Stiri Video

Luni, 11 August 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Range Rover Sport SVR: primul clip oficial de prezentare

Cea mai performantă versiune a lui Range Rover Sport, prezentată astăzi, este detaliată într-un clip dedicat filmat pe circuit.
Sambata, 09 August 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno pune la încercare un Dodge Challenger SRT Hellcat

Jay Leno ne prezintă cel mai puternic Dodge construit în ultima vreme: Challenger SRT Hellcat cu 707 CP. Puterea este furnizată de propulsorul V8 de 6.2 litri Hemi supraalimentat.
Joi, 07 August 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Range Rover Sport SVR: un nou teaser anunţă debutul în data de 14 august

Cel mai rapid SUV din lume pe circuitul de la Nurburgring, Range Rover Sport SVR, se apropie de momentul în care va fi dezvăluit complet publicului. Data debutului, 14 august, este anunţată printr-un nou teaser video.
Miercuri, 06 August 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi A3 Sportback e-tron: prezentarea oficială

Audi ne face cunoştinţă cu noul A3 Sportback e-tron, primul hibrid cu încărcare la priză din gama constructorului german.
Miercuri, 06 August 2014 | TV: Diverse

VIDEO: BMW M Power Experience 2014: povestea unui eveniment fantastic pe Istanbul Park

Dacă nu aţi apucat să prindeţi un loc la evenimentul M Power Experience, pe care BMW l-a organizat la Istanbul pentru 500 de clienţi ai săi, aveţi ocazia de a prinde gustul unei astfel de provocări în clipul oficial prezentat de marca germană.
Miercuri, 06 August 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Volkswagen laudă portbagajul lui Golf în cel mai recent spot dedicat Statelor Unite

Cât de mult te poate ajuta un Golf pentru a-ţi mobila casa într-o singură zi? Cel mai recent spot american al mărcii din Wolfsburg ne prezintă un posibil scenariu.
Miercuri, 06 August 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Land Rover ne duce în spatele cortinei: testele de dezvoltare ale lui Discovery Sport

Land Rover se pregăteşte să lanseze pe piaţă o versiune Sport a lui Discovery. Până la primele imagini oficiale, vedem astăzi câteva secvenţe din testele de anduranţă pe care inginerii britanicilor le-au efectuat în jurul lumii.
Marti, 05 August 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă înşelătoare pentru electricul BMW i3

La prima vedere ai putea crede că este încă o reclamă pentru un model de performanţă BMW. Finalul este însă o surpriză pentru cei care vor descoperi adevărata faţă a modelului electric BMW i3.
Luni, 04 August 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Lexus şi artistul will.i.am colaborează într-un proiect muzical cu ocazia lansării noului Lexus NX

Dreamin' About the Future este numele piesei pe care artiştii will.i.am şi mexicanul Sergio Mendez au dezvoltat-o în proiectul Striking Angles, prin care Lexus promovează noul crossover NX.
Vineri, 01 August 2014 | TV: Funny

VIDEO: BMW M3 te provoacă să nu clipeşti

Nu clipi. Serios. Nu clipi. Atât.
Vineri, 01 August 2014 | TV: Underground

VIDEO: Porsche Cayman GTS îşi demonstrează manevrabilitatea pe un circuit de karting

Porsche ne demonstrează cu ajutorul lui Cayman GTS că un circuit nu e niciodată prea mic pentru puţină distracţie. Chiar dacă vorbim despre un circuit de karting. Acoperit.
Joi, 31 Iulie 2014 | TV: Tehnic

VIDEO: Chris Harris ţine o lecţie detaliată de drift cu BMW M235i

Chris Harris merge la circuitul Anglesey din Regatul Unit pentru a preda o lecţie detaliată de drift. De la cum stai la volan până la cum calci acceleraţia, Harris trece prin toţi paşii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 31 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Volkswagen Golf GTI Performance, apreciat pentru echilibru în cel mai nou test

Revista britanică Evo a testat versiunea Performance a actualului Volkswgaen Golf GTI. Fără a fi un etalon al segmentului, hot-hatch-ul a impresionat prin echilibru şi calitatea pe care o inspiră.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Drifturi în formaţie cu cinci exemplare BMW M235i in Africa de Sud

Pentru a se asigura că debutul pe piaţa din Africa de Sud este unul spectaculos, BMW a pus în scenă un recital de drifturi cu cinci exemplare BMW M235i.
Marti, 29 Iulie 2014 | TV: Tehnic

VIDEO: Jaguar prezintă soluţiile tehnologice constructive de pe viitorul XE

Jaguar prezintă noul XE ca pe un rival de temut al triadei germane Seria 3, A4 şi C-Klasse. Clipul publicat astăzi de britanici ne arată cum aluminiul a devenit elementul în jurul căruia gravitează întreaga platformă de producţie a viitorului model.
Marti, 29 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Toyota Yaris facelift

Înainte de a detalia impresiile noastre de la volanul noului Toyota Yaris facelift într-un test dedicat, vă oferim un scurt rezumat al experienţei de la volanul modelului japonez, semnată de jurnaliştii străini.
Luni, 28 Iulie 2014 | TV: Trailere

VIDEO: Seria filmului Mad Max se întoarce cu multe efecte speciale şi maşini distruse

Cu ocazia festivalului Comic Con, organizat dincolo de Ocean, George Miller, regizorul primelor serii Mad Max, a dezvăluit oficial trailerul celui de-al patrulea episod. Ca şi în celelalte pelicule, eroii principali distrug mai multe maşini în lupta lor p
Luni, 28 Iulie 2014 | TV: Comparative

Tuning sau divizie de performanţă? BMW M3 şi Alpina D3 încearcă să răspundă

Autocar s-a întrebat dacă nu cumva un model diesel tratat corespunzător poate ţine piept unui produs creat de o divizie de performanţă. Pentru comparativ a ales noul BMW M3 şi excentricul Alpina D3, un model diesel cu 345 de cia putere.
Vineri, 25 Iulie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Porsche 911 Turbo Cabrio se întâlneşte cu strămoşul său din 1989

Autocar a vrut să compare actualul Porsche 911 Turbo cu un model elegendar din istoria constructorului britanic, tot un cabrio, bineînţeles. Este vorba despre Porsche 911 Cabrio 930, produs în anul 1989 şi botezat Flatnose. Steve Sutcliffe are ocazia de a
Vineri, 25 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Lexus NX - primul test cu rivalul japonez al lui Audi Q5

Lexus NX, crossover-ul japonez cu un design mai mult decât curajos şi promotorul noului motor turbo de 2.0 litri benzină a ajuns deja pe piaţa europeană. AutoExpress a avut ocazia de a se afla la volanul lui şi ne rezumă experienţa.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru