Stiri Video

Marti, 10 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Test complet cu Toyota GT86

Unul dintre cele mai reuşite teste video cu noul Toyota GT86 este realizat de Nino Karotta. Maşina îl duce pe Nino dintr-o parte în cealalta a Europei.
Marti, 10 Iulie 2012 | TV: Trailere

VIDEO: Noul Mazda6 - primul teaser video

Mazda ne prezintă într-un clip-teaser misterios faţa noii generaţii Mazda6. Modelul japonez primeşte linia de design Takeri, care caracterizează şi recentul CX-5.
Marti, 10 Iulie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot pentru Dodge Dart - introducere în dezvoltarea unei maşini

Care sunt etapele prin care trec producătorii auto atunci când trebuie să dezvolte un nou model? primul spot pentru Dodge Dart - fratele sedan american al lui Alfa Romeo Giulietta - ne explică amuzant câţiva dintre aceşti paşi importanţi.
Marti, 10 Iulie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Spot plin de emoţie al celor de la BMW - "Sentimentul rămâne"

Ce înseamnă să stai la volanul unui BMW? Marca germană încearcă să ne explice faptul că sentimentul pe care îl ai atunci când conduci un model bavarez nu te părăseşte niciodată.
Luni, 09 Iulie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Ken Block prezintă Gymkhana 5 - aventuri în San Francisco

Ken Block a realizat un nou clip promoţional din seria Gymkhana. Al cincilea episod vizitează oraşul San Francisco şi le oferă spectatorilor un spectacol pe cinste.
Luni, 09 Iulie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă fierbinte (la propriu) pentru noul Subaru BRZ

Subaru BRZ e cu adevărat un model "hot". Acesta este mesajul pe care producătorul japonez îl transmite în cel mai recent spot pentru modelul său sport.
Vineri, 06 Iulie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Lexus explică de ce unul dintre motto-urile proprii este "Creating Amazing"

Prin ce iese în evidenţă Lexus în industria auto mondială? Clipul următor, prezentat de compania japoneză în Statele Unite, explică principalele atuuri ale mărcii.
Vineri, 06 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primele imagini cu Volvo S60 Polestar, rivalul de 508 CP al lui BMW M3

Curioşi să vedeţi şi să auziţi noul Volvo S60 Polestar? Un prim test suedez al modelului special Volvo este acum online.
Vineri, 06 Iulie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Mini salută într-un mod inedit sportivii britanici de la Olimpiadă

De câte exemplare Mini e nevoie pentru a cânta la claxoane imnul Angliei? Ne răspunde chiar constructorul britanic într-un clip amuzant.
Joi, 05 Iulie 2012 | TV: Tuning

VIDEO: Plimbare la 320 km/h cu un Volkswagen Golf II de 641 CP

Tunerii de la Boba Motorsport au prezentat un test de viteză organizat pe o autostradă din Germania cu versiunea lor a lui Volkswagen Golf II. Modelul dezvoltă 641 CP şi are nu motor de 2.0 litri supraalimentat.
Joi, 05 Iulie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Duel aşteptat în clasa compactă - liniuţă între Megane RS şi noul Focus ST

Renault Megane RS Cup (265 CP) a fost pus faţă în faţă cu noul Ford Focus ST (250 CP) pentru un duel pe 400 de metri. Cine câştigă?
Miercuri, 04 Iulie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Un buldoexcavator distruge fără milă o Skoda Superb

Un exemplar aparent nou al sedanului Skoda Superb este supus unei torturi crunte de un buldoexcavator şi un motostivuitor. Cele două utilaje fac echipă pentru a distruge complet modelul ceh.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Iulie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes C-Klasse, spionat în Dubai

Mercedes testează comportamentul viitorului C-Klasse în clima aspră din Dubai. Două prototipuri au fost deja surprinse testând pe o autostradă.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă ingenioasă a tehnologiei hibride de la Toyota

Agenţia Saatchi & Saatchi din Italia a creat un spot pentru japonezii de la Toyota pentru a sublinia importanţa tehnologiei avansate în lumea modernă. Spotul ingenios a fost regizat de Xavier Mairesse.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser video pentru viitorul Jaguar F-Type

Jaguar continuă să se pregătească de lansarea celui mai nou model din gama proprie: roadsterul F-Type. Deocamdată, vedem încă un teaser care prezintă câteva dintre detaliile modelului britanic.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Şoferul unui Logan ne arată ce păţeşti dacă nu te asiguri când depăşeşti

Şoselele din Rusia. Locul în care au loc sute de incidente în fiecare zi, multe imortalizate de camerele video montate pe bord. De data aceasta, reacţia şoferului care filma nu a fost potrivită.
Marti, 03 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Renault Clio 4, explicat de designerii săi

Echipa de design renault condusă de Laurens van der Acker explică originile şi logica liniilor noului Clio 4. Modelul francez se inspiră din conceptul DeZir.
Marti, 03 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Renault Clio 4 - beauty shots

Renault a publicat primul clip de prezentare al noului Clio. Acesta se concentrează pe sublinierea liniilor estetice exterioare ale modelului francez.
Marti, 03 Iulie 2012 | TV: Diverse

Nissan Leaf stabileşte un record de viteză în marşarier

Pilotul Terry Grant a reuşit să stabilească un record la Festivalul Vitezei de la Goodwood, urcând tot traseul în marşarier la bordul unui Nissan Leaf în două minute şi trei secunde.
Marti, 03 Iulie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: O nouă dovadă de agresivitate în traficul din Rusia

În Rusia a devenit deja un obicei să umbli înarmat pe şosele. Imaginile următoare demonstrează că şoferii sunt pregătiţi pentru orice.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru