Stiri Video

Miercuri, 13 Martie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot publicitar plin de inspiraţie pentru noul Jeep Grand Cherokee

Jeep vrea să ne arate că fiecare efort în plus contează, iar americanii subliniază acest lucru în noul spot publicitar dedicat lui Grand Cherokee.
Miercuri, 13 Martie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Jeff Gordon şi Chevrolet Camaro sunt vedetele noii reclame Pepsi MAX

Pepsi şi Jeff Gordon au pus la cale o farsă pe cinste jucată unui vânzător Chevrolet. Acesta s-a trezit în dreapta unui pilot Nascar deghizat, într-un test extrem la bordul lui Camaro.
Miercuri, 13 Martie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Seat ne prezintă procedura de testare a lui Leon SC la Cercul Polar

Spaniolii de la Seat ne prezintă procedura de testare la vreme rece prin care trebuie să treacă fiecare model înainte de a intra în producţie. Iată cum s-a descurcat Leon SC!
Miercuri, 13 Martie 2013 | TV: Accidente

VIDEO: Un şofer se răstoarnă de şapte ori şi imortalizează momentul cu camera montată pe bord

Şoferul unui Honda Fit, echivalentul american al lui Jazz, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de şapte ori. Acesta a scăpat nevătămat şi a publicat înregistrarea camerei de pe bordul său.
Marti, 12 Martie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip care anunţă noua generaţie Range Rover Sport

În aşteptarea lansării noii generaţii Range Rover Sport, programată în data de 26 martie, cu ocazia Salonului Auto de la New York, Land Rover a publicat un prim teaser video care trădează aspectul lateral al SUV-ului.
Marti, 12 Martie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Audi promovează noul R8 V10 cu o disecţie pe viu

Pentru a promova cât mai bine noul R8 V10 facelift, dar şi pentru a oferi fanilor o călătorie în pântecele supercarului său, Audi ne oferă o disecţie pe viu a modelului sportiv. O disecţie ce trebuie ascultată la volum maxim.
Marti, 12 Martie 2013 | Video | 8 comentarii

3xVIDEO: Trei reclame ingenioase pentru noul Peugeot 208 GTi

Peugeot promovează sunetul şi pasiunea lui 208 GTi în trei spoturi publicitare noi, care evocă efectul celor doi factori asupra vieţilor unor oameni aparent obişnuiţi.
Vineri, 08 Martie 2013 | TV: Funny

VIDEO FUN: Cea mai tare jucărie pe care o poţi avea în maşină când te opreşte poliţia

Animalele din plus care înregistrează şi repetă secvenţe audio nu sunt tocmai o noutate tehnologică. Dar nimeni nu le-a pus până acum faţă în faţă cu un poliţist de la rutieră. Iată ce "puteri" are micul hamster vorbitor.
Miercuri, 06 Martie 2013 | TV: Saloane auto

VIDEO GENEVA 2013: O vizită la standul Toyota

Toyota ne oferă posibilitatea video de a vizita virtual standul pe care marca japoneză îl are la Geneva. Vedem aici noul Auris break şi conceptele FT-86 Open şi i-Road, alături de două versiuni speciale ale noului RAV4.
Luni, 04 Martie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Kimi Raikkonen este vedeta noului spot publicitar al lui Renault Megane

Kimi Raikkonen, pilotul finlandez, este vedeta unui spot publicitar neconvenţional care promovează Renault Megane GT Line. Dialogul poate încadra lejer acest spot în seria Mini - Not Normal.
Vineri, 01 Martie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, un pick-up cu 6 roţi motrice şi 544 CP, dezlănţuit în deşert

Mercedes-Benz a creat o versiune 63 AMG a pick-up-ului 6x6 bazat pe G-Klasse folosit de armata din Australia. Modelul de 544 CP şi 3.775 kilograme accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de şase secunde.
Miercuri, 27 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Acţiune pe patru roţi cu Audi A1 quattro şi Timo Scheider

Audi va lansa în vară un nou centru de vânzări pentru automobile rulate, despre care nemţii spun că este cel mai mare din lume. Pilotul Timo Scheider a făcut turul şantierului la bordul unui A1 quattro pentru a promova noua facilitate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Audi prezintă un nou sport - paintball cu maşini

Audi a închiriat un hangar militar pentru a filma "duelul suprem de paintball". Acesta s-a derulat între două Audi RS4 Avant echipate cu tunuri de paintball montate pe capotă.
Marti, 26 Februarie 2013 | TV: Interviu

VIDEO de colecţie: interviu cu Sergio Pininfarina (2006)

Ferrari a publicat astăzi pe contul oficial de Youtube un interviu exclusiv cu Sergio Pininfarina în care faimosul designer italian explică relaţia sa cu Enzo Ferrari şi cu Luca di Montezemolo, trecând prin istoria maşinilor sport italiene.
Marti, 26 Februarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un proiect de restaurare impresionant: Kaiser Dragon din 1951

Jay Leno, celebrul comediant american, ne prezintă rezultatul unui proiect care a durat opt ani şi a vizat restaurarea şi modificarea unui automobil din 1951, Kaiser Dragon. În mare parte, lucrarea a fost realizată de proprietarul automobilului.
Luni, 25 Februarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Designerii Volvo explică facelift-ul operat gamei S80, V70 şi XC70

Salonul Auto de la Geneva, care îşi va deschide porţile peste exact o săptămână, va găzdui lansarea unei game Volvo complet redesenate. Iar designerii suedezilor ne explică raţiunea din spatele schimbărilor.
Luni, 25 Februarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Autocar compară SUV-urile de lux: Range Rover vs Porsche Cayenne

Autocar pune în scenă un nou comparativ pe care publicul îl aştepta de mult. Cum se descurcă noul Range Rover în faţa mult mai sportivului Porsche Cayenne. Steve Sutcliffe le pune în balanţă.
Vineri, 22 Februarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Audi R8 V8 şi Porsche 911 Carrera 4S se înfruntă pe circuit

Englezii de la AutoExpress au adus două modele sport cu tracţiune integrală pe circuit, pentru a afla care este mai rapid. Comparativul de mai sus vizează versiunea V8 a lui Audi R8 facelift şi Porsche 911 Carrera 4S.
Joi, 21 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Audi ne demonstrează că RS Q3 poate să se întreacă cu o sanie trasă de câini

Primul clip promoţional pentru Audi RS Q3 are în prim plan o sanie trasă de câini. Germanii încearcă astfel să ne demonstreze că noul SUV de performanţă este mai rapid decât atelajul nordic.
Miercuri, 20 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noua Skoda Octavia

Prima reclamă pentru noua generaţie Skoda Octavia are în prim plan o familie care se bucură de micile plăceri ale vieţii alături de modelul ceh.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru