Stiri Video

Joi, 16 August 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Chris Harris pune faţă în faţă Toyota GT86, Porsche Cayman S şi Nissan 370Z

Jurnalistul britanic Chris Harris a pus la treabă trei dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Fiecare cu avantajele sale în faşa concurenţei. Cine impresionează?
Joi, 16 August 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Roger Federer joacă în ultima reclamă pentru Mercedes GL în SUA

Proaspăt reîntors pe prima poziţie a clasamentului ATP, elveţianul Roger Federer pozează în contexte diferite în cel mai recent spot publicitar pentru noul Mercedes-Benz GL.
Marti, 14 August 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Mercedes-Benz ne arată cum testează motorul V8 BiTurbo de 5.5 litri din gama AMG

Nemtii de la divizia AMG a Mercedes-Benz ne arată procedura de testare aplicată fiecărui motor construit de ei înainte de a-l monta pe o maşină.
Marti, 14 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Jaguar F-Type: un nou teaser pentru sportiva britanică

Ian Hoban, unul dintre responsabilii biroului de inginerie Jaguar, ne prezintă câteva dintre secretele noului F-Type. Cabrioletul sportiv va fi lansat la Salonul Auto de la Paris, în 27 septembrie.
Marti, 14 August 2012 | TV: Crash-teste

VIDEO: Americanii au inventat un nou tip de crash-test: impactul parţial cu perete fix

IIHS SUA va testa din acest an maşinile într-o "probă" nouă: impactul parţial cu perete fix. Acesta simulează un accident frontal care implică lovirea unui obiect fix cu 25% din zona de tampon a maşinii.
Marti, 14 August 2012 | Video | 2 comentarii

2xVIDEO: Redresare la limită într-un raliu din Polonia

Pilotul unui Mitsubishi Lancer Evolution a reuşit să facă un spectacol pe cinste la un raliu din Polonia după ce a redresat maşina dintr-un viraj în care i-a derapat spatele.
Luni, 13 August 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Accident dur al pilotului Jeremy Foley de la Pikes Peak 2012

Cursa pe traseu montan de la Pikes Peak poate fi foarte periculoasă. Stă mărturie accidentul pilotului american Jeremy Foley la ediţia din acest an. Cei doi membri ai echipajului au scăpat însă fără răni grave.
Luni, 13 August 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Audi A8 - un nou spot concentrat pe experienţa şoferului la volan

Câte lucruri poţi să experimentezi pe scaunul unui Audi A8? Ultimul spot pentru limuzina germană ne introduce în atmosfera modelului din Ingolstadt.
Duminica, 12 August 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Noul Mini John Cooper Works GP în tunelul aerodinamic

BMW ne arată cum se testează componenta aerodinamică a noului model Mini John Cooper Works GP. Acest model performant va fi disponibil într-o serie limitată de doar 2.000 exemplare.
Duminica, 12 August 2012 | TV: Trailere

VIDEO: Audi și Ducati și-au unit forțele pentru celebra cursă de la Pikes Peak

Audi și Ducati fac parte din același grup și nu puteau rata ocazia de a își face puțină promovare legată de cursa de la Pikes Peak.
Sambata, 11 August 2012 | TV: Trailere

VIDEO: GRID 2 - trailer pentru jocul video creat de Codemasters

Codemasters a prezentat trailerul pentru noul joc video GRID 2. După succesul primului GRID, lansat în 2008, Codemasters revine cu un nou joc ce promite mai multă acțiune și adrenalină virtuală.
Vineri, 10 August 2012 | TV: Underground

VIDEO: "Regele drifturilor", Keiichi Tsuchiya, provoacă la concurs doi cunoscuţi jurnalişti britanici pe Toyota GT86

Steve Sutcliffe (Autocar) şi Ollie Marriage (Top Gear) sunt provocaţi la un concurs de drift de Keiichi Tsuchiya, unul dintre cei mai cunoscuţi profesionişti în domeniu. În prim-plan: Toyota GT86.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 August 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Secretele Muzeului Porsche - Partea a doua

Al doilea episod al incursiunii oficiale în Muzeul Porsche ne face cunoştinţă cu ediţiile speciale construite pe baza modelelor istorice ale mărcii germane.
Vineri, 10 August 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Secretele Muzeului Porsche - Partea 1

Porsche ne introduce în muzeul mărcii germane şi ne face cunoştinţă cu o serie de modele şi poveşti mai puţin cunoscute din istoria brandului din Stuttgart.
Vineri, 10 August 2012 | TV: Teste

VIDEO: Pagani Huayra îşi arată colţii într-un test pe drumuri de munte

Jurnaliştii publicaţiei Drive au reuşit să testeze noul Pagani Huayra într-un decor montan de vis. Şoseaua aleasă de jurnalişti pune la încercare performanţele supercarului italian.
Joi, 09 August 2012 | TV: Teste

VIDEO: Spectacol cu Ferrari 458 Italia în Pasul Stelvio din Alpi

Dacă noi ne mândrim cu Tranfăgărăşanul şi Transalpina, italienii şi elveţienii se mândresc cu Pasul Stelvio. Car&Driver a dus un 458 Spider acolo pentru senzaţii tari.
Joi, 09 August 2012 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress testează în off-road Dacia Duster

Abia lansat pe piaţa din Marea Britanie, Dacia Duster se bucură deja de atenţia publicaţiei britanice AutoExpress. Jurnaliştii au vrut să vadă cum se descurcă modelul românesc în off-road şi l-au supus la câteva provocări.
Miercuri, 08 August 2012 | TV: Diverse

VIDEO: 1500 de kilometri de aventură cu Porsche prin estul Europei

Automarket a participat la Porsche Performance Drive, o caravană Istanbul-Budapesta care a traversat România pe Transfăgărăşan. Rezumatul aventurilor noastre vine în clipul de mai jos.
Miercuri, 08 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Jaguar prezintă cel mai versatil model din istoria sa: XF Sportbrake

Familiştii care căutau o maşină cu adevărat încăpătoare în gama Jaguar se pot bucura începând din acest an de versiunea break a lui XF.
Marti, 07 August 2012 | TV: Teste

VIDEO: Autocar încinge cei 730 de cai ai noului Ferrari F12 Berlinetta

Jurnaliştii publicaţiei britanice Autocar au avut deja ocazia să se bucure de cei 730 de cai putere ai noului Ferrari F12 Berlinetta. Cum se simte modelul italian, aflaţi în minutele următoare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru