Stiri Video

Marti, 15 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Exemplu de inconştienţă în România: Transportul pasagerilor în portbagaj

Un şofer din Cluj a fost surprins transportând patru copii în portbagajul maşinii sale. De parcă n-ar fi fost suficient, acesta a virat stânga fără să se asigure, fiind la un pas de a fi zdrobit de un TIR care îl depăşea, totul peste o linie continuă.
Marti, 15 Mai 2012 | TV: Underground

VIDEO: Tony Hawk sare cu skateboard-ul peste un Lexus LF-A

Tony Hawk, celebrul skateboarder american, a amenajat o rampă ad-hoc pentru a sări peste un Lexus LF-A. Cei de la Lexus i-au aplaudat reuşita, deşi nu aveau idee despre planurile sale.
Marti, 15 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un camionagiu adoarme la volan şi distruge un şir de stâlpi în câteva secunde

Un camionagiu din Rusia a fost surprins de un alt şofer după ce a adormit la volan şi a început să piardă controlul direcţiei. Acesta nu a fost trezit nici măcar de claxoanele şoferilor din jur şi a trecut la milimetru pe lângă un tir de pe contrasens.
Marti, 15 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Accident stupid cu un Lamborghini Gallardo - şoferul pierde controlul şi ajunge între două maşini

Nu-i uşor să conduci un Lamborghini. Odată cu puterea ridicată dezvoltată de un asemenea model, şoferul este mereu tentat să calce acceleraţia. Iată ce se întâmplă când şoferul pierde controlul în oraş.
Marti, 15 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Audi RS4 Avant îşi arată muşchii pe o şosea de munte

Audi a filmat noua generaţie RS4 Avant pe un traseu montan, menit să scoată în evidenţă veleităţile sportive ale break-ului, care dezvoltă 450 de cai putere şi 430 Nm.
Marti, 15 Mai 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru Dacia Lodgy este una amuzantă

Renault rulează de ceva timp în Franţa o reclamă pentru Dacia Lodgy. Monovolumul românesc este promovat printr-un spot amuzant şi inteligent.
Luni, 14 Mai 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă incintantă pentru Fiat Palio în Argentina

Fiat promovează modelul Palio pe piaţa din Argentina printr-o reclamă cel puţin incitantă, care ne aminteşte de spoturile înregistrate de Catrinel Menghia pentru marca Abarth.
Luni, 14 Mai 2012 | TV: Underground

VIDEO: Liniuţă între noul BMW M5 şi vechiul Audi RS6

Noua generaţie BMW M5 se aşează la start alături de vechiul Audi RS6. Rivalitatea modelelor germane se consumă într-o cursă de accelerare, la finalul căreia nu poate exista decât un singur câştigător.
Luni, 14 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes AMG te învaţă să pilotezi pe gheaţă în Elveţia

Mercedes AMG organizează în fiecare an, în Alpii elveţieni, cursuri de pilotaj pentru fanii brandului. Cum arată o zi petrecută alături de modelele AMG pe circuitul de gheaţă, vedeţi în imaginile următoare.
Luni, 14 Mai 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Cum se transportă cafeaua de dimineaţă cu Porsche 911 GT3 RS 4.0

Filmuleţul următor dovedeşte celor sceptici că Porsche 911 GT3 RS 4.0 poate fi o alegere inspirată chiar şi atunci când vrei să-i livrezi cuiva cafeaua de dimineaţă.
Vineri, 11 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW i8 Spyder, primul clip de prezentare al conceptului

BMW a publicat un film de prezentare al conceptului i8 Spyder, varianta decapotabilă a prototipului hibrid cu acelaşi nume. Ca şi fratele său cu acoperiş fix, i8 Spyder se dovedeşte o apariţie exotică în gama BMW.
Vineri, 11 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Nissan ne convinge că Leaf nu prezintă pericol de electrocutare

Pentru a câştiga de partea sa chiar şi cei mai circumspecţi clienţi, Nissan a dat publicităţii un scurt film care urmăreşte testele efectuate de japonezi pe noul Leaf. Acestea au dovedit că modelul electric nu prezintă pericol de electrocutare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Mai 2012 | TV: Funny

VIDEO: Noul Hyundai i30 trece testul babuinilor curioşi

Hyundai face tot posibilul să promoveze noua generaţie i30. Modelul compact este supus unui test dificil, în care rolul specialiştilor este jucat de o armată de babuini curioşi.
Joi, 10 Mai 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Jacques Villeneuve a pilotat maşina tatălui său, Gilles, la 30 de ani de la moartea acestuia

Ferrari le-a oferit ieri o surpriză fanilor motorsportului. În ziua în care s-au împlinit 30 de ani de la moartea lui Gilles Villeneuve, fiul său, fostul pilot de Formula 1 Jacques Villeneuve, a pilotat monopostul 312 T4 la Fiorano.
Joi, 10 Mai 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Două minute de plonjon în istoria Mercedes

Mercedes a publicat un clip care subliniază principalele caracteristici care au creat şi făcut mare brandul german.
Miercuri, 09 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare al noului Infiniti FX facelift

Infiniti a publicat primul clip de prezentare al noului FX. SUV-ul japonezilor a primit un facelift complet, care afectează discret şi aspectul exterior.
Miercuri, 09 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes-Benz C63 AMG Black Series: prezentare de manual

Mercedes-Benz reuşeşte să prezinte esenţa unui C63 AMG în versiunea specială Black Series într-un clip care are sub două minute.
Miercuri, 09 Mai 2012 | TV: Underground

VIDEO: Doi tineri îşi fac de cap pe şoselele din jurul circuitului Nordschleife de la Nurburgring

Supăraţi pe faptul că circuitul Nordschleife a fost închis din cauza unui accident exact după ce închiriaseră două Suzuki Swift Sport, doi spanioli au purces pe şoselele din jur, filmându-şi isprăvile. Aceştia fac câteva erori grave de condus.
Miercuri, 09 Mai 2012 | TV: Funny

VIDEO: Ken Block şi bateristul Tommy Lee fac schimb de experienţă

Pilotul de raliuri Ken Block şi Tommy Lee, bateristul trupei Mötley Crüe, au făcut schimb de experienţă şi au intrat în secretele "meseriei" fiecăruia.
Marti, 08 Mai 2012 | TV: Reclame

VIDEO: BMW susţine sportivii de la Olimpiada de la Londra printr-un spot cu M5 în rol principal

Sportivii care vor reprezenta ţările adunate la Jocurilor Olimpice de la Londra din această vară sunt susţinuţi de BMW într-un spot plin de energie filmat pe o plajă pustie din Ţara Galilor. La volan s-a aflat Wolfgang Weber.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru