Stiri Video

Sambata, 18 Aprilie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: McLaren P1 versus McLaren F1 - un comparativ special marca Evo

Jurnaliștii britanici de la revista Evo au reușit să pună în față două modele emblematice McLaren din epoci diferite. Clasicul McLaren F1 este comparat cu futuristul McLaren P1.
Sambata, 18 Aprilie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: BMW 1602e din 1972 a fost primul automobil cu propulsie electrică creat de marca din Bavaria

BMW ne prezintă primul său automobil electric. Aceasta a fost creat în 1972 ca experiment folosind un BMW 1602 și un set de 12 baterii clasice de mașină.
Vineri, 17 Aprilie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Kevin Spacey rememorează cele mai importante roluri ale sale în reclama noului Renault Espace

Pentru reclama noii generaţii Espace, Renault a ales un actor în vogă. Kevin Spacey este în centrul spotului publicitar pentru Espace, rememorând cele mai importante roluri ale sale.
Vineri, 17 Aprilie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Testul suprem al etanşeităţii: cabrioletul Cascada versus 100 de litri de apă sub presiune

Opel Cascada, model vândut sub marca Buick în SUA, ne demonstrează că plafonul din material textil rezistă la cele mai dure teste de presiune.
Joi, 16 Aprilie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Duel pe circuit între două SUV-uri de peste 500 CP: Range Rover Sport SVR versus Porsche Cayenne Turbo

Englezii de la Auto Express au dus pe circuit două SUV-uri de performanţă echipate cu motoare V8 supraalimentate: Range Rover Sport SVR şi Porsche Cayenne Turbo. Câştigătorul comparativului îl găsiţi în clipul de mai sus.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Lexus ne prezintă dansul lui "F", o înfruntare pe circuit între LFA şi RC F

Lexus a organizat o întâlnire de familie între LFA şi RC F pe circuitul Fuji Speedway din Japonia. În mâinile piloţilor profesionişti, modelele sportive ale mărcii nipone şi-au arătat veleităţile într-un mod artistic.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | TV: Filme Spion

VIDEO: Clip spion cu Jaguar F-Pace, primul SUV din istoria englezilor

Jaguar testează intens viitorul F-Pace, primul SUV din istoria mărcii. Sesiunile de testare au loc în nordul îngheţat, acolo unde a şi fost surprins în imagini.
Marti, 14 Aprilie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noii generaţii Audi Q7

Primul test internaţional cu noua generaţie Audi Q7 a avut loc în mediul ostil din Namibia. Jurnaliştii au avut ocazia să testeze câteva exemplare pre-serie ale SUV-ului din Ingolstadt.
Duminica, 12 Aprilie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Talbot-Lago Type 150 CS

Jay Leno ne prezintă un automobil extrem de rar fabricat în 1937 de compania franceză Talbot-Lago. Automobilul prezentat aparține Muzeului Mullin Automotive din California.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Mașina care scrie mesaje văzute din Spațiu

Cât de mare trebuie să fie un mesaj pentru a fi văzut din Spațiu? Răspuns: mai mare decât dimensiunile unui oraș. Hyundai a reușit însă acest lucru, iar fiica unui astronaut i-a trimis un mesaj emoționant tatălui său, aflat pe Stația Spațială.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Hyundai ne arată cum poți porni mașina cu ajutorul telefonului

Hyundai Blue Link, sistemul de conexiune inteligentă dintre telefon, smartwatch sau tabletă și propria mașină, este explicat de marca asiatică într-un clip care ne explică cum poți porni și încălzi mașina iarna înainte de a ieși din casă.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW testează viitorul X1 sub camuflaj pe Nurburgring

BMW se pregătește de lansarea celei de-a doua generații a SUV-ului X1. Deocamdată, un prototip al mașinii a fost surprins la teste dinamice în Germania, pe circuitul de la Nurburgring.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Aprilie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: În culisele unei licitaţii de maşini istorice Mercedes-Benz

Mercedes-Benz şi Bonhams ne invită în spatele cortinei la o licitaţie de maşini istorice pe care orice colecţionar le-ar dori în propriul garaj. Bonus: locul desfăşurării este chiar muzeul mărcii din Stuttgart.
Joi, 09 Aprilie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: O vizită la Douai, fabrica Renault care construieşte noul Espace

Noul Renault Espace este cel mai avansat model construit vreodată de Renault. Marca franceză ne face cunoştinţă cu oamenii care asamblează această maşină chiar la ei acasă: în uzina de la Douai, Franţa.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea singurului Volvo P1800 din Hawaii

John Patterson, un producător de ceasuri din Hawaii, se inspiră din liniile propriului Volvo P1800 pentru a crea propriile produse. Povestea sa ne este prezentată de Petrolicious.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Noul Honda CR-V: Drumul fără sfârşit

Primul spot publicitar pentru recent lansatul Honda CR-V mizeză pe o tehnică de filmare interesantă şi pe un mesaj puternic: "Drumul spre mai bine nu se termină niciodată".
Marti, 07 Aprilie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Noua generaţie Hyundai i20 atrage păreri pozitive

Britanicii au testat noua generaţie a modelului Hyundai i20. Subcompacta sud-coreeană este apreciată de jurnaliştii din Regatul Unit pentru echiparea bogată şi pentru spaţiul interior.
Luni, 06 Aprilie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul supercarurilor supreme: Porsche 918 Spyder vs McLaren P1

După o perioadă îndelungată, în care aproape nici o publicaţie respectabilă nu a aşezat faţă în faţă supercarurile supreme ale momentului, americanii de la Motor Trend au reuşit să aşeze faţă în faţă McLaren P1 şi Porsche 918 Spyder.
Duminica, 05 Aprilie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Povestea unui Ferrari 365 GTB/4 Daytona spusă în stilul Petrolicious

Petrolicious ne spune povestea unui exemplar Ferrari 365 GTB Daytona fabricat în 1973 și aflat în proprietatea unei familii din Marea Britanie.
Sambata, 04 Aprilie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Buick Super Convertible din 1948 convertit în stil Derelict

Jay Leno pune la încercare un Buick decapotabil din 1948 convertit cu mecanică modernă. Sub capotă se află acum un motor provenit de la Corvette ZR1 ce livreză 700 CP.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru