Stiri Video

Marti, 29 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Două săptămâni cu Ferrari FF, povestite în 17 minute

Englezii de la EVO au avut ocazia să testeze un Ferrari FF vreme de două săptămâni, timp în care au parcurs peste 3.200 kilometri. Iată cum se comportă un FF în timpul utilizării zilnice.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar se bucură de zăpadă alături de 5 supercaruri şi drifturile lor

Autocar a vrut să testeze cinci maşini exotice: Audi R8 facelift în ambele versiuni de motorizare, Bentley Continental GT Speed, Porsche 911 şi Jaguar XKR-S. Zăpada le-a dat însă planurile peste cap, aşa că Steve Sutcliffe s-a bucurat de drifturi nesfârşi
Luni, 28 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Volkswagen Golf 7 4Motion se prezintă

Volkswagen a publicat primul clip promoţional al noului Golf 7 în versiunea 4Motion. Acesta este echipat cu un sistem de tracţiune integrală permanentă şi este cu până la 15% mai eficient decât generaţia precedentă.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: Momente definitorii Audi - apariţia lui Quattro

Audi prezintă apariţia lui Quattro din 1981 ca unul dintre momentele care definesc evoluţia mărcii din Ingolstadt. Iar spotul alăturat demonstrează asta.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: A doua reclamă VW la Superbowl - Get Happy 2

Volkswagen încearcă să imprime multă bună dispoziţie prin reclamele sale de la Superbowl. După prima reclamă Get Happy, vine acum Get Happy 2. Cu mulţi corporatişti în prim-plan.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Jaguar XJ cu tracţiune integrală, expediţie la Cercul Polar

Pentru a pune în evidenţă caracteristicile sistemului său de tracţiune integrală, montat pe actuala limuzină XJ, Jaguar ne oferă un film scurt, cu imagini surprinse la Cercul Polar.
Sambata, 26 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un model exotic: Local Motors Rally Fighter

Din când în când în garajul lui Jay Leno apar și automobile de care nu am mai auzit. Este cazul și acestui exotic Rally Fighter, un automobil construit pentru orice fel de teren.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Video | 3 comentarii

VIDEO: Audi îşi cheamă fanii să voteze finalul reclamei pe care o va difuza la Superbowl

Audi le propune în premieră fanilor săi să aleagă între trei finaluri posibile pentru spotul pe care germanii îl pregătesc pentru Superbowl.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot amuzant Volkswagen - Câinele cu motor

Unul dintre cele mai amuzante spoturi auto ale anului vine de la Volkswagen. În centrul său stă un câine ceva mai... special.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Lewis Hamilton face cunoştinţă cu noul Mercedes CLA

Lewis Hamilton, noul pilot al echipei de Formula 1 Mercedes, a avut deja ocazia să se urce la volanul noului CLA, coupe-ul compact cu patru uşi creat în Stuttgart.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Volkswagen impune o stare de fericire într-una dintre reclamele sale pentru Superbowl

Volkswagen a avut o idee nebună pentru una dintre reclamele pe care constructorul german le va prezenta în acest an la Superbowl: să adune "vedete" din clipuri Youtube într-un singur film plin de "fericire".
Joi, 24 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Povestea lui Singer 911, reinterpretarea modernă a lui Porsche 911

Chris Harris a vizitat fabrica Singer din Los Angeles, unde un grup de pasionaţi ai mărcii Porsche a dezvoltat o versiune modernă a primei generaţii 911. Iată povestea sa!
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 24 Ianuarie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Fondatorul Koenigsegg ne prezintă procesul de vopsire al lui Agera R

Suedezii de la Koenigsegg, cunoscuţi pentru hipercar-urile lor, ne prezintă procesul de vopsire al lui Agera R, un model de 1.144 CP. Prezentarea este găzduită chiar de Christian von Koenigsegg, fondatorul mărcii.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Reclama Toyota pentru Super Bowl îndeplineşte orice dorinţă

Toyota nu putea lipsi de la cel mai important eveniment sportiv american al anului, Super Bowl, aşa că a pus în scenă o reclamă amuzantă, ce mizează mult pe culoarea mov şi pe îndeplinirea oricărei dorinţe.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: PSA Peugeot-Citroen ne prezintă viitorul lor sistem hibrid, care funcţionează cu aer comprimat

Credeaţi că nu vom avea niciodată maşini care vor merge "pe aer"? Ei bine, nu şi cei de la PSA Peugeot-Citroen, care au dezvoltat un sistem hibrid care foloseşte aer comprimat.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Experiment trăznit: Poţi ridica o maşină cu 180 de elastice?

O emisiune din Regatul Unit a pus la cale un experiment trăznit: Ridicarea unei maşini cu o macara folosind 180 de elastice din cauciuc. Dacă au reuşit sau nu, vedeţi în clipul alăturat.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentare neconvenţională pentru noul Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz a prezentat un clip în care noul CLA, sedanul de segment compact lansat la Detroit, ne este "explicat" pe îndelete. În rol secundar: un lup.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Nissan Juke Nismo se prezintă

Noul Juke Nismo devine din această primăvară cea mai puternică variantă Juke de pe piaţă. Iar Nismo va deveni RS-ul celor de la Nissan, pentru că japonezii pregătesc versiuni de performanţă ale aproape tuturor modelelor din gamă.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Jeep Wrangler bate o avalanşă într-o reeditare a unui spot celebru Jeep

Jeep pune un Wrangler faţă în faţă cu o avalanşă într-un spot reeditat cu ocazia X Games din Aspen. Este unul dintre cele mai spectaculoase spoturi auto din istorie.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Un Aston Martin pe Burj Al Arab

Pentru a-şi sublinia centenarul, constructorul britanic Aston Martin a reuşit să creeze o "cascadorie" interesantă: un Vanquish pe heliportul celebrului hotel Burj Al Arab din Dubai.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru