Stiri Video

Marti, 05 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW Z1, roadsterul inovator al nemţilor, împlineşte 25 de ani

BMW sărbătoreşte 25 de ani de la debutul lui Z1, un model care a marcat mai multe inovaţii sub aceeaşi caroserie. Pe lângă panourile de caroserie din plastic reciclat, modelul avea şi un set de portiere cu deschidere verticală.
Duminica, 03 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Concorso d'Eleganza Villa d'Este - rezumatul ediției 2012

BMW ne prezintă un rezumat video al Concursului de Eleganță Villa d'Este 2012. Este un concurs cu tradiție în Europa ce se desfășoară anual pe malul Lacului Como din Italia.
Duminica, 03 Iunie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Publicația britanică Evo testează supercarul Pagani Huayra

Jurnaliștii de la revista britanică Evo au avut șansa să testeze noul Pagani Huayra. Toate concluziile într-un clip video de patru minute.
Sambata, 02 Iunie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Truth in 24 II - documentarul Audi despre victoria din cursa de 24 de ore de La Mans 2011

Truth in 24 II - Every Second Counts este un documentar creat de Audi. Filmul este narat de actorul britanic Jason Statham și povestește victoria Audi din cursa de la Le Mans de anul trecut.
Sambata, 02 Iunie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Mercedes-Benz demonstrează calitățile modelului G-Klasse

Mercedes-Benz ne arată ce poate face un G-Klasse cu ajutorul unui deal artificial numit IRON-Schöckl. Rampa de metal simulează unghiuri extreme pentru orice automobil 4x4.
Sambata, 02 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Istoria diviziei Mercedes-Benz AMG

AMG împlinește 45 de ani de existență, iar Mercedes-Benz ne prezintă istoria diviziei sale de performanță într-un film de 14 minute. AMG a luat ființă în 1967 și de atunci se ocupă de modelele performante ale mărcii.
Vineri, 01 Iunie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Un Nissan Patrol modificat îşi distruge motorul într-un spectacol cu cerculeţe

Middle East Motor Tuning Show. Locul în care arabii îşi prezintă maşinile modificate. În clipul de mai sus, vedem procesul de tortură al unui Nissan Patrol cu ampatament scurt în cadrul unei demonstraţii de "cerculeţe".
Vineri, 01 Iunie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Honda S2000 şi Subaru BRZ se întrec în linie dreaptă

Honda S2000 a lansat o amprentă puternică în lumea auto. Cu motorul său de 2.0 litri şi 240 CP, S2000 a intrat de mult în cărţile de istorie. "Bătrânul" S2000 îşi încordează muşchii pentru o liniuţă cu noul Subaru BRZ.
Vineri, 01 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: O privire în detaliu asupra noului BMW Seria 6 Gran Coupe

BMW a publicat un nou film de prezentare al noului Seria 6 Gran Coupe, modelul de lux cu patru uşi, prezentat în primăvara acestui an la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 01 Iunie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: O reclamă în stil Myth Busters pentru Mazda CX-5

Mazda a ales un stil inedit de prezentare a celui mai nou crossover al său în ultima reclamă pentru CX-5.
Vineri, 01 Iunie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Formula 1 se întâlneşte cu DTM

Michael Schumacher şi Nico Rosberg au vizitat echipa de uzină a celor de la Mercedes la cursa de DTM de la Hockenheim. Povestea vizitei este rezumată într-un clip interesant publicat azi de canalul de Youtube al mărcii germane.
Joi, 31 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Schumacher plimbă naţionala de fotbal a Germaniei cu noul Mercedes A-Klasse

Noul Mercedes A-Klasse le-a făcut o vizită fotbaliştilor naţionalei Germaniei înainte de turneul european. Piloţii de Formula 1, Michael Schumacher şi Nico Rosberg îi plimbă pe jucători cu versiunea A250.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 31 Mai 2012 | Video | 3 comentarii

2xVIDEO: Ford ne arată cum testează uşile lui Transit Custom

Ford ne prezintă procedura de testare a uşilor lui Transit Custom, noul său vehicul utilitar. Portierele sunt trântite cu viteza atinsă de 90% dintre clienţii lui Transit.
Joi, 31 Mai 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Skoda Rapid, surprins testând pe Nurburgring

Skoda se pregăteşte să dezvăluie publicului un nou model. Este vorba despre sedanul Rapid, creat după conceptul MissionL. Maşina se află în ultima etapă de testare şi a fost surprinsă pe Nurburgring.
Joi, 31 Mai 2012 | Video

VIDEO: Tesla pregăteşte publicul pentru noul Model S

Tesla se pregăteşte să expună în showroom-urile sale noul Model S, expus şi în primăvară la Geneva. Până la debutul pe piaţă, Tesla pregăteşte terenul cu un film care urmăreşte producţia noului Model S.
Joi, 31 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un motociclist este strivit de un șofer care schimbă banda fără să se asigure

Șoferii neatenți sunt o amenințare pentru motociliști. O demonstrează un clip filmat în Rusia în care un motociclist este strivit de barele de protecție ale unei autostrăzi de o mașină a cărei șofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii.
Miercuri, 30 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un motociclist ne arată de ce nu trebuie să circuli cu viteză pe străzile înguste

O cameră de supraveghere fixă a surprins un accident provocat de un motociclist care rula cu o viteză nepotrivită pentru o stradă îngustă. Acesta a intrat într-o maşină parcată şi a zburat câţiva metri în urma impactului.
Miercuri, 30 Mai 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: O privire în interiorul noului BMW Seria 7 facelift

BMW a publicat un film complet cu interiorul noul Seria 7. Imaginile dezvăluie în detaliu caracterul premium al berlinei de lux bavareze.
Miercuri, 30 Mai 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Toyota GT86 - secretele dezvoltării motorului boxer de 2.0 litri

Toyota a publicat un clip care ne explică logica din spatele motorului boxer aspirat de 2.0 litri şi 200 de cai putere de sub capota noului GT86.
Marti, 29 Mai 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Şoferul unui Bugatti Veyron Grand Sport pierde controlul la o etapă de viteză în coastă din Regatul Unit

Mulţi şoferi s-au întrebat ce performanţe ar oferi un Bugatti Veyron pe un traseu în raport cu automobilele de competiţie. Şoferul unui Veyron Grand Sport şi-a pus supercarul la încercare în cadrul unui tur demonstrativ pentru a-i descoperi tainele.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru