Stiri Video

Marti, 24 Iulie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Dacia Logan, spionat în timpul testelor finale

Noua generaţie Dacia Logan se află în ultima fază de testare. Fotografii spioni de la Carparazzi au reuşit să surprindă modelul românesc pe film, în timpul testelor.
Luni, 23 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Subaru ne explică de ce alege să folosească motoare boxer

Subaru a realizat un film interesant despre motorul boxer, motivându-si astfel decizia de a folosi în continuare acest tip de arhitectură. Imaginile japonezilor explică pe înţelesul tuturor avantajele unui boxer.
Luni, 23 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Clip de prezentare oficial pentru primul model Audi sportiv cu motor diesel: SQ5

Audi SQ5 este primul model ce poartă litera S rezervată modelelor sportive, dar are sub capotă un motor diesel. Audi ne prezintă un mic clip dinamic de prezentare a SUV-ului sport.
Luni, 23 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Un clip de prezentare pentru BMW M135i

BMW a publicat astăzi un nou clip oficial al versiunii de performanţă M135i, dezvoltată pe baza actualului Seria. Modelul oferă 320 de cai putere şi 450 de Nm.
Vineri, 20 Iulie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Keiichi Tsuchiya scoate untul din Toyota GT-86

Divizia britanică a mărcii Toyota a organizat o competiţie pentru fanii lui GT-86. Invitatul de onoare a fost Keiichi Tsuchiya, supranumit şi Drift King.
Vineri, 20 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW M6 - prezentarea oficială

BMW a publicat un clip de prezentare a noului M6, cea mai puternică versiune dezvoltată pe Seria 6
Vineri, 20 Iulie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Michael Schumacher şi Nico Rosberg asamblează un motor Mercedes-Benz AMG

Michael Schumacher a făcut o vizită la uzina Mercedes AMG din Affalterbach alături de coechipierul său, Nico Rosberg. Cei doi au asamblat un motor AMG, care a primit semnăturile lor.
Joi, 19 Iulie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Inconştienţa şoferilor polonezi, rezumată în 11 minute de manevre periculoase

Credeaţi că numai în România se întâmplă să vedeţi şoferi mergând pe contrasens pe autostradă? Aflaţi că în polonia lucrurile stau şi mai rău. O demonstrează imaginile următoare, făcute publice de poliţia poloneză.
Joi, 19 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Subaru BRZ îşi încordează muşchii pe insula fără limită de viteză

Un test cu Subaru BRZ puţin mai altfel. Cam aşa poate fi deschis reportajul următor, filmat pe Insula Man, acolo unde nu există limite de viteză, dar nici statistici roz privind accidentele de circulaţie.
Joi, 19 Iulie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Volkswagen Golf R Cabriolet, surprins fără camuflaj

Volkswagen testează versiunea decapotabilă a lui Golf R. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Paris şi are un motor de 270 CP şi 350 Nm, care îi asigură un sprint 0-100 km/h în mai puţin de şase secunde.
Joi, 19 Iulie 2012 | TV: Underground

VIDEO: "Liniuţă" fantastică - Nissan GT-R de 1100 CP vs. Porsche 911 de 950 CP

Ruşii au reuşit să pună faţă în faţă peste 2000 de cai putere în total într-un duel cu adevărat interesant: Un GT-R şi un 911 ultratunate.
Joi, 19 Iulie 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum se montează geamurile laterale pe noul Renault Twizy

Renault Twizy este unul dintre modelele electrice revoluţionare. marele său dezavantaj? În versiunea de bază vine fără geamuri laterale şi nu te poate proteja astfel împotriva ploii. Cineva a găsit însă o soluţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un copil cade dintr-un microbuz şcolar în Rusia

Un nou accident din Rusia. De această dată cu un final mai puţin tragic. Un copil cade dintr-un microbuz şcolar însă este evitat la timp de celelalte maşini din trafic.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | TV: Trailere

VIDEO: Mazda ne prezintă stopurile noii generaţii Mazda6

Mazda continuă să îşi ţină fanii ca pe jar cu un nou teaser video al viitorului său sedan mediu. Imaginile de astăzi trădează stopul noii generaţii Mazda6.
Marti, 17 Iulie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă în stil Hollywood pentru noul Mercedes-benz GL

Uneori, spoturile mai lungi de 30 de secunde te plictisesc la maximum. Ei bine, Mercedes a reuşit să gândească o reclamă de aproape patru minute care te ţine cu sufletul la gură.
Marti, 17 Iulie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Peugeot 5008 se promovează în Anglia cu ajutorul veveriţei din seria Ice Age

Cum ar fi dacă veveriţa din Ice Age şi-ar căuta clasica ghindă într-o maşină? Peugeot profită de colaborarea cu producătorii seriei Ice Age şi îl pun pe Scrat într-un 5008.
Marti, 17 Iulie 2012 | TV: Underground

Liniuţă hot hatch: Opel Astra OPC vs. Renault Megane RS 265 Cup

Cu o zonă din ce în ce mai populată peste 250 de cai putere, segmentul hatchback-urilor ultrasportive oferă multe variante de duel. Astăzi vedem Astra OPC versus Megane RS în "interpretarea" britanicilor de la Evo.
Marti, 17 Iulie 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Seat Leon va avea blocuri optice exclusiv cu LED-uri

Seat a prezentat astăzi un clip care descrie modul în care sunt compuse blocurile optice ale noului Leon. Modelul spaniol are exclusiv lumini LED.
Luni, 16 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Ferrari 612 Scaglietti, secţionat de un stâlp în Rusia

Şoferul unui Ferrari 612 Scaglietti a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un stâlp de pe marginea şoselei. Omul din spatele volanului a scăpat cu câteva răni uşoare, însă ceilalţi trei pasageri au scăpat nevătămaţi.
Luni, 16 Iulie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Audi reinventează showroom-urile - primul Audi City se deschide la Londra

Showroom-urile clasice cu care suntem obişnuiţi nu vor mai avea viaţă lungă în era tehnologiei avansate. Audi reinventează showroom-ul şi deschide la Londra primul Audi City: o reprezentanţă complet diferită.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru