Stiri Video

Marti, 30 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Opel prezintă noul sistem multimedia IntelliLink

Opel va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă noul sistem multimedia IntelliLink ce va fi folosit de modelul Insignia şi Insignia Country Tourer.
Marti, 30 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW i3 este prezentat în cadrul unui film promoţional

BMW a lansat ieri oficial primul automobil cu propulsie electrică din gama sa. Iată filmul de prezentare al noului BMW i3.
Luni, 29 Iulie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Audi anunţă prezentarea unui nou model pe 21 august

Audi a publicat un scurt clip video în care anunţă prezentarea unui nou model pe data de 21 august. Să fie vorba de noul Audi S8? Sau un facelift pentru Audi A8?
Luni, 29 Iulie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: Renault Twingo a împlinit 20 de ani, iar istoria sa este povestită într-un scurt clip

Renault ne povesteşte într-un scurt clip video cum s-a născut cel mai mic model din gama sa: Twingo. Cel mai mic hatchback Renault a împlinit 20 de ani existenţă.
Luni, 29 Iulie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Toyota a început testele cu Winglet, echivalentul japonez al Segway-ului

Japonezii de la Toyota au început testele pe trotuarele publice ale noului Winglet. Acesta este echivalentul japonez al unui Segway, are o viteză maximă de 6 km/h şi o autonomie de patru kilometri.
Vineri, 26 Iulie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Honda îl omagiază pe Ayrton Senna cu o reclamă emoţionantă

În cinstea marelui pilot de Formula 1 Ayrton Senna, Honda a gândit o reclamă emoţionantă, cu un grad important de implicare a publicului şi un efort serios pe circuitul de la Suzuka.
Vineri, 26 Iulie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Povestea recordului Range Rover Sport la Pikes Peak

Land Rover a produs un clip interesant cu ocazia recordului bătut de Range Rover Sport la Pikes Peak. Modelul britanic a devenit cel mai rapid SUV din istorie pe urcarea din Colorado.
Vineri, 26 Iulie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Skoda Octavia RS, prima reclamă a noii generaţii

Skoda a început deja promovarea noii Octavia RS. În stilul caracteristic al reclamelor Skoda care prezintă un model de performanţă, noul Octavia RS este expus drept cel mai masculin obiect posibil.
Vineri, 26 Iulie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează noul BMW 435i, înlocuitorul lui Seria 3 Coupe

Chris Harris a testat pe circuit înlocuitorul lui BMW Seria 3 Coupe, noul Seria 4. Versiunea testată, 435i, este cel mai puternic model oferit în gama respectivă până la apariţia înlocuitorului lui M3, viitorul M4.
Joi, 25 Iulie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Ford explică miturile consumului redus

Consumă mai puţin o maşină alimentată cu benzină premium? Există vreo legătură între consum şi utilizarea aerului condiţionat? Toate aceste întrebări îşi găsesc răspunsul într-un clip excelent pe care îl prezintă Ford.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Noul Porsche Panamera Facelift, promovat cu ajutorul personalității sale duale

Oamenii nu au o singură față, iar Porsche le dedică tuturor celor care reușesc să împace perfect două zone aparent dihotomice un clip interesant, al cărui personaj principal este modelul Panamera.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Honda ne arată cum este dezvoltat viitorul Civic Tourer

Prin ce trece o mașină înainte de a fi prezentată pe piață? Honda ne face cunoștință cu testele nordice pe zăpadă și gheață pe are a fost nevoită să le suporte versiunea break a compactei Honda Civic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Iulie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Test off-road prin avion cu noul Range Rover Sport

Off-road printr-un jumbo jet și alte teste interesante care ne arată capacitățile noului Range Rover Sport, regele gamei sportive a SUV-urilor oferite de Land Rover. Aceste este rezumatul unui material semnat de britanicii de la AutoExpress.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: O urcare pe traseul de la Goodwood

Bradley Philpot, câştigătorul de anul trecut al campaniei 208 GTI Racing Experience, ne conduce pe celebrul traseu de la Goodwood, centrul weekendului Goodwood Festival of Speed.
Marti, 23 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Maserati Ghibli - prezentare într-un film de atmosferă

Cel mai nou rival italian al triadei germane A6 - Seria 5 - E-Klasse se prezintă într-un clip realizat special de Maserati cu ocazia lansării modelului său.
Luni, 22 Iulie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Citroen M43 - numele de cod al modelului ce va fi folosit de Sebastien Loeb în WTCC

Citroen a publicat un teaser cu viitorul model ce va fi folosit de Sebastien Loeb în WTCC anul viitor. Putem vedea fugitiv că Citroen Racing prepară o berlină clasică cu patru portiere. Să fie vorba de modelul C-Elysee?
Sambata, 20 Iulie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: BMW M135i și Mercedes-Benz A45 AMG puse față în față de Chris Harris

Celebrul jurnalist auto britanic Chris Harris arbitrează duelul dintre cele mai puternice versiuni ale compactelor premium germane produse de Mercedes și BMW: A45 AMG și M135i.
Joi, 18 Iulie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Autocar pune faţă în faţă Range Rover Sport şi Porsche Cayenne

Steve Sutcliffe încearcă să uite de rădăcinile sale britanice şi caută să claseze obiectiv noul Range Rover Sport pe lângă Porsche cayenne. Ambele modele impresionează, însă care este învingătorul?
Joi, 18 Iulie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Allan McNish pune la încercare noul Audi SQ5 TDI pe circuitul de la Silverstone

Pilotul scoţian Allan McNish testează noul Audi SQ5 TDI cu motor V6 biturbo pe circuitul britanic de la Silverstone şi ne comunică impresiile sale în acest clip video oficial.
Joi, 18 Iulie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Rush - al treilea trailer pentru filmul de motorsport al anului

Rush, filmul care prezint lupta dintre James Hunt şi Niki Lauda din sezonul 1976 al Formulei 1, îşi pregăteşte spectatorii de premiera de pe 20 septembrie printr-un nou trailer, al treilea de până acum.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru