Stiri Video

Luni, 18 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Compromisul creat pentru cei care îşi doreau un BMW M3 diesel

Steve Sutcliffe a vrut să se convingă de capacităţile noului Alpina D3, creaţia tunerului de casă BMW, care şi-a dorit să ofere clienţilor 345 de cai putere şi un cuplu impresionant, de 700 Nm.
Vineri, 15 Mai 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentarea maşinilor ”vedetă” din filmul Mad Max

Abia lansat pe ecrane la nivel mondial, Mad Max va impresiona cinefilii şi cu o colecţie impresionată de creaţii ciudate pe patru roţi. Sunt aproximativ 130 de maşini care au fost modificate special pentru peliculă.
Vineri, 15 Mai 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Privire în culisele licitaţiilor de maşini istorice

Britanicii de la Evo ne introduc în spatele cortinei celor mai mari licitaţii auto din lume. Bonus: o tură cu una dintre cele mai scumpe maşini vândute vreodată în lume.
Vineri, 15 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: O altfel de demonstraţie off-road cu noul Ariel Nomad

Ariel Nomad este o variantă pentru off-road a deja celebrului Ariel Atom. Deşi a fost creat pentru teren accidentat, modelul nu renunţă la caracterul său sportiv, dat de motorul performant.
Vineri, 15 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Impresiile Autocar de la volanul noului Ford Mustang V8

Autocar a avut prilejul de a testa noua generaţie Ford Mustang pe şoselele din Germania. Noul muscle-car american va fi disponibil şi în Europa, inclusiv pe piaţa din România.
Miercuri, 13 Mai 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Lecţie de fizică cu ajutorul unei maşini

În ce direcţie se mişcă un pendul sau un balon cu heliu agăţate în interiorul unei maşini atunci când aceasta accelerează? Un experiment creat de un american ne explică ce şi de ce.
Miercuri, 13 Mai 2015 | TV: Curse auto

Unbeaten: superba poveste a recordului neegalat al lui Stirling Moss la Mille Miglia 1955

Cursa Mille Miglia din 1955 a setat noi orizonturi pentru orice pilot al vremii. Asta pentru că Stirling Moss a reuşit să parcurgă distanţa de 1000 de mile într-un timp-record care nu a fost egalat niciodată.
Miercuri, 13 Mai 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Ford prezintă noul Mondeo Vignale pe străzile Romei

Ford speră ca prin noul Mondeo Vignale să atragă clienţi care în mod normal s-ar îndrepta spre zona premium a pieţei. Acest film realizat în Roma ne prezintă câteva dintre avantajele versiunii de top a lui Mondeo.
Miercuri, 13 Mai 2015 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi A4, spionat pe Nurburgring

Una dintre cele mai aşteptate apariţii din gama Audi în acest an, noul A4, este testat asiduu de inginerii mărcii pe circuitul de la Nurburgring. deocamdată, doar în versiune camuflată.
Miercuri, 13 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: O testare independentă a sistemelor de frânare automată la impactul iminent cu pietonii

Nemţii de la AMS au probat sistemele de frânare automată la impactul iminent cu pietonii pentru a le încerca reacţiile şi comportamentul. Rezultatele arată că sistemul este încă la prima generaţie şi nu funcţionează la fel de bine pe toate modelele.
Marti, 12 Mai 2015 | TV: Underground

VIDEO: 0-360 km/h cu Koenigsegg One:1

Koenigsegg One:1 ne demonstrează că poate să ajungă la 360 km/h cu benzină normală de la pompă. Pentru a atinge viteza maximă, de 440 km/h, supercarul suedez trebuie să fie alimentat cu etanol E85.
Marti, 12 Mai 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Pilotul săptămânii vine din Polonia: continuă raliul deşi i-a căzut volanul în braţe

Deşi îi sare volanul în mijlocul probei speciale, un pilot de raliuri din Polonia continuă să ruleze virând din butuc. Un exemplu de dedicare sau inconştienţă?
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Mai 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Sebastien Loeb atacă Nürburgring Nordscheife cu Citroen C-Elysee WTCC

Nonuplul campion WRC Sebastien Loeb atacă circuitul german Nürburgring la bordul modelului său de competiţie, Citroen C-Elysee WTCC în pregătirea etapei de campionat pe acest circuit.
Marti, 12 Mai 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea colecţionarului secret: omul care deţine 45 de modele clasice BMW

Undeva în California, există un om care are o colecţie de 45 de modele clasice BMW. În ciuda anvergurii impresionante a colecţiei sale, posesorul vrea să rămână anonim, dar şi-a împărţit o parte din bucurii cu lumea întreagă.
Luni, 11 Mai 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Porsche explică senzaţiile pe care le au piloţii într-o cursă de anduranţă la Spa Francorschamps

Rollercoasterul din Ardeni, aşa cum este supranumit circuitul de la Spa Francorschamps, ne este descris de Porsche într-un clip care evocă performanţele echipei de uzină a mărcii în cursa de 6 ore care a avut loc în acest an.
Duminica, 10 Mai 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Nissan ne explică de ce modelul GT-R LM Nismo folosește tracțiunea față pentru cursa de anduranță de la Le Mans

La ediția din acest a cursei de anduranță de la Le Mans, Nissan va concura cu un model cu tracțiune față. Specialiștii mărcii ne explică avantajele acestui sistem.
Duminica, 10 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Ariel Nomad, cel mai ciudat automobil dedicat off-road-ului, este pus la încercare

Jurnaliștii britanici de la Auto Express au pus la încercare modelul Ariel Nomad, un automobil dedicat terenului accidentat, derivat din celebrul Ariel Atom.
Joi, 07 Mai 2015 | TV: Istorice

VIDEO: BMW celebrează noul Seria 3 facelift printr-un clip care ne duce în istoria modelului

Noul BMW Seria 3 facelift, model prezentat oficial astăzi, este un bun motiv să ne amintim de istoria unuia dintre cele mai iubite modele BMW din toate timpurile.
Joi, 07 Mai 2015 | TV: Teste

VIDEO: Englezii testează spiritul de aventură al noului Seat Leon X-perience

AutoExpress a vrut să vadă ce crede publicul larg despre noul Seat Leon X-perience. Motiv pentru care a pus în scenă un altfel de test, la finalul căruia un simplu utilizator a subliniat esențialul.
Miercuri, 06 Mai 2015 | TV: Reclame

VIDEO: BMW Seria 6 Gran Coupe poate impresiona chiar şi astronauţii

BMW Seria 6 Gran Coupe a primit un facelift, promovat printr-un spot publicitar care îşi doreşte să sublinieze trăsăturile estetice ale coupe-ului cu patru uşi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru