Stiri Video

Joi, 16 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Chevrolet ne prezintă airbag-ul central, o premieră în industria auto

Chevrolet a introdus airbag-ul central pentru un model de serie. Acesta are rolul de a proteja ocupanţii locurilor din faţă în cazul unui impact lateral. Pentru moment, sistemul este disponibil doar pe Traverse, un SUV dedicat pieţei din SUA.
Miercuri, 15 Mai 2013 | TV: Trailere

Primul teaser: Gran Turismo 6 va fi lansat până la sfârşitul acestui an

Veşti bune pentru împătimiţii jocurilor video: al şaselea episod din seria Gran Turismo a fost confirmat astăzi de Polyphony Digital, compania care a creat cel mai apreciat simulator auto din lume. Jocul vine până la sfârşitul lui 2013.
Marti, 14 Mai 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între doi titani ai off-road-ului: Mercedes G-Klasse şi Range Rover

Jurnaliştii publicaţiei americane Motor Trend au decis să pună faţă în faţă două nume mare din istoria off-road-ului. Noul Range rover, expus la Geneva în martie, se întâlneşte în teren accidentat cu Mercedes G-Klasse în versiunea AMG.
Luni, 13 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes S-Klasse - un prim teaser ne prezintă interiorul

Mercedes ne pregăteşte de lansarea noii generaţii S-Klasse cu un teaser video ce urmăreşte de aproape detaliile estetice de mare fineţe ale interiorului limuzinei.
Luni, 13 Mai 2013 | TV: Istorice

VIDEO: BMW ne prezintă povestea versiunii Touring a lui Seria 3, "inventată" de un inginer în timpul liber

Max Reisböck, un inginer al companiei BMW, este părinte versiunii Touring a lui Seria 3. El a ”inventat” această versiune în timpul liber, ca apoi să o prezinte conducerii. Ideea sa a fost apreciată, modelul fiind acum la a cincea generaţie.
Vineri, 10 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Skoda Octavia RS - probă de forţă pe Nurburgring

Skoda Octavia RS se pregăteşte de lansare. Noua generaţie testează de zor pe circuitul de la Nurburgring, unde încearcă să îşi rafineze performanţele dinamice.
Vineri, 10 Mai 2013 | TV: Accidente

VIDEO: Cea mai slabă tentativă de înscenare a unui accident auto

În Rusia, o cameră video montată pe bord te poate scăpa de multe bătăi de cap. Şoferul care a publicat acest clip ne arată cum o doamnă încearcă să-i însceneze un accident auto aruncându-se pe capota sa, în vederea unui şantaj pentru a obţine despăgubiri.
Vineri, 10 Mai 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Prezentarea vârfurilor flotei de maşini a poliţiei din Dubai

Probabil că poliţiştii din Dubai sunt cei mai fericiţi oameni de ordine din lume. Cum altfel s-ar putea simţi atunci când conduc zi de zi maşini precum cele prezentate în clipul alăturat?
Vineri, 10 Mai 2013 | TV: Diverse

VIDEO: 24 de exemplare Lambo Aventador îşi turează motoarele în Milano

Cum arată 24 de Lamborghini Aventador în centrul oraşului Milano, gata de plecare în Lamborghini 50th Anniversary Grande Giro? Dar, mai ales, cum se aud ele?
Vineri, 10 Mai 2013 | TV: Funny

VIDEO: Jenson Button conduce Lada 1500 pe un circuit

Vodafone, unul dintre sponsorii echipei McLaren, l-a invitat pe Jenson Button să participe la o demonstraţie de siguranţă rutieră în Ungaria. Pe lângă creaţiile Mercedes-Benz AMG, Button a condus şi o Lada 1500 în scop demonstrativ.
Miercuri, 08 Mai 2013 | TV: Funny

VIDEO: Întâlnire cu femeia perfectă

Cât de mult ţi-ai dori ca noua ta prietenă să te plimbe cu un Renault Clio RS pe Spa Francorschamps? Deşi ai spune că răspunsul e "enorm", unii bărbaţi ar fi de altă părere...
Marti, 07 Mai 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Alfa Romeo Giulietta, star în Fast and Furious 6

Italienii de la Alfa Romeo se bazează pe apariţia lui Giulietta în noul Fast and Furious 6 pentru a împinge imaginea modelului său compact.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Mai 2013 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress ne oferă un test spectaculos cu noul Bentley Continental GT Speed

Cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri din lume are nevoie de un test de lansare spectaculos. AutoExpress a avut ocazia de a testa noul Bentley Continental GT Speed de la Los Angeles până în Las Vegas, pe o distanță de 1600 km.
Sambata, 04 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Porsche 911 Turbo S prezentat în detaliu

Noul Porsche 911 Turbo S este prezentat în detaliu în cadrul unui clip video oficial. Noul model dezvoltă 560 CP dintr-un motor cu șase cilindri boxer turbo și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.1 secunde.
Joi, 02 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Volvo S60 Polestar, primul clip de prezentare

Suedezii de la Volvo au dus noul S60 Polestar de la căldura din Barcelona la zăpada din Jokkmokk, Suedia, la o temeratură de minus 32 grade Celsius. Pilotul Robert Dahlgren ne relatează călătoria.
Joi, 02 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: McLaren P1, test la temperaturi extreme

Britanicii de la McLaren au publicat un clip care surprinde procedura de testare a supercarului P1 într-un mediu cu temperaturi reduse. Versiunea de serie debutează în a doua jumătate a anului curent.
Marti, 30 Aprilie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează noul Volkswagen Golf GTI

Steve Sutcliffe are ocazia de a testa noul Volkswagen Golf GTI pe circuit. Editorul Autocar ne poartă prin toate detaliile tehnice ale noului hot-hatch. Concluziile le extrageți singuri.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Ken Block ne prezintă un antrenament pre-sezon, filmat cu camera de pe cască

Parteneriatul dintre Ken Block şi GoPro ne-a furnizat până acum numeroase clipuri spectaculoase. Multe dintre ele erau filmate din mai multe duble, dar Ken ne arată că poate să fie rapid fără să facă greşeli, totul într-o plimbare pe muchie de cuţit prin
Joi, 25 Aprilie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: BMW M3 GTS se întâlneşte cu legendarul M3 E30

Cei de la XCar ne prezintă un comparativ inedit, între celebrul BMW M3 E30 şi M3 GTS, cea mai sportivă versiune de serie a generaţiei E92, model care se află în ultima pare a ciclului său de producţie.
Joi, 25 Aprilie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Autocar compară două dintre maşinile sport ale momentului: Porsche 911 Cabrio şi Jaguar F-Type

Britanicii de la Autocar au avut ocazia de a pune faţă în faţă două dintre cele mai apreciate modele sport ale anului 2013: Jaguar F-Type şi Porscche 911 Cabrio.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru