Stiri Video

Luni, 17 Noiembrie 2014 | TV: Underground

VIDEO: Gymkhana 7. Un nou episod al spectaculoasei serii semnate de Ken Block

Al şaptelea episod al seriei Gymkhana îl pune faţă în faţă pe Ken Block cu oraşul Los Angeles. În plus, aliatul său nu mai e o Fiesta, ci un Mustang ceva mai special...
Luni, 17 Noiembrie 2014 | TV: Underground

VIDEO: 16 minute de drifturi pe ploaie pe Nurburgring

Varianta lungă a circuitului de la Nurburgring devine foarte atrăgătoare pentru fanii drifturilor spectaculoase imediat după ce ploaia îşi face apariţia.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Cum se pronunţă corect "Murciélago?"

Numele unuia dintre cele mai cunoscute modele Lamborghini se pronunţă uşor diferit decât credeai. Pentru a ne corecta de acum înainte, un american ne explică exact pronunţia numelui sportivei italiene.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Autocar are parte de un test spectaculos cu Citroen DS3 WRC

Steve Sutcliffe își leagă centura la volanul actualului Citroen DS3 WRC, mașina cu care francezii concurează în Campionatul Mondial de Raliuri. Experiența lui este mai mult decât savuroasă.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes Sprinter 4x4, probă de forță în off-road

Chiar dacă este un vehicul utilitar prin definiție, Mercedes Sprinter are și o versiune 4x4, capabilă să abordeze trasee dificile de off-road.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Impresiile Autocar despre primul supercar olandez: Vencer Sarthe

Steve Sutcliffe a avut ocazia de a conduce pentru publicația britanică Autocar un supercar neobișnuit. Se numește Vencer Sarthe și este construit în Olanda. Impresiile lui sunt surprinzătoare.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Ferrari 458 Speciale Aperta, noul cabrio al italienilor, testat în ploaie cu acoperişul decapotat

Aproape oricine s-ar afla la volanul unei decapotabile pe timp de ploaie ar ridica plafonul atunci când ar curge primele picături din cer. Nu şi englezii de la Evo, mai ales când testează un model deosebit - 458 Speciale Aperta.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | TV: Funny

VIDEO: Duel nebun pe circuit: cel mai rapid camion Volvo vs. Koenigsegg One:1

Tiff Needell pune faţă în faţă două automobile complet diferite într-un comparativ inedit: supercar-ul Koenigsegg One:1 şi Volvo FH, un camion care se laudă cu un motor inspirat din cele ale maşinilor de curse.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Cum se vede o rafală AK-47 asupra maşinii tale blindate?

V-aţi întrebat vreodată cum se vede o ploaie de gloanţe dintr-o maşină blindată? Răspunsul vine de la Texas Armoring Corporation, o companie care are atâta încredere în maşinile sale blindate, încât îl aşează pe preşedintele firmei pe scaunul şoferului.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Umor negru în cel mai nou spot împotriva consumului de alcool la volan

Britanicii aniversează 50 de ani de la difuzarea primului spot împotriva consumului de alcool la volan. La ei, numărul deceselor în urma accidentelor cauzate de şoferi care au băut a scăzut de la 1.640 la 230 în 50 de ani, dar încă nu este zero.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Ferrari California T, tur de forţă pe Col de Turini şi străzile din Monte Carlo

Ferrari a lansat un clip de promovare pentru noul California T, versiunea revizuită anul acesta a supercarului. Şi ce modalitate mai bună de a promova un supercar Ferrari, decât un tur pe Col de Turini şi apoi pe străzile din Monte Carlo.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: O reclamă Lexus ironizează noul BMW i3 în Statele Unite

Lexus şi-a dorit să promoveze actualul CT200h printr-o reclamă care ironizează dur noul BMW i3. Deşi se leagă de autonomia modelului german, japonezii uită că i3 poate fi cumpărat şi cu un motor auxiliar pe benzină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Noiembrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Noul Subaru WRX STI, o mașină pentru cei care nu se sperie ușor

Britanicii au urcat deja la volanul noului Subaru WRX STI. Așa cum ne așteptam, modelul japonez este o adevărată mașină de raliu adaptată pentru stradă. De aici și exclamațiile din testul următor.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Carbuyer pune la încercare noul Citroen C4 Cactus

Britanicii de la Carbuyer au testat noul Citroen C4 Cactus și ne oferă concluzii detaliate despre originalul model din Franța.
Sambata, 08 Noiembrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno ne prezintă Panoz Esperante Spyder

Jay Leno pune la încercare un prototip creat de marca Panoz: Esperante Spyder. Panoz este un producător de serie mică, celebru pentru prezența în cursele de anduranță.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între Mercedes S63 AMG şi Porsche Panamera Turbo S

AutoExpress a pus în scenă un comparativ de zile mari. Pe scenă au urcat cele mai puternice limuzine ale momentului, ambele din Stuttgart: Mercedes S63 AMG şi Porsche Panamera Turbo S.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Adrenalină la superlativ în primul test al noului Mercedes S-Klasse Coupe

AutoExpress a avut deja ocazia de a testa noul Mercedes S-Klasse Coupe. Modelul vine să ofere o alternativă mai sportivă la actualul S-Klasse, fără a abandona detaliile premium.
Luni, 03 Noiembrie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Claudiu David prezintă noul BMW X6 M într-un clip oficial al mărcii germane

Cel mai nou model din gama M a celor de la BMW, noul X6 M, este prezentat într-un clip oficial de marca germană. "Prezentatorul" este Claudiu David, pilot de raliuri şi instructor oficial al brandului bavarez.
Duminica, 02 Noiembrie 2014 | TV: Trailere

VIDEO: Furious 7 - primul trailer oficial pentru al șaptelea film din seria Fast and Furious

Primul trailer oficial pentru Furious 7 a fost lansat și ne arată la ce să ne așteptăm de la al șaptea film din celebra serie Fast and Furious. Premiera mondială va avea loc pe 3 aprilie 2015.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Porsche Performance Drive 2014: rezumatul aventurii româneşti de la Marea Neagră la Marea Caspică

România a încheiat Porsche Performance Drive 2014 pe locul al doilea dintre cele 14 echipaje participante la concurs. Automarket a reprezentat ţara noastră într-o aventură care cu greu poate fi descrisă de filmuleţul următor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru