Stiri Video

Miercuri, 16 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noul Dacia Duster facelift

Dacia pregăteşte lansarea noului Duster facelift. SUV-ul românesc primeşte prima sa reclamă oficială, menită să scoată în evidenţă personalităţile diferite ale modelului.
Marti, 15 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Infiniti Q50, rivalul lui BMW Seria 3

AutoExpress ne aduce primele impresii de la volanul noului Q50, urmaşul vechiului G37. Modelul îşi propune să se bată cu nume grele din segment, BMW Seria 3 şi Audi A4, dar oare poate?
Marti, 15 Octombrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ intern de înaltă clasă - Ford GT40, Ford GT70 şi Ford GT

Testele comparative dau de obicei un câştigător. De această dată, însă, comparaţia între trei legende ale aceleiaşi mărci nu ne arată decât motivul pentru care sigla GT este atât de iubită de fanii mărcii Ford.
Marti, 15 Octombrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Secretele dezvoltării unui prototip pentru clasa regină în Le Mans 24h

Porsche ne explică care sunt stagiile prin care trece un prototip de Le Mans încă înainte ca el să existe. Germanii îşi fac astfel încălzirea pentru redebutul în clasa LMP1 în cea mai cunoscută cursă de anduranţă a lumii.
Luni, 14 Octombrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Poate noul Lexus IS să ţină pasul cu BMW Seria 3 şi Audi A4?

Cel mai nou comparativ AutoExpress încearcă să răspundă la întrebarea: „”Poate noul Lexus IS să iasă din umbra rivalilor săi germani, BMW Seria 3 şi Audi A4?”. Răspunsul îl aflaţi în imaginile următoare.
Vineri, 11 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Michael Schumacher, actor principal în cel mai recent spot S-Klasse

Septuplul campion mondial de Formula 1 continuă colaborarea cu Mercedes-Benz, apărând într-un spot care subliniază sistemele de asistenţă de la bordul noii generaţii Mercedes-Benz S-Klasse.
Joi, 10 Octombrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ amuzant între taxiul din New York şi cel din Tokyo

Jurnaliştii publicaţiei AutoExpress au realizat un comparativ amuzant între două modele Nissan. Unul deserveşte serviciul de taximetrie din Tokyo, Japonia, iar celălalt urmează să înlocuiască galbenele taxiuri clasice din New York.
Joi, 10 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: De ce îşi cumpără bărbaţii coupe-uri? BMW Seria 4 răspunde

Divizia americană a celor de la BMW a publicat un scurt clip publicitar pentru noul Seria 4. Modelul coupe răspunde foarte sugestiv întrebării: „De ce îşi cumpără bărbaţii coupe-uri?”
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Citroen Grand C4 Picasso

Pentru cei care se gândesc deja cum să îşi lărgească familia, britanicii de la AutoExpress au testat noul Citroen Grand C4 Picasso.
Luni, 07 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Doi luptători de sumo fac reclamă la sistemul Ford de protecţie a uşilor

Ford a brevetat un sistem inteligent de protecţie a uşilor. Acesta constă într-un suport de plastic, care se fixează pe uşă şi previne zgârierea portierei de celelate maşini. Reclama următoare, deşi amuzantă, explică perfect utilitatea.
Duminica, 06 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează noul Ford Focus ST

Celebrul Jay Leno pune la încercare cel mai recent hothatch produs de Ford. Este vorba de noul Focus ST de 250 cai putere.
Vineri, 04 Octombrie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: "Porsche înseamnă libertate"

Magnus Walker, deţinătorul mărcii de îmbrăcăminte Urban Outlaw, este unul dintre marii fani Porsche ai lumii. Cum se vede marca şi modelul 911 prin ochii unui pasionat? Vedem în clipul următor, realizat de XCARFilms.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Călătorie în casa groazei în primul spot pentru noul Nissan Note

Noul Nissan Note şi-a schimbat complet profilul, devenind un hatchback adevărat în loc de monovolumul cu care ne-am obişnuit. Primul spot din Marea britanie pune accent pe tehnologia de la bord.
Vineri, 04 Octombrie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Paintball cu Audi RS6 Avant şi fostul Stig

Ben Collins, fostul "Stig" de la Top Gear, a participat la un meci inedit de paintball, acesta aruncând baloane cu vopsea de la bordul unui RS6 Avant, în timp ce competitorul său era pieton. Câştigătorul îl vedeţi în clipul de mai sus.
Joi, 03 Octombrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Viitoarele BMW M3 şi M4 îşi încordează muşchii pe Nurburgring

BMW pregăteşte terenul pentru lansarea modelelor M3 şi M4. Înainte de prezentarea lor oficială în cadrul Salonului Auto de la Detroit, modelele îşi fac încălzirea pe Nurburgring.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Disecţie educativă pe noul Porsche 918 Spyder

Porsche ne ajută să pătrundem mai bine tainele noului 918 Spyder cu o disecţie în amănunt. Operaţia ne poartă dincolo de caroseria supercarului, în inima ansamblului hibrid.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Lamborghini Gallardo LP570-4 Squadra Corse se dezlănţuie pe circuit

Italienii de la Lamborghini au prezentat primul clip al lui Gallardo LP570-4 Squadra Corse pe circuit. Reclama se concentrează pe emoţiile generate de acest model.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Şapte generaţii ale lui Porsche 911 cântă o simfonie în cheia boxer

Porsche aniversează 50 de ani de existenţă ai modelului 911 printr-un clip care turează motoarele celebrului model german pentru încântarea fanilor săi.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează şi admiră noul Alfa Romeo 4C

Steve Cropley, unul dintre seniorii publicaţiei britanice Autocar, testează resursele noului Alfa Romeo 4C pe circuit. Cropley enunţă avantajele şi dezavantajele celui mai important Alfa Romeo din ultimele decenii.
Marti, 01 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Nissan 370Z Nismo se întrece cu un paraşutist

Performanţele dinamice ale lui Nissan 370Z Nismo sunt puse la încercare într-o întrecere cu un om echipat cu un costum aerodinamic. Cine va coborî mai repede muntele?
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru