Stiri Video

Joi, 29 Ianuarie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris petrece 42 de minute pe circuit alături cele mai tari maşini pe care le-a testat în 2014

Jurnalistul britanic Chris Harris a avut ocazia să se reîntâlnească cu maşinile lui preferate pe care le-a testat în cursul anului trecut. Echipa de filmare a fost şi ea prezentă la circuitul Algarve din Portugalia, iar rezultatul este savuros
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă animată şi nebună pentru noul Mercedes AMG GT

Mercedes nu va lipsi de la ediţia 2015 a Super Bowl. Pentru a se bucura de atenţia fanilor, germanii au pregătit o reclamă amuzantă, cu un iepure şi o broască ţestoasă. Rolul principal îi revine lui Mercedes AMG GT.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Pierce Brosnan își aduce aminte de rolul lui James Bond în noul spot Kia pentru Super Bowl

Kia a prezentat spotul său pentru Super Bowl, în care joacă celebrul Pierce Brosnan. Clipul ironizează fostul rol de James Bond jucat de actor într-o manieră originală și promovează noul Sorento.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Vizită pe linia de fabricaţie a lui Land Rover Defender

Land Rover îşi va lua adio de la Defender în 2015, dar englezii încă mai au de fabricat un lot al celebrului off-roader lansat în urmă cu şase decenii. În clipul alăturat puteţi urmări o versiune pe scurt a procesului de fabricaţie al acestuia.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Ford ne arată cum a luat naştere conceptul GT

Poate cel mia popular debut de la Salonul Auto de la detroit, noul Ford Gt Concept are parte şi de o prezentare video în detaliu.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă amuzantă pentru BMW i3 la ediţia de anul acesta a Super Bowl

BMW revine la Super Bowl după patru ani de absenţă. Constructorul german a pregătit o reclamă ingenioasă şi amuzantă pentru electricul i3.
Sambata, 24 Ianuarie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Lamborghini Islero din 1968

Jay Leno ne prezintă un model italian rar: Lamborghini Islero din 1968. Doar 125 de exemplare au fost construite între 1968 și 1969, ca urmaș al modelului Lamborghini 400GT
Sambata, 24 Ianuarie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Noul Land Rover Discovery Sport este pus la încercare în Islanda

Americanii de la AutoGuide au călătorit până în Islanda pentru a testa pentru prima dată Land Rover Discovery Sport, cel mai nou SUV din gama producătorului britanic.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Peugeot 308 GT, testat în premieră de AutoExpress

AutoExpress a avut ocazia de a testa noul Peugeot 308 GT, cea mai sportivă versiune de serie a modelului francez. Maşina vine cu 202 cai putere şi cu o ţinută de drum revizuită. Este însă suficient pentru a fi considerat un hot hatch?
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Ford Focus RS - primul teaser care anunţă debutul noului hot hatch

Ford a dezvăluit astăzi primul teaser al viitorului Focus RS, versiunea de performanţă compactei americane de succes. Modelul va fi dezvăluit oficial în data de 3 februarie şi va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Spot plin de istorie pentru promovarea noului Honda/Acura NSX

Honda pune accent pe istoria brandului japonez în primul spot dedicat noii generaţii NSX, care a văzut lumina zilei la Salonul Auto de la Detroit, acum câteva zile.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Made in Sweden. Cel mai nou spot Volvo evocă farmecul ţării de origine a mărcii

Uneori imaginile şi muzica sunt de ajuns pentru ca mesajul să ajungă la destinatar fără ca acesta să înţeleagă limba în care se vorbeşte. Este şi cazul celui mai nou spot semnat Volvo. Made in Sweden.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Ianuarie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Povestea unei Alfa Romeo Giulia 1300 Ti aparte

Petrolicius ne aduce povestea unei Alfa Romeo Giulia 1300 Ti restaurată și modificată în Statele Unite ale Americii de către un pasionat al mărcii.
Sambata, 17 Ianuarie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: BMW Classic ne prezintă legendarul model M535i

BMW Classic ne spune povestea primei berline de clasă mare cu pedigree sportiv care a purtat litera M. BMW M535i a fost lansat în 1980 și folosea un motor cu șase cilindri în linie de 3.5 litri și 218 CP.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno ne prezintă în detaliu una dintre mașinile sale, un Citroen DS din 1971

Pasiunea pentru automobile a celebrului Jay Leno a ajuns și în Franța, americanul având un Citroen DS din 1971 în stare impecabilă, pe care ni-l și prezintă în clipul de mai sus.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Cel mai nou trailer Top Gear este o animaţie cu jucării lego

Sezonul cu numărul 22 al seriei Top Gear va debuta în 25 ianuarie. Până atunci, cei de la BBC au lansat un nou trailer al emisiunii, creat cu jucării Lego.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi ne explică funcţionarea farurilor Matrix LED

Probabil cea mai avansată tehnologie de iluminare LED existentă pe piaţă este explicată pe înţelesul tuturor într-un scurt filmuleţ care îl are în prim plan pe noul Audi TT.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser care anunță lansarea noului BMW Seria 1 facelift

BMW pregătește terenul pentru lansarea noului Seria 1 facelift cu un teaser video foarte scurt, care trădează semnătura optică LED a noilor faruri.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Sistemul multimedia al noului Audi Q7, explicat în detaliu

Un oficial Audi America prezintă în direct de la Salonul Auto de la Detroit tehnologia disponibilă pe noua generație Q7. SUV-ul vine cu un nou sistem multimedia și cu o serie de butoane rearanjate.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: SUV-ul Bentley face o demonstraţie de forţă pe dune

Bentley continuă să promoveze viitorul său SUV. În cel mai nou film de prezentare, viitorul model reuşeşte să urce fără probleme dunele de nisip. Încă un indiciu despre piaţa pe care o ţinteşte Bentley cu SUV-ul său.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru