Stiri Video

Joi, 30 Octombrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noii generaţii Ford Mondeo

Britanicii de la AutoExpress au publicat un test cu noua generaţie a modelului Ford Mondeo. Deşi a fost lansat în SUA de mai bine de doi ani, modelul ajunge abia acum în Europa, dar promite să fie superior fratelui american.
Joi, 30 Octombrie 2014 | TV: Trailere

VIDEO: Honda Civic Type R - primul spot al noii generaţii

Honda continuă să ne aducă tot mai aproape de lansarea noii generaţii Civic Type R. Hot-hatch-ul japonez este aşteptat să îşi facă apariţia la finalul acestui an.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Probă de forţă: Ferrari 458 Italia Speciale bate McLaren 650S şi Porsche 911 GT3

Autocar a pus în scenă un nou comparativ de senzaţie. De această dată Steve Sutcliffe are şansa de a conduce la limită noile Mclaren 650S, Ferrari 458 Italia Speciale şi Porsche 911 GT3.
Marti, 28 Octombrie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Chrysler 200 se promovează ca un produs japonez pentru a sugera calitatea

Chrysler a găsit o nouă soluţie prin care intenţionează să îşi promoveze noul 200. Americanii fac aluzie la maşinile japoneze, doar pentru a sugera că la Detroit se construiesc maşinile fiabile.
Marti, 28 Octombrie 2014 | TV: Trailere

VIDEO: Vedetele Top Gear promit noi aventuri în trailerul filmului „The Perfect Road Trip 2”

Richard Hammond şi Jeremy Clarkson sunt protagoniştii celui de-al doilea film „The Perfect Road Trip”, desfăşurat de-a lungul coastei Amalfi, în Italia. Primul trailer stârneşte deja interesul pentru povestea celor doi eroi Top Gear.
Luni, 27 Octombrie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Jim Carrey parodiază reclamele lui Matthew McConaughey pentru Lincoln

Ştim cu toţii că Matthew McConaughey a semnat un contract cu Lincoln şi promovează brandul american. Ce nu ştim este că Jim Carrey parodiază excepţional reclamele actorului care a fost recompensat cu un Oscar anul acesta.
Luni, 27 Octombrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii despre noua generaţie Hyundai i20

O publicaţie britanică a cerut părerea unor simpli şoferi despre noua generaţie Hyundai i20. modelul coreean oferă impresii pozitive în general, dar există loc şi de îmbunătăţiri.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Încercare de a dovedi că Honda CR-V nu are tracţiune integrală. Honda contestă testul şi oferă explicaţia

O publicaţie suedeză a vrut să demonstreze tuturor că Honda CR-V nu este o maşină cu tracţiune integrală. Honda se apără şi susţine că testul nu simulează condiţii din viaţa reală, deci este irelevant, iar setarile au rolul de protectie a diferenţialului.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser care anunţă lansarea noilor BMW X5 M şi BMW X6 M

BMW a publicat un teaser video al viitoarelor versiuni de performanţă X5 şi X6. Potrivit unor surse neoficiale, lansarea noilor X5 M şi X6 M este aşteptată luna viitoare, în cadrul Salonului de la Los Angeles.
Joi, 23 Octombrie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Audi Q3 demonstrează că poate parca oriunde

Pentru a promova noul sistem de asistenţă la parcare, dar şi pentru a arăta tuturor că micul Q3 poate păcăli chiar şi un loc îngust, Audi a pregătit un spot publicitar ingenios.
Luni, 20 Octombrie 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Audi a reuşit imposibilul: un Audi RS7 "s-a pilotat" singur pe Hockenheim

Un Audi RS7 face un tur în regim de cursă pe Hockenheim. Nimic special până aici. Totuşi, maşina nu a avut şofer, pilotându-se singură cu ajutorul tehnologiei dezvoltate de marca germană.
Sambata, 18 Octombrie 2014 | TV: Istorice

VIDEO: BMW Classic ne prezintă modelul 1600GT din 1967

BMW 1600GT din 1967 este un model clasic extrem de rar. Mașina a fost construită inițial de compania Glas din Dingolfing, firmă achiziționată de BMW în 1966.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Octombrie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Noul Ford Mustang, forţat să-şi apere coroana în faţa lui Chevrolet Camaro

Pentru cei care îşi doresc un muscle-car american adevărat există puţine soluţii. Prima dintre ele este etalonul Ford Mustang, ajuns la a doua generaţie, iar a doua este Chevrolet Camaro. Un duel la sânge tranşează victoria.
Vineri, 17 Octombrie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă pentru BMW M4, interzisă în Marea Britanie pentru că încurajează şofatul agresiv

BMW M4 a fost lansat în Marea Britanie cu un spot de promovare proaspăt, care a fost însă interzis de către englezi pentru că încuraja şofatul agresiv şi nu face o diferenţiere între utilizatorul normal şi pilot.
Joi, 16 Octombrie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă spectaculoasă: Porsche 918 Spyder, McLaren P1 şi un invitat surpriză

Autocar a decis să aşeze faţă în faţă cele mai puternice supercaruri ale momentului: Porsche 918 Spyder, McLaren P1 şi la Ferrari. Cum Ferrari a refuzat să ofere o maşină, la duel a fost invitat un personaj surpriză.
Marti, 14 Octombrie 2014 | TV: Interviu

VIDEO: Designerul noii generaţii Skoda Fabia explică liniile celui mai nou model din gama cehilor

Jozef Kaban, designerul-şef al mărcii Skoda, ne explică noile linii de design ale noii generaţii ale unuia dintre cele mai populare modele din gamă: Fabia.
Marti, 14 Octombrie 2014 | TV: Underground

VIDEO: Distracţie pe gheaţă şi zăpadă cu trei maşini din gama AMG

Mercedes-Benz şi divizia AMG au profitat de zăpada din emisfera sudică pentru a provoca patru snowboarderi profesionişti din Noua Zeelandă la joacă. Ce a ieşit vedeţi în clipul următor.
Marti, 14 Octombrie 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Audi ne arată o altă faţă a maşinilor autonome: taxi ride pe Hockenheim fără pilot

Audi pregăteşte o poveste prin care ne demonstrează capabilităţile autonome ale unui Audi A7. Totul are loc pe circuitul din Hockenheim, iar pe scaunul din dreapta se află pasageri care participă la experienţa vieţii.
Luni, 13 Octombrie 2014 | TV: Curse auto

VIDEO: Final de infarct în cea mai importantă cursă anuală din motorsportul australian

După ce Jamie Whincup a condus 160 de tururi la cursa de 1000 de kilometri de la Bathurst în cadrul Campionatului V8 Supercars, Chaz Mostert a preluat conducerea în ultimul tur şi a câştigat cursa.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | TV: Istorice

VIDEO: BMW Classic ne prezintă modelul 327 din 1937

Un model clasic din istoria mărcii din Munchen, BMW 327 este considerat primul model bavarez care a abordat un design fluid renunțând la liniile pătrățoase folosite în anii '30.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru