Stiri Video

Marti, 31 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu noul Ferrari F12 Berlinetta, semnat AutoExpress

AutoExpress a avut ocazia de a se afla printre primele publicaţii care află cum se comportă noul Ferrari F12 berlinetta. Senzaţiile pot fi uşor de intuit, ca şi sunetul motorului V12.
Marti, 31 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Întâlnire la mustaţă între un BMW X5 şi un Kawasaki Z1000 pe serpentine

Un motociclist a încercat să depăşească un vehicul mai lent pe sepentine, abordând exteriorul virajului. Ghinionul său a venit sub forma unui X5 negru, care a abordat acelaşi viraj pe interior, călcând linia de despărţire a benzilor. Cine a greşit?
Marti, 31 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Răsturnare de situaţie pentru un echipaj de raliu care a ieşit în decor

Un echipaj de raliu din Statele Unite ale Americii a reuşit să imortalizeze riscurile la care se supun pasagerii unei maşini care a ieşit în decor şi s-a răsturnat. Tocmai de aceea, ieşirea din vehicul trebuie făcută cu atenţie maximă.
Luni, 30 Iulie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Cum arată răzbunarea unui Land Cruiser în traficul din Rusia

Şoferul unui Toyota Land Cruiser a găsit o modalitate ingenioasă de a se răzbuna în trafic pe un Avensis destul de insistent.
Luni, 30 Iulie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ inedit: Rat Rod sau Lamborghini Aventador?

Dacă ar fi să petreceţi 24 de ore în compania unei maşini inedite, ce aţi alege între un Rat Rod bazat pe un Ford Model A din 1930 şi un Lamborghini Aventador? Dacă vreţi atenţie, aveţi grijă ce alegeţi.
Luni, 30 Iulie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Toyota aruncă o maşină cu paraşutişti dintr-un elicopter

Toyota a legat modelul Spade, vândut pe piaţa din Japonia, de un elicopter, nu înainte de a-l încărca cu trei paraşutişti. Maşina a avut şi ea o paraşută pentru o aterizare perfectă.
Luni, 30 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Un minut de acţiune cu Audi R8

Audi sărbătoreşte cinci ani de existenţă a modelului R8 cu un facelift şi un clip nou, care prezintă gama supercarului din Ingolstadt.
Luni, 30 Iulie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Un tur al circuitului Spa Francorchamps văzut de Lucas Di Grassi

Pilotul Lucas Di Grassi şi-a montat o cameră video minusculă în cască, în dreptul unui ochi, şi a filmat un tur al Spa Francorchamps din perspectiva sa. Iată ce vede un pilot în timpul unui tur de forţă.
Luni, 30 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Plimbare pe un lac îngheţat cu un Aston Martin Vanquish

Englezii de la Evo au însoţit un inginer pe un lac înghetat din Suedia pentru a urmări configurarea noului Aston Martin Vanquish. Exemplarul din imagini este un prototip şi dezvoltă 573 CP şi 620 Nm.
Vineri, 27 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Jaguar ne invită să aruncăm o privire asupra noului XF Sportbrake

Primul derivat din gama actualului XF, varianta familistă Sportbrake, este prezentată în detaliu de constructorul britanic, pe un fundal sonor relaxant.
Vineri, 27 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Primul test-drive al noului Cadillac ATS

Americanii de la Motor Trend au avut ocazia de a testa noul Cadillac ATS, propunerea Gm pentru segmentul mediu premium. Jurnaliştii au comparat modelul cu referinţa segmentului, BMW Seria 3.
Vineri, 27 Iulie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Ruşii transportă panouri de lemn chiar şi pe trei roţi

Rusia ne dovedeşte încă o dată că este ţara tuturor posibilităţilor când vine vorba de trafic. Un clip recent ne arată cum transportă ruşii mai multe panouri de lemn într-o maşină care merge pe trei roţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Iulie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cum se descurcă noul Aston Martin Vanquish pe Nurburgring

Cel mai proaspăt exponat Aston Martin dovedeşte în imaginile următoare că ascunde şi mult poteţial sportiv sub caroseria frumos desenată. Sunetul motorului vorbeşte de la sine.
Vineri, 27 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Porsche 911 GT2 RS versus Ducati 1199 Panigale

Jurnalistul britanic Chris Harris a pus faţă în faţă un Porsche 911 GT2 RS de 620 CP şi un Ducati 1199 Panigale de 192 CP.
Joi, 26 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un şofer inconştient încearcă să scoată câţiva motociclişti de pe şosea

Un şofer inconştient a intrat într-un conflict cu un grup de motociclişti, după care a încercat să îi scoată de pe şosea. Unul dintre rideri a înregistrat toată acţiunea.
Joi, 26 Iulie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ inedit între Lexus LF-A şi Acura NSX

Se iau două supercaruri japoneze cu motor central. Ambele produse în serie limitată, ambele avansate tehnologic pentru momentul debutului şi ambele cu un motor în V. Care va fi cel mai bun?
Joi, 26 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: RUSIA: O ambulanţă ajunge în timp record la locul unui accident

Clipurile cu accidente din Rusia au devenit deja elemente obişnuite pe internet, acestea reuşind să fie interesante abia când implică elemente noi. De data aceasta, vorbim despre un impact ambulanţă-motocicletă într-o intersecţie aglomerată.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mini prezintă John Cooper Works GP

Reprezentanţii Mini ne spun povestea lui John Cooper Works GP, cel mai rapid model de serie creat vreodată de marca britanică.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Şoferul unui Nissan loveşte 4 scutere la semafor şi apoi fuge

În Taiwan, şoferul unui Nissan Sunny loveşte într-o intersecţie patru scutere. În loc să acorde primul ajutor răniţilor, preferă să fugă de la locul accidentului.
Marti, 24 Iulie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Autobuzul etajat londonez care poate face flotări în acţiune

Artistul ceh David Cerny a creat o sculptură mecanică folosind un autobuz londonez Double Decker din 1957. Numită London Boosted, scultura simbolizează un atlet olimpic ce face flotări.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru