Stiri Video

Luni, 16 Iulie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă nebună realizată de Fiat pentru piaţa din SUA

Ultimul spot publicitar Fiat are o poveste atât de interesantă, încât orice descriere a sa strică farmecul poveştii. Indiciu: Marea Mediterană şi multe exemplare 500.
Luni, 16 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Seat Leon - primul clip de prezentare

Seat a publicat primul clip de prezentare a noii generaţii Seat Leon. Noul model va fi lansat oficial în luna septembrie la Salonul de la Paris.
Sambata, 14 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Tushek Renovatio T500 - primul supercar din Slovenia testat de jurnaliștii britanici de la Autocar

Slovenia a produs primul ei supercar. Se numește Tushek Renovation T500, folosește un V8 de proveniență Audi de 450 CP și poate accelera până la 100 km/oră în 3.7 secunde. Iată verdictul jurnaliștilor de la Autocar.
Vineri, 13 Iulie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Istoria lui BMW Seria 3, rezumată în 3 minute

BMW a publicat recent un film scurt, care urmăreşte evoluţia celor şase generaţii ale modelului Seria 3. Totul a fost rezumat în aproape 3 minute.
Vineri, 13 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Renault Clio 4 RS la Goodwood - evoluţia completă

Renault a prezentat clipul integral al participării noului Clio 4 RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Vineri, 13 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake se prezintă

Mercedes-Benz a publicat un nou clip de prezentare al lui CLS 63 AMG Shooting Brake. Modelul este surprins în mişcare, iar obiectivul îi surprinde fiecare detaliu.
Vineri, 13 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Sebastian Ogier testează un Volkswagen Polo WRC

Volkswagen a organizat o sesiune de teste în Brauneberg în cadrul căreia Sebastian Ogier s-a acomodat cu noul său Volkswagen Polo WRC.
Vineri, 13 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: McLaren MP4-12C Spider face o demonstraţie de forţă

McLaren a decis să publice un film antrenant cu noul MP4012C Spider pentru a ne dezvălui capacităţile sportive ale noii sale decapotabile.
Vineri, 13 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul teaser al noului Mazda6

Mazda a publicat un teaser video al generaţiei noi a lui Mazda6. Clipul alăturat prezintă liniile părţii frontale a modelului nipon de clasă medie, urcând de la aripa stângă faţă până la montantul A.
Vineri, 13 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un rus scapă ca prin minune dintr-un accident petrecut în benzinărie

De multe ori e nevoie doar de noroc pentru a putea supravieţui unui accident de circulaţie. Rusul din imaginile următoare a avut mai mult noroc decât ne putem imagina.
Vineri, 13 Iulie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generaţie Mercedes S-Klasse, spionată în trafic

Un biciclist a reuşit să surprindă în trafic noua generaţie Mercedes S-Klasse, nava amiral a constructorului din Stuttgart, puternic camuflată însă.
Joi, 12 Iulie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Un motociclist pierde cursa după ce sărbătoreşte victoria cu un tur mai devreme

Campionatul CIV din Italia, etapa de la Mugello din 2012. Ricardo Russo era pe prima poziţie, la doar un tur până la finish. Pilotul a crezut că a trecut deja de finish şi că este câştigător, aşa că s-a lăsat depăşit de ceilalţi concurenţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Drifturi cu Pagani Huayra şi un Chris Harris cum nu l-aţi mai văzut

Pe Chris Harris nu îl vezi prea des transpirat, crispat sau atât de concentrat încât să tacă la volan. Pagani Huayra o să vă arate însă şi o altă faţă a jurnalistului auto.
Joi, 12 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea lui Mercedes G-Klasse, rezumată în doar 3 minute

Mercedes a decis să treacă în revistă evoluţia unui model emblematic. Este vorba despre celebrul G-Klasse, SUV-ul german care poate ajunge oriunde şi care a impresionat mereu prin capacităţile sale off-road.
Joi, 12 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Test cu Hennessey Venom GT Spyder, cea mai rapidă decapotabilă din lume

Matt Farrah a testat Hennessey Venom GT, un model bazat pe Lotus Exige, care dezvoltă 1.200 CP. Acesta are o transmisie manuală cu şase trepte.
Joi, 12 Iulie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativul legendelor: primul BMW M3 se bate cu Mercedes 190E 2.3

Ce poate fi mai frumos decât un comparativ clasic, între prima generaţie BMW M3, în ediţia limitată Sport Evolution, cu 241 CP, şi clasicul Mercedes 190E cu motor de 2.3 litri şi 204 CP?
Miercuri, 11 Iulie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Impresiile jurnaliştilor francezi după testul cu Dacia Dokker

Jurnaliştii publicaţiei franceze Caradisiac au avut şi ei ocazia de a testa noul Dacia Dokker. Modelul românesc este analizat cu atenţie într-un test cât se poate de obicetiv.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Provocarea Renault: Twingo RS, Nurburgring şi ”peştişorul de aur”

Divizia de performanţă Renaultsport încearcă să ne convingă că Twingo RS poate transporta în siguranţă un peştişor într-un banal bol cu apă, în timp ce rulează pe Nurburgring.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip pentru Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake

Mercedes a publicat azi şi filmul de prezentare al noului CLS63 AMG Shooting Brake, iniţiatorul unui nou segment pentru constructorul german.
Marti, 10 Iulie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Istoria lui BMW Seria 3, povestită chiar de marca bavareză

BMW a publicat un clip care introduce noua generaţie a lui Seria 3 în istoria de peste 35 de ani a modelului german. Filmul vine cu explicaţii şi imagini foarte interesante.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru