO spulberă într-o intersecţie un taxi care tocmai pornise pe culoarea verde a semaforului. Şoferul supercarului şi doi pasageri din taxi au decedat.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru