Stiri Video

Marti, 07 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi RS Moments of Truth - Povestea motorului turbo cu cinci cilindri în linie

Nemţii de la Audi leagă moştenirea din motorsport a motorului turbo cu cinci cilindri în linie de gama TT-RS şi performanţele acesteia.
Marti, 07 August 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Accident cu un BMW M3 scăpat de sub control pe autostradă

O autostradă pe care ploaia cade din abundenţă nu este tocmai un teren propice pentru un BMW M3 care încearcă să abuzeze de puterea ascunsă sub capotă. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit după accidentul următor.
Marti, 07 August 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Pericole pe circuit - un pilot loveşte din plin o căprioară

Viaţa de pilot de circuit este periculoasă prin definiţie. Lucrurile se agravează atunci când în peisaj apar şi animale sălbatice care îţi ies în faţă la viteze de vârf.
Marti, 07 August 2012 | TV: Underground

VIDEO: 0-220 km/h pe un drum secundar cu Lamborghini Aventador

Sunet, viteză şi acceleraţie. Ingredientele de bază ale unui clip care ne dovedeşte capacităţile sportive ale lui Aventador în linie dreaptă. Nu încercaţi aşa ceva acasă, chiar dacă aveţi cu ce.
Marti, 07 August 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Audi R8 e-Tron la Nurburgring, imagini de la bord

Audi a prezentat imagini de la bordul lui R8 e-tron condus de pilotul Markus Winkelhock. Modelul electric a parcurs un tur de Nordschleife în 8:09.099, cu doar cinci secunde mai mult decât fratele său V8.
Luni, 06 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea fascinantă a volanului din lemn din noul Lexus LS

Lexus a publicat un clip care intră în secretele producţiei furnirului de calitate de pe volanul noului LS. Atenţia la detalii este în prim-plan.
Luni, 06 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare al noului Lexus LS

Alături de primele imagini şi informaţii ale noii generaţii LS, Lexus a publicat şi un film care urmăreşte performanţele istorice ale modelului.
Luni, 06 August 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Cum acţionează poliţia americană când şoferul unui Ferrari se opune amenzii

În Statele Unite funcţionează de minune sintagma ”Unde-i lege nu-i tocmeală”. A simţit-o pe pielea lui un tânăr şofer de Ferrari 458 Italia, după ce a fugit de amendă şi apoi a călcat un poliţist pe picior.
Luni, 06 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW - peste o jumătate de secol de căutare a confortului de top

BMW a publicat un clip care subliniază atenţia cu care bavarezii caută, încă din anii '50, să îmbunătăţească confortul modelelor lor.
Luni, 06 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul exemplar finalizat al supercarului Porsche 918 Spyder

Porsche a prezentat astăzi un scurt film care surprinde dezvăluirea primului exemplar finalizat 918 Spyder. Supercarul va avea 770 de cai putere şi va accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 3 secunde.
Duminica, 05 August 2012 | TV: Teste

VIDEO: Ferrari F12 Berlinetta și 599 GTO testate de jurnaliștii de la EVO

Jurnaliștii britanici de la EVO au testat noul Ferrari F12 Berlinetta și Ferrari 599 GTO. Verdictul lor în clipul video următor.
Sambata, 04 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primele imagini cu Mazda6 Wagon

Producția noului model Mazda6 a debutat la uzina Hofu din Japonia. Evenimentul a fost marcat de o ceremonie oficială în cadrul căreia a fost prezentată varianta break a noului Mazda6.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 August 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Ford Focus ST se întrece cu Subaru Impreza WRX şi BMW M3 într-o reclamă

SUA. O şosea pe munte. O şoferiţă fericită. Un Ford Focus ST. O întrecere cu Mazda3 MPS, Subaru Impreza WRX şi BMW M3. ST-ul iese victorios la 2 din 3, ca apoi M3-ul să fugă lăsând o urmă de dolari în urmă. Reclamă genială sau exagerată?
Vineri, 03 August 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Un Audi S1 modificat de bulgarii de la Prospeed încinge asfaltul italian

Bulgarii de la Prospeed şi-au creat propriul lor Audi S1 quattro, modelul de competiţie din imagini dezvoltând 800 CP. Acesta a fost surprins la etapa de viteză în coastă de la Verzengis, din Italia.
Vineri, 03 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes-Benz GL 63 AMG se prezintă

Mercedes-Benz a publicat un clip de prezentare al noului GL 63 AMG. Modelul are un V8 biturbo de 5.5 litri care oferă 557 CP şi asigură un sprint 0-100 km/h în 4.9 secunde. Impresionant pentru un SUV cu şapte locuri.
Joi, 02 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW M135i prezentat în detaliu

BMW ne prezintă cea mai performantă versiune a Seriei 1 hatchback în cadrul unui clip oficial. M135i este dezvoltat de către divizia sportivă BMW M.
Miercuri, 01 August 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul lui Porsche Macan, surprins fără camuflaj

Macan, fratele mai mic al lui Porsche Cayenne, a fost surprins în timpul testelor pe străzile din Germania. Modelul nu era deghizat, dar nu avea toate elementele estetice de producţie.
Miercuri, 01 August 2012 | TV: Teste

VIDEO: Pregătirile lui Ken Block pentru etapa WRC din Finlanda

Ken Block se pregăteşte pentru participarea în etapa WRC din Finlanda. Colaborarea pilotului american cu cei de la GoPro are rezultate deosebite, cel puţin în materie de video, shakedown-ul incluzând şi o cameră montată pe casca pilotului.
Miercuri, 01 August 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea lui Lexus LS, de la prima generaţie până la noul model

Lexus a comprimat 23 de ani de istorie în mai puţin de două minute pentru a prezenta povestea lui LS, modelul alături de care au debutat pe piaţă şi care tocmai a primit o nouă generaţie.
Marti, 31 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu noul Ferrari F12 Berlinetta, semnat AutoExpress

AutoExpress a avut ocazia de a se afla printre primele publicaţii care află cum se comportă noul Ferrari F12 berlinetta. Senzaţiile pot fi uşor de intuit, ca şi sunetul motorului V12.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru